Acord de la Junta Rectora del Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de les Illes Balears de 16 de desembre de 2015, per la qual s’aprova les tarifes de preus per al període comprès entre l’1 de juny de 2015 i el 31 de maig de 2016, relatiu als contractes de concessió d’obra pública de les residències per a gent gran assistida de Calvià, Marratxí i Capdepera. Exp 4/2015

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorCONSORCI DE RECURSOS SOCIOSANITARIS I ASSISTENCIALS DE LES ILLES BALEARS
Rango de LeyAcord

Fets

  1. En data 14 de març de 2005, el Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de Mallorca i SAR MALLORCA-Calvià SA, SAR MALLORCA-Marratxí SA i SAR MALLORCA-Capdepera SA (posteriorment fusionades en SAR MALLORCA, SA, conforme a l’escrit presentat davant aquesta entitat en data 22 de març de 2010) formalitzaren els contractes de concessió d’obra pública per a la construcció i posterior concessió de l’explotació de les residències per a persones grans assistides de Calvià, Marratxí i Capdepera respectivament.

  2. Mitjançant l’Acord del Consell de Govern de 28 d’abril de 2006 es va autoritzar la constitució de la Fundació Balear d’Atenció i Suport a la Dependència. Residència Joan Crespí (actualment Fundació d’Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l’Autonomia Personal de les Illes Balears, d’ara endavant Fundació) i se’n aprovaren els Estatuts, l’article 7 c dels quals estableix que per aconseguir les seves finalitats la Fundació pot dur a terme activitats de promoció, prestació i gestió directa o indirecta de recursos i serveis sociosanitaris d’atenció a persones amb discapacitat i dependència en general.

  3. En data 23 de març de 2007 es va subscriure l’Addenda als contractes de concessió d’obra pública per a la construcció i posterior concessió de l’explotació de les residències per a assistits en els municipis de Calvià, Marratxí i Capdepera. D’acord amb la clàusula tercera es varen fixar les tarifes que s’havien de percebre per a la prestació del serveis, així com es regula la fórmula d’aplicació per a la revisió dels preus, la qual disposa:

    “Sistema de revisión: la revisión se realizará de acuerdo con la variación IPC de la CAIB de los 12 últimos meses, según INE. Cuando la variación de precios de los costes de personal sea superior al incremento IPC se tendrá en cuanta además esta variación para llevar a cabo la revisión de precios.

    De esta manera cuando los colectivos de cada sector establezcan un porcentaje de actualización mayor al IPC, el concesionario podrá solicitar que se lleve a cabo la revisión de precios considerando el aumento de costes de personal previstos en los convenios colectivos.

    Para ello el concesionario debe presentar la documentación acreditativa del incremento de los costes distinguiendo entre los referidos al personal y los correspondientes a otros gastos (a los que se incrementará IPC).

    Teniendo en cuenta los plazos previstos en los pliegos de cláusulas administrativas particulares de los...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR