SAP Lleida 306/2012, 25 de Julio de 2012

PonenteALBERT MONTELL GARCIA
ECLIES:APL:2012:548
Número de Recurso531/2011
ProcedimientoRECURSO DE APELACIóN
Número de Resolución306/2012
Fecha de Resolución25 de Julio de 2012
EmisorAudiencia Provincial - Lleida, Sección 2ª

AUDIÈNCIA PROVINCIAL

DE LLEIDA

Secció segona

El Canyaret, s/n

Rotlle núm. 531/2011

Procediment ordinari núm. 2203/2010

Jutjat Primera Instància 5 Lleida

SENTÈNCIA núm. 306/2012

PRESIDENT

IL·LM. SR. ALBERT MONTELL GARCIA

MAGISTRATS

IL·LMA SRA. MERCE JUAN AGUSTIN

IL·LM. SR. EDUARDO COSIALLS UBACH

Lleida, vint-i-cinc de juliol de dos mil dotze

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de Lleida, integrada per les persones que s'esmenten al marge, hem vist, en grau d'apel·lació, les actuacions de procediment ordinari número 2203/2010, del Jutjat de Primera Instància núm. 5 de Lleida, en virtut del recurs interposat per ALLIANZ SEGUROS Y REASEGUROS, S.A., representat per la procuradora Paulina Roure Vallés i assistit pel lletrat Josep Mª. Palau Gene contra la sentència de data vint-i-nou de juliol de dos mil onze dictada en el procediment esmentat, rotlle de sala núm. 531/2011. La part apel·lada és Herminia representada per la procuradora MªJosé Echauz Gimenez i assistida pel lletrat Antoni Riba Esteve. És també part Virgilio, incomparegut i declarat en situació de rebel·lia processal . És ponent d'aquesta resolució l'IL.LM. SR. ALBERT MONTELL GARCIA, Magistrat d'aquesta Audiència Provincial.

ANTECEDENTS DE FET

PRIMER

La transcripció literal de la part dispositiva de la sentència dictada en data vint-i-nou de juliol de dos mil onze, és la següent: " D E C I S I Ó:Estimo parcialment la demanda formulada per la Procuradora Sra. Echauz en nom i representació de Herminia contra Virgilio I ALLIANZ CIA DE SEGUROS Y REASEGUROS SA, condemno als demandats, Virgilio I ALLIANZ CIA DE SEGUROS Y REASEGUROS SA, a satisfer solidàriament a l'actora la quantia de 20.000 euros més els interessos legals des de la interposició de la present demanda. I cadascú es farà càrrec de les seves pròpies costes i les comunes per meitat.[...]"

SEGON

Contra l'anterior sentència, ALLIANZ SEGUROS Y REASEGUROS, S.A. va interposar recurs d'apel·lació, que el Jutjat va admetre, i al que es va oposar la part contrària; un cop seguits els tràmits de rigor va trametre les actuacions a aquesta Audiència, Secció Segona. TERCER. La Sala va decidir formar rotlle i va designar magistrat ponent, al qual es van lliurar les actuacions perquè, després de deliberar, proposés a la Sala la resolució oportuna. Es va assenyalar el dia 25 de juliol de 2012 per a la votació i decisió.

QUART

En la tramitació d'aquesta segona instància s'han observat les prescripcions legals essencials del procediment.

FONAMENTS DE DRET

PRIMER

Són fets no controvertits en aquesta segona instància que les mateixes seqüeles que recull l'informe de la Sra. Metge Forense de data 23-2-10, són les que van originar que per resolució de l'INSS de 22-6-10, a la Sra. Herminia li fos reconeguda la incapacitat permanent total. No es tracta, doncs, de lesions i seqüeles diagnosticades amb posterioritat a que el 14-4-10 realitzés una compareixença davant el Jutjat d'Instrucció que tramitava el corresponen procediment penal de faltes, per la qual renunciava a totes les accions civils i penals que li poguessin correspondre per haver estat indemnitzada per la companyia asseguradora ara apel·lant. Tampoc es discuteix que l'informe de sanitat de la Sra. Forense va ser instat per la mateixa lesionada, perquè volia obtenir l'alta mèdica. Finalment, no es discuteix tampoc que l'operació consistent en rizolisi a què fa referència l'esmentat informe forense, amb serioses expectatives de poder provocar la desaparició del ròssec de sacroileitis i coixesa, ja s'ha practicat amb resultat negatiu. Només és discuteix si la renúncia realitzada per la demandant en el procediment penal abasta també a la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR