SAP Tarragona 169/2011, 29 de Abril de 2011

PonenteMANUEL GALAN SANCHEZ
ECLIES:APT:2011:735
Número de Recurso453/2010
ProcedimientoRECURSO DE APELACIóN
Número de Resolución169/2011
Fecha de Resolución29 de Abril de 2011
EmisorAudiencia Provincial - Tarragona, Sección 3ª

AUDIÈNCIA PROVINCIAL

TARRAGONA

SECCIÓ TERCERA

ROTLLO DE APEL·LACIÓ Nº 453/2010

JUDICI VERBAL Nº 158/2010

JUTJAT DE PRIMERA INSTANCIA NÚM. 1 - AMPOSTA

SENTÈNCIA

MAGISTRAT

IL·LM. SR. MANUEL GALAN SANCHEZ

Tarragona, a 29 d'abril de 2.011.

Vist per aquesta Secció Tercera de la Audiència Provincial el RECURS D'APEL·LACIÓ interposat per DÑA. Esther representada pel

Procurador dels Tribunals Sr. Recuero Madrid i defensada per la Lletrada Sra. Rams Albuisech, contra la sentència de 21 de juny de 2.010 dictada pel Jutjat de Primera Instància núm. 1 d'Amposta, judici verbal núm. 158/2010, al qual figura com a part demandant DÑA. Miriam representada per la

Procuradora dels Tribunals Sra. López Cano y assistida pel Lletrat Sr. Coma González, i com a part demandada l'ara apel·lant.

ANTECEDENTS DE FET

PRIMER

La resolució recorreguda conté la següent Decisió:

"Que estimo la demanda interpuesta por Dña. Miriam contra Dña. Esther, y condeno a la demandada a satisfacer a la actora la cantidad de 450 euros, más los intereses legales correspondientes; y todo ello con imposición de costas a la parte demandada."

SEGON

Contra l'esmentada resolució es va interposar recurs d'apel·lació per la representació processal de DÑA. Esther d'acord a les al· legacions contingudes al seu escrit.

TERCER

Donat trasllat del recurs a l'adversa, per la seva representació processal es va presentar escrit d'oposició al mateix.

QUART

El present recurs d'apel·lació va tenir entrada en aquesta Secció Tercera el dia 3 de novembre de 2.010, acordant-se per Provisió de 09-11-2010 requerir a la Procuradora Sra. López Cano per tal de que acreditara la seva representació, així com oficiar al Col·legi de Procuradors de Tarragona perquè designés professional del torn d'ofici a la Sra. Esther .

CINQUÉ. En la tramitació del present procediment, en aquesta alçada, s'han observat els tràmits legals.

Vist i essent el Ponent l'Il·lm. Sr. Magistrat MANUEL GALAN SANCHEZ, FONAMENTS JURÍDICS

PRIMER

Interposa la representació processal de DÑA. Esther el present recurs d'apel·lació impugnant la totalitat dels pronunciament de la sentència d'instància pels quals s'estima íntegrament la demanda, reiterant la seva oposició a retornar la fiança arrendatària prestada per l'actora Sra. Miriam al·legant incompliment del contracte per aquesta a l'haver col·locat un pestell de seguretat a la porta de la vivenda sense autorització del propietari, així com a la consideració de la Jutgessa d'instància de que la col·locació de l'esmentat pestell no és un desperfecte sinó una obra necessària, i que això no li ha ocasionat a la recurrent un efectiu perjudici.

SEGON

Pel que respecta als motius al·legats, i començant pel que refereix que l'actora Sra. Miriam va incomplir el contracte de lloguer a l'haver col·locat un pestell de seguretat a la porta de la vivenda sense autorització del propietari, el mateix ha de ser rebutjat per les raons que a continuació seran exposades.

Així, manifestant la part recurrent al seu escrit d'interposició que "por una parte, en la clàusula tercera del contrato se estipuló que al finalizar el contrato la vivienda debía ser entregada en las mismas condiciones que en la recepción, y por otra, en la cláusula quinta c) del mismo contrato, se establecía...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR