DECRET 160/2003, de 8 de juliol, de cessament del senyor Antoni Bayona i Rocamora com a director de l'Institut d'Estudis Autonòmics del Departament de Governació i Relacions Institucionals.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorConsorci Català de Promoció Exterior de la Cultura
Rango de LeyDecret

DECRET

160/2003, de 8 de juliol, de cessament del senyor Antoni Bayona i Rocamora com a director de l'Institut d'Estudis AutonÚmics del Departament de GovernaciÛ i Relacions Institucionals.

AtËs el que disposa l'article 71.g) de la Llei 3/1982, de 23 de marÁ, del Parlament, del President i del Consell Executiu, a proposta del conseller de GovernaciÛ i Relacions Institucionals, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article ˙nic

El senyor Antoni Bayona i Rocamora cessa com a director de l'Institut d'Estudis AutonÚmics del Departament de GovernaciÛ i Relacions Institucionals, a peticiÛ prÚpia, i se li agraeixen els serveis prestats.

Barcelona, 8 de juliol de 2003

Jordi Pujol

President de la Generalitat de Catalunya

Josep M. PelegrÌ i Aixut

Conseller de GovernaciÛ

i Relacions Institucionals

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR