SJCA nº 6 87/2014, 3 de Abril de 2014, de Barcelona

PonenteMARGARITA CUSCO TURELL
Fecha de Resolución 3 de Abril de 2014
Número de Recurso184/2013

Jutjat Contenciós Administratiu núm. 6

de Barcelona

Recurs núm.: PA 184/13 B

Part actora: HORIZONTES ESTRATÉGICOS, S.L.

Part demandada: DEPARTAMENT DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA (DIRECCIO GENERAL DE TRASPORTS I MOBILITAT)

SENTÈNCIA NÚM. 87/2014

Barcelona, 3 d'abril de 2014

Margarita Cuscó Turell, magistrada jutgessa del Jutjat contenciós administratiu núm. 6 de la província de Barcelona, he vist el recurs promogut per HORIZONTES ESTRATEGICOS, S.L. contra DEPARTAMENT DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA (DIRECCIO GENERAL DE TRASPORTS I MOBILITAT).

Antecedents

Primer . El dia 13 de maig de 2013 va entrar en el Deganat dels Jutjats Contenciosos administratius l'escrit d'interposició d'aquest recurs en el que s'impugna la resolució de 28 de febrer de 2013 en virtut de la qual es desestima el recurs d'alçada interposat contra la resolució de 25 de maig de 2010 que acorda imposar a la recurrent una sanció de 2001 € per la comissió d'una infracció en matèria de transports, concretament per no disposar de certificat per transportar mercaderies peribles.

A l'esmentat escrit la part actora va demanar que es dicti sentència que anul·li la resolució recorreguda sense necessitat de rebre el procés a prova ni de celebrar vista. L'anterior pretensió es fonamenta en un únic motiu consistent en la caducitat del procediment.

Segon . Atès que per a la tramitació d'aquest recurs s'ha seguit per les normes del procediment abreujat previst a l' article 78 de la Llei 29/98 , reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i que la part actora va sol·licitar que aquest recurs es fallés sense necessitat de recepció d'aquest procés a prova, ni de celebració de vista o de presentació d'escrit de conclusions, hom va donar trasllat de la demanda a la demandada per a contestar la demanda i una vegada contestada la demanda, amb oposició a les pretensions actores, van quedar els autes conclusos per a dictar sentència.

Fets provats

Únic . De la documentació que integra l'expedient administratiu es desprèn que el dia 14 de juliol de 2009 els agents de la Direcció General de Ports i Transports de la Generalitat de Catalunya van detenir el vehicle matrícula B-6694-XD a la via C-31C conduït pel Sr. Herminio i van formular denuncia per " manca del certificat de conformitat per al transport de mercaderies peribles." Consta a la denuncia la signatura del conductor i de l'agent denunciant. El recurrent va presentar al· legacions en data 21 de juliol de 2009.

Consta a l'expedient administratiu la resolució d'incoació del procediment sancionador, adoptada en data 14 d'abril de 2010 i notificada el 21 d'abril de 2010. El recurrent va presentar recurs d'alçada que va ser desestimat en data 28 de febrer de 2013, objecte d'aquest recurs contenciós administratiu.

Fonaments de dret
Primer

L'objecte d'aquest recurs és la resolució dictada el 28 de febrer de 2013 en virtut de la qual es desestima el recurs d'alçada interposat contra la resolució de 25 de maig de 2010 que acorda imposar a la recurrent una sanció de 2001 per la comissió d'una infracció en matèria de transports, concretament per no disposar de certificat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR