STSJ Islas Baleares , 3 de Mayo de 2001

PonenteGABRIEL FIOL GOMILA
ECLIES:TSJBAL:2001:713
Número de Recurso157/1998
ProcedimientoCONTENCIOSO
Fecha de Resolución 3 de Mayo de 2001
EmisorSala de lo Contencioso

SENTENCIA núm. 479 IL-lms. Srs. PRESIDENT:

Gabriel Fiol Gomila.

MAGISTRATS:

Pablo Delfont Maza Fernando Socias Fuster Palma, a 3 de maig de 2001 VISTES per la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears les actuacions número 157 de 1998, dimanants del recurs contenciós administratiu seguit entre parts, d una, com a demandant El Sr. Carlos Alberto , de nacionalitat senegalesa, representat i assistit pel lletrat Sr. Santiago Llull Prats, i, d´altre, com a Administració demandada la General de l´Estat, representada i assistida pel seu advocat L´objecte del recurs és la resolució dictada per la Direcció General d'Ordenació de les Migracions el día 18 de novembre de 1997, la qual va denegar Don. Carlos Alberto , ciutadá senegalés, la renovació del permís de treball.

La quantia es fixá en indeterminada.

El procediment s'ha seguit pels trámits del recurs contenciós ordinari previst a la Llei Jurisdiccional de 1956.

L'Il-lm. Sr. Gabriel Fiol Gomila, en qualitat de Magistrat ponent expressá el parer de la Sala.

= ANTECEDENTS DE FET =

lr.- Interposat el recurs en el termini prefixat en la Llei Jurisdiccional se li donó el trámit processal adequat, ordenant-se reclamar Pexpedient administratiu i anunciar la seva incoació, mitjanrant edictes en el BOCAIB.

2n.- Rebut l´expedient administratiu es posó de manifest a Secretaria a la part recurrent perque formalitzés la demanda. Dita demanda deduida dins el termini legal, al-legant els fets i fonaments de dret que estimó necessaris en ordre a les seves pretensions, suplicant a la Sala que es dictés sentencia estimatória del recurs per ser contraris a l´ordenament jurídic els actes administratius impugnats.

3r.- Donat trasllat de Pescrit de demanda a la representació de l'Administració demandada perque la contestes, així ho va fer en temps i forma, oposant-se a ella i suplicant que es dictés sentencia confirmatória dels actes administratius recorreguts.

4r.- A través del corresponent Acte es rebé el plet a prova que devia versó sobre els punts de fet interessats per la part actora. Proposta i admesa que fou en forma, se practicó amb el resultat que es de veure en les actuacions.

5é.- Per provisió es declaró conclosa la discussió escrita i el periode probatori, ordenant-se portar les actuacions a la vista, amb citació de les parts per a sentencia, acordant que aquestes formularan les conclusions per escrit; cosa que aixi van fer, i s assenyalá a continuació, per a la votació i decisió, el día 2 de maig de 2001.

FONAMENTS DE DRET

PRIMER

L´objecte del recurs és la resolució dictada per la Direcció General d Ordenació de les Migracions el día 18 de novembre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba
1 sentencias
  • STS, 31 de Marzo de 2004
    • España
    • 31 Marzo 2004
    ...del Tribunal Superior de Justicia de Las Islas Baleares con sede en Palma de Mallorca, en el recurso de dicho orden jurisdiccional núm. 157/98, en el que se impugnaba la desestimación del recurso ordinario contra la Resolución dictada por el Director Provincial de Trabajo y Asuntos Sociales......

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR