SAP Lleida 256/2012, 21 de Junio de 2012

PonenteALBERT MONTELL GARCIA
ECLIES:APL:2012:503
Número de Recurso304/2011
ProcedimientoRECURSO DE APELACIóN
Número de Resolución256/2012
Fecha de Resolución21 de Junio de 2012
EmisorAudiencia Provincial - Lleida, Sección 2ª

AUDIÈNCIA PROVINCIAL

DE LLEIDA

Secció segona

El Canyaret, s/n

Rotlle núm. 304/2011

Procediment ordinari núm. 422/2010

Jutjat Primera Instància 5 Lleida (ant.CI-5)

SENTÈNCIA núm.256/2012

President/a:

IL·LM. SR. ALBERT GUILANYÀ I FOIX

Magistrats/ades jutges/esses:

IL·LM. SR. ALBERT MONTELL GARCIA

IL·LMA. SRA. ANA CRISTINA SAINZ PEREDA

Lleida, vint-i-u de juny de dos mil dotze

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de Lleida, integrada per les persones que s'esmenten al marge, hem vist, en grau d'apel·lació, les actuacions de procediment ordinari número 422/2010, del Jutjat de Primera Instància núm. 5 de Lleida (ant.CI-5), en virtut del recurs interposat per la part demandada ILERDA GESTIO DE PATRIMONI S.L., representada per la procuradora MªJOSÉ ALTISENT CAMARASA i assistida pel lletrat JOSEP M. SIMON SOLANO contra sentència de data vint-i-vuit de març de dos mil onze dictada en el procediment esmentat, rotlle de sala núm. 304/2011. La part actora ARQUITECTURA D' AGRAMUNT S.L., representadaper la procuradora MONTSERRAT VILA BRESCO i assistida pel lletrat ANTONIO CLOS PIJUAN s'oposa a l'apel·lació. És ponent d'aquesta resolució el magistrat ALBERT MONTELL GARCIA.

ANTECEDENTS DE FET

PRIMER

La transcripció literal de la part dispositiva de la sentència dictada en data vint-i-vuit de març de dos mil onze, és la següent: "

FALLO

Que, estimando íntegramente la demanda interpuesta por la representación procesal de DARQUITECTURA D'AGRAMUNT S.L., contra ILERDA GESTIO DE PATRIMONI, SL., debo condenar y condeno a la demandada a abonar a la actora la suma de 23.501,60 euros, cantidad que devengará los intereses correspondientes calculados desde la interposición de la demanda (29-12-2009) sin perjuicio de lo dispuesto en el artículo 576 de la LEC . Todo ello con imposición de las costas causadas en este procedimiento a la parte demandada. [...]"

SEGON

Contra l'anterior sentència, la part demandadaILERDA GESTIO DE PATRIMONI S.L. va interposar recurs d'apel·lació, que el Jutjat va admetre, i un cop seguits els tràmits de rigor va trametre les actuacions a aquesta Audiència, Secció Segona.

TERCER

La Sala va decidir formar rotlle i va designar magistrat/ada ponent, al qual es van lliurar les actuacions perquè, després de deliberar, proposés a la Sala la resolució oportuna. Es va assenyalar el dia 12 de juny de 2012 per a la votació i decisió.

QUART

En la tramitació d'aquesta segona instància s'han observat les prescripcions legals essencials del procediment.

FONAMENTS DE DRET

PRIMER

S'accepten els fets declarats provats a la sentència de primera instància. La part demandada continua sostenint al seu escrit de recurs la manca de legitimació activa "ad causam" de la societat demandant, amb l'argument que no va mantenir cap vincle contractual amb l'actora D'Arquitectura D'Agramunt SL, sinó que el va mantenir amb el Sr. Ramon Hernández, malgrat que es va produir la cessió de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR