SAP Lleida 860/2002, 20 de Diciembre de 2002

PonenteFRANCISCO SEGURA SANCHO
ECLIES:APL:2002:1051
Número de Recurso295/2002
ProcedimientoPENAL
Número de Resolución860/2002
Fecha de Resolución20 de Diciembre de 2002
EmisorAudiencia Provincial - Lleida, Sección 1ª

AUDIÈNCIA PROVINCIAL DE LLEIDA

- SECCIÓ PRIMERA Apel·lació penal núm. 295/2002

Procediment abreujat núm. 652/2001

Jutjat Penal núm. 2 de Lleida

S E N T È N C I A NÚM. 860 /02

Il·lms Srs.

President

ANDREU ENFEDAQUE MARCO

Magistrats

FRANCISCO SEGURA SANCHO

LUIS FERNANDO ARISTE LÓPEZ

Lleida, vint de desembre de dos mil dos

La Secció Primera d'aquesta Audiència Provincial integrada pels senyors magistrats indicats al

marge he vist aquest recurs d'apel·lació contra la Sentència de 21 d'octubre de 2002, dictada en el

procediment abreujat número 652/2001, seguit davant del Jutjat Penal núm. 2 de Lleida. És apel·

lant Darío , representat per la procuradora Antonia Vila Puyol i defensat pel

lletrat Angel Melgosa Alonso. És apel·lat el MINISTERI FISCAL. És ponent d'aquesta resolució el

Sr. FRANCISCO SEGURA SANCHO, magistrat de l'Audiència Provincial.

ANTECEDENTS DE FET

PRIMER

El Jutjat Penal núm. 2 de Lleida va dictar una Sentència en aquest procediment en data 21 d'octubre de 2002, la part dispositiva de la qual és del tenor literal següent: " Condemno Darío , com a autor d'un delicte de danys i d'una falta d'amenaces, ja definits, ja que es dóna la circumstància modificativa de la responsabilitat criminal atenuant de trastorn mental transitori de l'art. 21.1 en relació amb el 20.1 del Codi penal, a les penes de: - Pel delicte de danys, multa de tres mesos , amb una quota diària de 3 euros, és a dir en total 270 euros, i amb una responsabilitat personal subsidiària, en cas de manca de pagament iinsolvència, de 45 dies de privació de llibertat i costes. - Per la falta d'amenaces, multa de deu dies, amb una quota diària de 3 euros, és a dir, en total 30 euros i amb una responsabilitat personal subsidiària en cas de manca de pagament i insolvència de 5 dies de privació de llibertat i costes. - Per via de responsabilitat civil l'acusat ha d'indemnitzar Jose María en la quantitat de quatre-cents vint-i-tres euros amb vuitanta i vuit cèntims ( 423,88 euros) ".

SEGON

Contra l'esmentada Sentència es va interposar recurs d'apel·lació, mitjançant escrit degudament motivat, del qual se´n va donar trasllat als apel·lats perquè s´hi adhereixin o l´impugnin, evacuant l'esmentat tràmit el Ministeri Fiscal, el qual va impugnar el recurs i va sol·licitar la confirmació de la sentència dictada.

TERCER

Trameses les actuacions a l'Audiència, aquesta va disposar formar rotllo, i es va designar magistrat ponent al qual es van lliurar les actuacions perquè proposés a la Sala la resolució oportuna.

FETS PROVATS

ÚNIC. S'admeten els que conté la resolució objecte de recurs en tot el que no s'hi oposi o contradigui allò que a continuació s'argumenta.

FONAMENTS DE DRET

PRIMER

S'impugna en aquesta alçada la Sentència del Jutjat Penal núm. 2 de Lleida per la qual es va condemnar l´ara recurrent com a autor penalment responsable d'un delicte de danys i d'una falta...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR