DECRET 221/1995, de 25 de juliol, pel qual s'autoritza l'adscripció de l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià a la Universitat Autònoma de Barcelona.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

El Reial decret 1403/1992, de 20 de novembre (BOE núm. 306, de 22.12.1992) va establir el títol oficial d'enginyer tècnic en electrònica industrial, així com les directrius generals conduents a la seva obtenció.

Per tal d'impartir aquests ensenyaments, la Fundació privada Rinaldi, titular de l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià, ha sol·licitat l'adscripció a la Universitat Autònoma de Barcelona.

El rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, a proposta del Consell Social, i un cop signat el conveni de col·laboració acadèmica amb la fundació privada Rinaldi, ha demanat davant el Comissionat per a Universitats i Recerca autorització per a l'adscripció de l'Escola esmentada per impartir els estudis d'enginyer tècnic en electrònica industrial.

De conformitat amb aquesta sol·licitud, d'acord amb el que estableixen la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris, i el Decret 298/1986, de 25 de setembre, de regulació del règim i l'adscripció a universitats públiques de centres docents d'ensenyament superior, amb els acords del Consell Social i de la Junta de Govern de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb l'informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats, a proposta del titular del Departament de la Presidència, i amb l'acord del Govern,

Decreto:

Article 1

S'autoritza l'adscripció a la Universitat Autònoma de Barcelona de l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià sota la titularitat de la Fundació privada Rinaldi, i tindrà la seva seu al passeig de Sant Joan Bosco, núm. 42 de Barcelona.

Article 2

L'Escola Universitària Salesiana de Sarrià impartirà els ensenyaments conduents a l'obtenció del títol d'enginyer tècnic en electrònica industrial.

Article 3

L'Escola Universitària Salesiana de Sarrià es regirà pel que disposen la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació i creació dels consells socials, el Decret 298/1986, de 25 de setembre, de regulació del règim...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR