REIAL DECRET 1947/2004, de 27 de setembre, sobre modificació i ampliació dels mitjans patrimonials adscrits als serveis traspassats per l'Administració de l'Estat a la Generalitat de Catalunya pel Reial decret 2075/1995, de 22 de desembre, en la gestió encomanada en matèria d'agricultura, SENPA.

SecciónDisposicions Generals
EmisorMinisteris del Govern de L'Estat
Rango de LeyReial Decret

REIAL DECRET

1947/2004, de 27 de setembre, sobre modificaciÛ i ampliaciÛ dels mitjans patrimonials adscrits als serveis traspassats per l'AdministraciÛ de l'Estat a la Generalitat de Catalunya pel Reial decret 2075/1995, de 22 de desembre, en la gestiÛ encomanada en matËria d'agricultura, SENPA.

La ConstituciÛ Espanyola reserva a l'Estat, al seu article 149.1.13, la competËncia sobre les bases i la coordinaciÛ de la planificaciÛ general de l'activitat econÚmica.

D'altra banda, l'Estatut d'Autonomia de Catalunya aprovat per la Llei org‡nica 4/1979, de 18 de desembre, atribueix a la Generalitat, al seu article 12.1.4, la competËncia exclusiva en matËria d'agricultura, d'acord amb les bases i l'ordenament de l'activitat econÚmica general i la polÌtica monet‡ria de l'Estat, en els termes del que disposen els articles 38, 131 i 149.1.11 i 13 de la ConstituciÛ.

Finalment, el Reial decret 1666/1980, de 31 de juliol, determina les normes i el procediment a que s'han d'ajustar els traspassos de funcions i serveis de l'Estat a la Generalitat de Catalunya.

D'acord amb el que disposa l'esmentat Reial decret, que tambÈ regula el funcionament de la ComissiÛ Mixta de TransferËncies prevista a la disposiciÛ transitÚria sisena de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya, aquesta ComissiÛ va adoptar, a la seva reuniÛ del dia 13 de setembre de 2004, l'oport˙ Acord, que ha d'Èsser aprovat pel Govern mitjanÁant un Reial decret.

En compliment del que disposa la disposiciÛ transitÚria sisena de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya, a proposta del Ministre d'Administracions P˙bliques i prËvia deliberaciÛ del Consell de Ministres a la seva reuniÛ del dia 24 de setembre de 2004,

Disposo:

Article 1

S'aprova l'Acord de la comissiÛ Mixta de TransferËncies, prevista a la disposiciÛ transitÚria sisena de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya, adoptat pel Ple de l'esmentada ComissiÛ a la seva reuniÛ del dia 13 de setembre de 2004, pel qual es modifiquen i s'amplien els mitjans patrimonials adscrits als serveis traspassats a la Generalitat de Catalunya, d'acord amb el Reial decret 2075/1995, de 22 de desembre, en la gestiÛ encomanada en matËria d'Agricultura (SENPA) i que es transcriu com a annex d'aquest Reial decret.

Article 2

En conseq¸Ëncia, queden modificats i ampliats els mitjans patrimonials traspassats pel Reial decret 2075/1995, de 22 de desembre, en els termes i en les condicions que s'identifiquen en la relaciÛ adjunta a l'Acord de la ComissiÛ Mixta i que figura com a annex d'aquest Reial decret.

Article 3

La modificaciÛ i l'ampliaciÛ dels mitjans patrimonials a que fa referËncia aquest Reial decret tindr‡ efectivitat a partir del dia assenyalat en el propi Acord de la ComissiÛ Mixta.

DisposiciÛ final ˙nica

El present Reial decret es publicar‡ simult‡niament en el ButlletÌ Oficial de l'Estat i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i ser‡ vigent a partir de la seva publicaciÛ.

Madrid, 27 de setembre de 2004

Juan Carlos R.

Jordi Sevilla Segura

Ministre d'Administracions P˙bliques

Annex

La senyora Pilar AndrÈs Vitoria i el senyor Jaume Vilalta i Vilella, secretaris de la ComissiÛ Mixta prevista a la disposiciÛ transitÚria sisena de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya,

Certifiquen:

Que a lasessiÛ plen‡ria de la ComissiÛ Mixta del dia 13 de setembre de 2004, es va adoptar un Acord pel qual es modifiquen i s'amplien els mitjans patrimonials traspassats a la Generalitat de Catalunya pel Reial decret 2075/1995, de 22 de desembre, corresponents a la gestiÛ encomanada en matËria d'agricultura, SENPA, en els termes que es detallen a continuaciÛ:

A)†ReferËncia a les normes constitucionals, estatut‡ries i legals en quË s'empara el trasp‡s.

L'article 149.1.13 de la ConstituciÛ estableix que queda reservada a l'Estat la competËncia sobre les bases i la coordinaciÛ de la planificaciÛ general de l'activitat econÚmica.

D'altra banda, l'Estatut d'Autonomia de Catalunya, aprovat per la Llei org‡nica 4/1979, de 18 de desembre, atribueix ala Generalitat, al seu article 12.1.4, la competËncia exclusiva en matËria d'agricultura, d'acord amb les bases i l'ordenament de l'activitat econÚmica general i la polÌtica monet‡ria de l'Estat, en els termes del que disposen els articles 38, 131 i149.1.11 i 13 de la ConstituciÛ.

Finalment, la disposiciÛ transitÚria sisena de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya i el Reial decret 1666/1980, de 31 de juliol, regulen el funcionament de la ComissiÛ Mixta de TransferËncies, aixÌ com la forma i lescondicions a que s'han d'ajustar els traspassos de funcions i serveis de l'AdministraciÛ de l'Estat a l'esmentada comunitat autÚnoma.

Sobre la base d'aquestes previsions constitucionals i estatut‡ries, cal efectuar una modificaciÛ i ampliaciÛ dels mitjans patrimonials que van ser objecte de trasp‡s mitjanÁant el Reial Decret 2075/1995, de 22 de desembre.

B)†BÈns, drets i obligacions que es modifiquen i s'amplien.

Es substitueix la relaciÛ n˙mero 2 del Reial Decret 2075/1995, de 22 de desembre, en allÚ que fa referËncia a les unitats d'emmagatzematge de la xarxa b‡sica a Catalunya, l'˙s de la qual es cedia a la comunitat autÚnoma, per la que s'adjunta a aquest acord com a relaciÛ n˙m. 1.1, en els termes que s'hi especifiquen.

Es traspassa la titularitat d'aquestes unitats d'emmagatzematge a la Generalitat de Catalunya amb la condiciÛ que estiguin a punt per a ser utilitzades en qualsevol moment per a emmagatzemar-hi els productes agraris derivats de l'aplicaciÛ de la polÌtica agr‡ria comuna mentre existeixi l'obligaciÛ de realitzar aquestes activitats per als estats membres de la UniÛ Europea, i que es conservin adequadament per a aquesta finalitat.

S'amplia la relaciÛ n˙mero 2 del Reial decret 2075/1995, de 22 de desembre, en allÚ que fa referËncia a les unitats d'emmagatzematge de la xarxa no b‡sica a Catalunya la titularitat de la qual es transfereix a la comunitat autÚnoma, amb el trasp‡s dels bÈns a quË es fa referËncia a la relaciÛ adjunta 1.2, en els termes que s'hi recullen.

En el termini d'un mes des de la publicaciÛ del Reial decret pel qual s'aprova aquest acord es firmaran les corresponents actes de lliurament i recepciÛ de mobiliari, equip i material inventariable.

C)†DocumentaciÛ i expedients dels mitjans que es modifiquen i s'amplien.

El lliurament de la documentaciÛ i dels expedients dels mitjans que es modifiquen i s'amplien es far‡ en el termini d'un mes des de la publicaciÛ del Reial decret pel qual s'aprova aquest acord, i d'acord amb el quË estableix l'article 8 del Reial decret 1666/1980, de 31 de juliol.

D)†Data d'efectivitat de la modificaciÛ i l'ampliaciÛ dels mitjans.

La modificaciÛ i l'ampliaciÛ dels mitjans objecte d'aquest acord ser‡ efectiva a partir del dia 1 d'octubre de 2004.

I perquË aixÌ consti expedim aquest certificat a Madrid el dia 13 de setembre de 2004.

Pilar AndrÈs Vitoria

Jaume Vilalta i Vilella

Secretaris de la ComissiÛ Mixta

RelaciÛ n˙mero 1.1

Unitats d'emmagatzematge de la xarxa b‡sica a Catalunya, la titularitat de les quals es traspassa a la comunitat autÚnoma amb la condiciÛ que es mantinguin en disposiciÛ de ser utilitzades en qualsevol moment per emmagatzemar-hi els productes agraris derivats de l'aplicaciÛ de la polÌtica agr‡ria comuna mentre existeixi l'obligaciÛ de realitzar aquestes activitats per als estats membres de la UniÛ europea, i que es conservin adequadament per a aquesta finalitat

C=codi; L=localitzaciÛ; TM= capacitat TM; E=extensiÛ superficial m2; R=rËgim de tinenÁa.

ProvÌncia

C

L

TM

E

R

Lleida

25031

Bellpuig

12.000

4.804

Titularitat FEGA

25010

Agramunt

7.500

1.121

Titularitat FEGA

RelaciÛ n˙mero 1.2

Unitats d'emmagatzematge de la xarxa no b‡sica la titularitat de la qual es transfereix a la Generalitat de Catalunya

ProvÌncia

C

L

TM

E

R

Lleida

25020

Balaguer

5.000

1.800

Titularitat FEGA

25040

Cervera

de Segarra

5.000

3.672

Titularitat FEGA

25050

Lleida

7.500

1.251

Titularitat FEGA

25060

Lleida

4.000

692

Titularitat FEGA

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR