STSJ Cataluña 326/2014, 30 de Abril de 2014

PonenteMONTSERRAT FIGUERA LLUCH
ECLIES:TSJCAT:2014:5477
Número de Recurso383/2011
ProcedimientoRECURSO ORDINARIO (LEY 1998)
Número de Resolución326/2014
Fecha de Resolución30 de Abril de 2014
EmisorSala de lo Contencioso

Tribunal Superior de Justícia de Catalunya

Sala Contenciosa Administrativa

Secció Segona

Recurs ordinari (Llei 1998) núm. 383/2011

Parts: Clemente

c/ JURAT D'EXPROPIACIO DE CATALUNYA. SECCIO BARCELONA i AJUNTAMENT PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS

SENTÈNCIA Núm. 326

Magistrats:

Il·lm. Sr. Emilio Berlanga Ribelles

Il·lm. Sr. Javier Bonet Frigola

Il·lm. Sra. Montserrat Figuera Lluch

Barcelona, 30 d'abril de 2014

La Secció Segona de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya s'ha constituït per resoldre el recurs ordinari (llei 1998) núm. 383/2011, el qual va ser interposat per Clemente

, representat per la procuradora Sra. SUSANA PEREZ DE OLAGUER SALA, i assistit de lletrat, contra JURAT D'EXPROPIACIO DE CATALUNYA. SECCIO BARCELONA, representat i defensat pel LETRADO DE LA GENERALITAT, i contra l'AJUNTAMENT DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS, representat per la procuradora Sra. LUISA INFANTE LOPE i assistit del seu lletrat.

Aquesta Secció ha pronunciat la Sentència següent en nom de SM el Rei.

Hi ha actuat com a ponent l'il·lm. magistrada Sra. Montserrat Figuera Lluch, qui expressa el parer de la Sala.

ANTECEDENTS DE FET

Primer

La representació de la part actora va interposar un recurs contenciós administratiu contra resolució de data 7-6-11 que fixa el preu just de la FINCA000 NUM000 de Palau de Plegamans. Administració expropiant Ajuntament de Palau Solità i Plegamans, expedient NUM001 .

Segon

Acordada la incoació d'aquestes actuacions, se'ls va donar el curs processal previst per la Llei d'aquesta jurisdicció. Les parts van despatxar els tràmits conferits de demanda i contestació, en el seu moment i per ordre, i d'acord amb els fets i fonaments de dret dels seus escrits, van sol·licitar, respectivament i en els termes que hi consten, que s'anul·lessin els actes objecte del recurs i que aquest es desestimés.

Tercer

Per interlocutòria es va obrir el procés a prova que es va fer d'acord amb el que es troba a les actuacions i tot seguit es va continuar pel tràmit de conclusions succintes, que les parts van evacuar fent-hi les al·legacions que van considerar aplicables, i finalment, es va assenyalar dia i hora per a la votació i decisió, que va tenir lloc el dia 24 de abril de 2014.

Quart

En la substanciació d'aquest procediment s'han observat i complert les prescripcions legals,

FONAMENTS DE DRET

Primer

La representació processal del senyor Clemente formula aquest recurs contenciós administratiu contra la resolució del Jurat d'Expropiació de Catalunya, secció de Barcelona, de data 7 de juny de 2011, dictada en l'expedient núm. NUM001 que fixa el preu just de l'expropiació de la finca de la seva propietat, situada a l' FINCA000, NUM000, del municipi de Palau-Solità i Plegamans en un total de

51.460,38 euros, inclòs el premi d'afecció.

La recurrent sol·licita en la pètita de la demanda del recurs que es fixi el preu just de l'expropiació en un total de 893.679,81 euros. En conclusions sol·licita que es fixi el preu just de l'expropiació de conformitat amb el resultat de la prova pericial judicial practicada .

El lletrat de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans defensen la correcció i l'encert de la valoració efectuada pel Jurat en la resolució impugnada.

A les actuacions ha estat practicada per un arquitecte la prova pericial judicial.

Segon

Es tracta de la determinació del preu just de l'expropiació per ministeri de la Llei d'acord amb el que disposa l' art. 114 del Decret legislatiu 1/2010, de 3 d'agost, del text refós de la Llei d'urbanisme de Catalunya de la finca ubicada a l' FINCA000, NUM000, del municipi de Palau-solità i Plegamans.

La finca està classificada segons el planejament vigent de sòl urbà. Clau I -sistema de parcs i jardins urbans- i clau D -sistema viari-. La finca no està inclosa en cap unitat o polígon d'actuació urbanística.

No existeix discrepància entre les parts que són d'aplicació per a la valoració les previsions del RDLeg 2/2008, de 20 de juny. El...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba
1 sentencias
  • ATS, 9 de Julio de 2015
    • España
    • 9 Julio 2015
    ...2014, de la Sala de lo Contencioso-administrativo del Tribunal Superior de Justicia de Cataluña (Sección Segunda), dictada en el recurso nº 383/2011 , en materia de expropiación SEGUNDO .- Mediante Providencia de 3 de noviembre de 2014 se acordó poner en conocimiento a las partes para alega......

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR