ORDRE GRI/218/2012, de 17 de juliol, per la qual es modifica l'apartat 2.1.c) de l'annex 1 de l'Ordre GRI/90/2012, de 27 de març, per la qual es convoca el procés selectiu per a l'accés a l'escala de personal funcionari amb habilitació de caràcter estatal, subescala d'intervenció tresoreria, categoria d'entrada (núm. de registre de convocatòria 205).

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyOrdre

Mitjançant l’Ordre GRI/90/2012, de 27 de març (DOGC núm. 6111, de 19.4.2012), es va convocar el procés selectiu per a l’accés a l’escala de personal funcionari amb habilitació de caràcter estatal, subescala d’intervenció tresoreria, categoria d’entrada (núm. de registre de convocatòria 205).

La base 2.1.c) de l’annex 1 d’aquesta convocatòria preveia per ser admès al procés selectiu, entre d’altres requisits: “tenir o estar en condicions d’obtenir-lo en la data en què acabi el termini de presentació de sol·licituds, algun dels títols acadèmics següents: llicenciatura en dret, llicenciatura en administració i direcció d’empreses, llicenciatura en economia, llicenciatura en ciències actuarials i financeres o el títol de grau corresponent”.

Atès el que estableix l’Ordre ministerial APU/450/2008, de 31 de gener (BOE núm. 48, de 25.2.2008), modificada per l’Ordre ministerial APU/3805/2008, de 26 de desembre (BOE núm. 315, de 31.12.2008), per la qual s’aproven els títols acadèmics i programes mínims requerits per a l’accés a les subescales en què s’estructura l’escala de funcionaris amb habilitació de caràcter estatal;

Atès el que disposa l’apartat quart de la disposició addicional segona de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’estatut bàsic de l’empleat públic,

Ordeno:

—1 Modificar la base 2.1 c) de l’annex 1 de l’Ordre GRI/90/2012, de 27 de març, per la qual es convoca el procés selectiu per a l’accés a l’escala de personal funcionari amb habilitació de caràcter estatal, subescala d’intervenció tresoreria, categoria d’entrada (núm. de registre de convocatòria 205), que queda redactada de la manera següent:

“Tenir, o estar en condicions d’obtenir-lo en la data en què acabi el termini de presentació de sol·licituds, algun dels títols acadèmics següents: llicenciatura en dret, llicenciatura en ciències polítiques i de l’administració, llicenciatura en sociologia, llicenciatura en administració i direcció d’empreses, llicenciatura en economia, llicenciatura en ciències actuarials i financeres o el títol de grau corresponent.”

—2 Obrir un nou...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR