STSJ Islas Baleares , 14 de Febrero de 2001

PonenteGABRIEL FIOL GOMILA
ECLIES:TSJBAL:2001:266
Número de Recurso1017/1997
ProcedimientoCONTENCIOSO
Fecha de Resolución14 de Febrero de 2001
EmisorSala de lo Contencioso

SENTÈNCIA núm. 185 Il.lms. Srs. PRESIDENT:

GABRIEL FIOL I GOMILA.

MAGISTRATS:

Pablo Delfont Maza.

Fernando Socias Fuster.

Palma, a 14 de febrer de 2001.

VISTES per la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears les actuacions número 1017 de 1997, dimanants del recurs contenciós administratiu seguit entre parts, d'una, com a demandant el Sr. David , representada pel procurador dels Tribunals i assistida pel lletrat Sr el Sr. Pascual Fiol i el Sr. Sorá Pascual, i, d'altre, com a Administració demandada la General de l'Estat, representada i assistida pel seu advocat.

L'objecte del recurs és la resolució de la Direcció General de Migracions del Ministeri de Treball i Assumptes Socials, de 29 d'abril de 1997, la qual desestimà el recurs ordinari articulat pel Sr. David contra resolució anterior de la Direcció Provincial de Treball i Assumptes Socials, dictada el 10 de febrer de 1997, denegatòria del permís de treball demanat per l'al.ludit recurrent, de nacionalitat marroquina.

La quantia es fixà en indeterminada.

El procediment s'ha seguit pels tràmits del recurs contenciós ordinari prevista la Llei Jurisdiccional de 1956.

L'Il.lm. Sr. GABRIEL FIOL I GOMILA, en qualitat de Magistrat ponent expressà el parer de la Sala.

= ANTECEDENTS DE FET =

1r.- Interposat el recurs en el termini prefixat en la Llei Jurisdiccional se li donó el tràmit processal adequat, ordenant-se reclamar l'expedient administratiu i anunciar la seva incoació, mitjançant edictes en el BOCAIB.

2n.- Rebut l'expedient administratiu es posó de manifest a Secretaria a la part recurrent perquè

formalitzés la demanda. Dita demanda deduïda dins el termini legal, al.legant els fets i fonaments de dret que estimó necessaris en ordre a les seves pretensions, suplicant a la Sala que es dictés sentència estimatòria del recurs per ser contraris a l'ordenament jurídic els actes administratius impugnats.

3r.- Donat trasllat de l'escrit de demanda a la representació de l'Administració demandada perquè la contestés, així ho va fer en temps i forma, oposant-se a ella i suplicant que es dictés sentència confirmatòria dels actes administratius recorreguts.

4r.- A través del corresponent Acte es rebé el plet a prova que devia versà sobre els punts de fet interessats per la part actora. Proposta i admesa que fou en forma, se practicó amb el resultat que és de veure en les actuacions.

5è.- Per provisió es declaró conclosa la discussió escrita i el període probatori, ordenant-se portar les actuacions a la vista, amb citació de les parts per a sentència, acordant que aquestes formularan les conclusions per escrit; cosa que així van fer, i s'assenyalà a continuació, per a la votació i decisió, el día 14 de febrer de 2001.

FONAMENTS DE DRET

PRIMER

Se sotmet a revisió jurisdiccional la resolució de la Direcció General de Migracions del Ministeri de Treball i Assumptes Socials, de 29 d'abril de 1997, la qual desestimó el recurs ordinari articulat pel Sr. David contra resolució anterior de la Direcció Provincial de Treball l'Assumptes Socials, dictada el 10 de febrer de 1997, denegatòria del permís de treball demanat per...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba
1 sentencias
  • STS, 28 de Enero de 2004
    • España
    • 28 Enero 2004
    ...de febrero de 2.001 por la Sala de lo Contencioso-Administrativo del Tribunal Superior de Justicia de las Islas Baleares, en el recurso nº 1017/97, sobre renovación del permiso de trabajo; siendo parte recurrida DON Augusto ANTECEDENTES DE HECHO PRIMERO Por escrito de 22 de julio de 1.997, ......

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR