SAP Barcelona 765/2013, 27 de Septiembre de 2013

PonenteROSER BACH FABREGO
ECLIES:APB:2013:10463
Número de Recurso98/2013
ProcedimientoAPELACIóN FALTAS RáPIDES
Número de Resolución765/2013
Fecha de Resolución27 de Septiembre de 2013
EmisorAudiencia Provincial - Barcelona, Sección 3ª

AUDIÈNCIA PROVINCIAL DE BARCELONA

SECCIÓ TERCERA

APEL.LACIÓ JUDICI DE FALTES 98/2013

JUTJAT D'INSTRUCCIÓ 20 BARCELONA

JUDICI DE FALTES 1455/2013

Apel·lants: Emilia i Eulalia

Magistrada:

ROSER BACH FABREGÓ

S E N T È N C I A 765/13

Barcelona, vint-i-set de setembre de dos mil tretze.

VIST en grau d'apel·lació el Judici de Faltes seguit amb el número 1455/2013 al Jutjat d'Instrucció 20 de Barcelona per una falta de furt i que resta pendent en aquesta Secció en virtut del recursos d'apel·lació interposats per Emilia i Eulalia contra la sentència dictada en el citat procediment el dia 5 de juny de 2013.

ANTECEDENTS PROCESSALS

PRIMER

Els fets que es declaren provats a la sentència apel·lada són els següents: "Se estima probado y así se declara que el día 29 de mayo de 2013 Eulalia y Emilia actuando de común acuerdo, abordaron a unos ciudadanos extranjeros e intentaron sustraer al descuido los billetes que portaba uno de ellos en el interior de un monedero, no habiéndolo logrado, por cuanto dicho ciudadano se percató de la acción".

SEGON

La part dispositiva de la sentència impugnada és la següent:

r;., I

I

"Que debo condenar y condeno a Emilia como autora de una falta de hurto en grado de tentativa prevista y penada en el artículo 623.1 del Código Penal, a la pena de multa de sesenta días fijando una cuota diaria de diez euros, suma que habrá de satisfacer al contado en el término máximo de siete días desde que la sentencia le haya sido notificada y haya devenido firme. Si no lo satisfaciera voluntariamente o por vía de apremia, quedará sujeto a una responsabilidad personal subsidiaria de 30 días. Asimismo debo condenar y condeno a Eulalia como autora responsable de una falta de hurto en grado de tentativa prevista y penada en el artículo 623.1 del Código Penal, a la pena de multa de sesenta días, fijando una cuota diaria de ocho euros, suma que habrá de satisfacer al contado en el término máximo de siete días desde que la sentencia le haya sido notificada y haya devenido firme. Si no lo satisfaciera voluntariamente o por la vía de apremio, quedará sujeto a una responsabilidad personal subsidiaria de 30 días. La condena se extiende asimismo al pago de las costas del presente juicio si las hubiere, por mitad".

TERCER

Notificada aquesta resolució, s'hi va interposar recurs d'apel·lació per Emilia i Eulalia, i admès, se li va donar el tràmit corresponent pel Jutjat d'Instrucció i es van remetre les actuacions a aquesta Secció de l'Audiència Provincial de Barcelona per a la resolució del recurs plantejat.

QUART

Rebuda la causa en aquesta Secció Tercera de l'Audiència, a la que correspon el coneixement dels recursos procedents del referit Jutjat d'Instrucció, es va dictar provisió ordenant la incoació del present Rotlle d'apel·lació, que va ser numerat i registrat. D'acord amb el torn de repartiment es va nomenar magistrat ponent per a actuar com a tribunal unipersonal ( art. 82.2 LOPJ ).

CINQUÈ

Que s'han seguit en la tramitació les prescripcions legals, llevat el termini de deu dies per a dictar sentència per l'elevat nombre d'assumptes pendents.

FONAMENTS DE DRET

S'accepten els fets provats que es consignen a la resolució apel·lada.

S'accepten els fonaments de dret en tant que no s'oposin als que s'exposen a continuació.

PRIMER

Contra la sentència condemnatòria dictada en la instància, s'interposa per Emilia i Eulalia recurs d'apel·lació que fonamenta, en el seu primer motiu d'impugnació en error en la valoració de la prova, vulneració del principi de presumpció d'innocència i aplicació indeguda de l' article 623.4 del Codi Penal .

En primer terme...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR