Acord del Consell de Govern de 5 de juliol de 2019 pel qual es modifica la relació de llocs de treball corresponent al personal eventual de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorCONSELL DE GOVERN
Rango de LeyAcord

L'article 5.2.g) de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, estableix que correspon al Consell de Govern determinar el nombre, les característiques i les retribucions dels llocs de treball del personal eventual. Així mateix, l'article 20.2 d'aquest text legal disposa que el nombre de llocs de treball del personal eventual, les seves característiques i les retribucions que li corresponen són públics i els determina el Consell de Govern.

D'altra banda, l'article 6.2.f) del text legal esmentat atribueix al conseller o consellera competent en matèria de funció pública la competència de proposar al Consell de Govern l'aprovació de la relació de llocs de treball del personal al servei de l'Administració autonòmica.

La relació de llocs de treball vigent corresponent al personal eventual al servei de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears és la que es va aprovar mitjançant l'Acord del Consell de Govern de 3 de juliol de 2015 (BOIB núm. 98, de 3 de juliol), amb les modificacions corresponents.

Mitjançant el Decret 9/2019, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, es determina la composició del Govern i s'estableix l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Aquesta nova estructura fa necessari adequar la relació de llocs de treball corresponent al personal eventual al servei de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears a la nova composició del Govern.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta de la consellera d'Administracions Públiques i Modernització, en la sessió del dia 5 de juliol de 2019 adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Aprovar la modificació de la relació de llocs de treball del personal eventual al servei de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears que s'adjunta com a annex d'aquest Acord.

Segon. Facultar la consellera d'Administracions Públiques i Modernització perquè adopti les mesures necessàries per a l'execució d'aquest Acord.

Tercer. Ordenar la publicació íntegra d'aquest Acord i de l'annex en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, moment a partir del qual produirà efectes.

Contra aquest Acord, que exhaureix la via administrativa, s'hi pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el Consell de Govern en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 57 de la Llei3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També s'hi pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 8.2, 10.1 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sens perjudici que la persona interessada en pugui interposar qualsevol altre que consideri procedent.

Palma, 5 de juliol de 2019

La secretària del Consell de Govern

Pilar Costa i Serra

ANNEX

Relació de llocs de treball de personal eventual que es modifiquen, es creen o se suprimeixen

  1. Llocs de treball de personal eventual que es modifiquen

    On hi diu:

    ADSCRIPCIÓ ORGÀNICA: Presidència del Govern

    DENOMINACIÓ DEL LLOC RETRIBUCIONS ANUALS
    Cap de la Secretaria de Projectes i Estratègia 48.753,84 euros
    Secretari/Secretària de Protocol i Relacions Públiques 48.753,84 euros
    Cap de la Secretaria de Presidència 48.753,84 euros
    Cap de la Secretaria d'Atenció Ciutadana 48.753,84 euros
    Cap de la Secretaria de Comunicació 48.753,84 euros
    Assessora/Assessor Tècnica/Tècnic 48.753,84 euros
    Secretària/Secretari 30.621,37 euros

    Hi ha de dir:

    ADSCRIPCIÓ ORGÀNICA: Presidència del Govern

    DENOMINACIÓ DEL LLOC RETRIBUCIONS ANUALS
    Cap de la Secretaria d'Estratègia 48.753,84 euros
    Cap de la Secretaria de Protocol i Relacions Públiques 48.753,84 euros
    Cap de la Secretaria de Presidència i d'Atenció Ciutadana 48.753,84 euros
    Cap de la Secretaria de Comunicació 48.753,84 euros
    Cap de la Secretaria de Projectes 48.753,84 euros
    Assessora tècnica / Assessor tècnic 48.753,84 euros
    Secretària/Secretari 30.621,37 euros

    On hi diu:

    ADSCRIPCIÓ ORGÀNICA: Conselleria de Treball, Comerç i Indústria

    DENOMINACIÓ DEL LLOC RETRIBUCIONS ANUALS
    Cap de Gabinet 48.753,84 euros
    ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR