AAP Barcelona 801/2017, 22 de Noviembre de 2017

PonenteROSER BACH FABREGO
ECLIES:APB:2017:8928A
Número de Recurso514/2017
ProcedimientoOtros recursos
Número de Resolución801/2017
Fecha de Resolución22 de Noviembre de 2017
EmisorAudiencia Provincial - Barcelona, Sección 3ª

AUDIÈNCIA PROVINCIAL

SECCIÓ TERCERA

BARCELONA

APEL.LACIÓ PENAL 514/2017

JUTJAT D'INSTRUCCIÓ 7 CERDANYOLA DEL VALLÈS

PROCEDIMENT ABREUJAT 61/2016

APEL LANT: Demetrio

INTERLOCUTÒRIA nº 801/2017

Magistrats:

SR. FERNANDO VALLE ESQUÉS

SR. JOSEP NIUBÒ I CLAVERIA

SRA. ROSER BACH FABREGÓ

Barcelona, vint-i-dos de novembre de dos mil disset.

ANTECEDENTS PROCESSALS

PRIMER

Que pel Jutjat d'Instrucció 7 de Cerdanyola del Vallès en el Procediment Abreujat 61/2016 amb data 21 de febrer de 2017 es va dictar resolució desestimant la pràctica de diligències interessades per la representació processal de Demetrio .

Contra aquesta resolució es va interposar per la representació processal de Demetrio recurs de reforma, el qual va ser desestimat per interlocutòria de 26 d'abril de 2017, i contra aquesta, recurs d'apel lació, el qual fou admès a tràmit.

SEGON

Que es va tramitar el recurs d'apel lació interposat, incoant-se l'oportú rotlle i va quedar per a la seva deliberació, essent el Magistrat ponent pel recurs la magistrada Sra. ROSER BACH FABREGÓ.

FONAMENTS DE DRET

PRIMER

La part apel lant impugna en aquesta alçada la decisió del Jutjat d'Instrucció de denegació de les diligències complementàries sol licitades per escrit de 22 de desembre de 2016.

La part apel lant afirma en el seu recurs que es tracta de diligències pertinents per tal d'acreditar els fets objecte de la instrucció.

D'acord amb l' article 780 de la Llei d'Enjudiciament Criminal, quan el Jutge d'Instrucció acordi la continuació de les diligències pels tràmits del Procediment Abreujat donarà trasllat de les actuacions a les parts acusadores per tal que formulin escrit d'acusació o, excepcionalment, interessin la pràctica de diligències complementàries.

El propi precepte en el seu apartat segon delimita l'àmbit objectiu de la possibilitat de pràctica de diligències en aquest moment processal: la impossibilitat de formular acusació per manca d'elements essencials per a la tipificació dels fets. Per tant per a poder acordar la pràctica de diligències en la fase intermèdia del procediment abreujat és necessari que resulti impossible formular acusació sense la seva realització, i que afectin a un element essencial per a la tipificació dels fets. La qual cosa és coherent amb la situació processal en que ens trobem una vegada s'ha dictat la interlocutòria de prossecució o d'apertura de la fase de preparació del judici oral, la qual segueix complint les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR