DECRET 251/2002, de 22 d'octubre, de modificació del Decret 82/1994, de 22 de febrer, pel qual s'aprova el Pla especial de la Zona Volcànica de la Garrotxa, pel que fa a la delimitació interna de l'espai al municipi de Sant Joan les Fonts.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació
Rango de LeyDecret

DECRET 251/2002, de 22 d'octubre, de modificaciÛ del Decret 82/1994, de 22 de febrer, pel qual s'aprova el Pla especial de la Zona Volc‡nica de la Garrotxa, pel que fa a la delimitaciÛ interna de l'espai al municipi de Sant Joan les Fonts.

El Pla especial de la Zona Volc‡nica de la Garrotxa va ser aprovat pel Decret 82/1994, de 22 de febrer. D'acord amb l'article 1.2 del Decret 76/1986, de 13 de febrer, pel qual s'aprova la concreciÛ topogr‡fica dels lÌmits del parc natural i de les reserves naturals de la Zona Volc‡nica de la Garrotxa, el seu article 2 exclou de l'‡mbit de l'espai protegit els sÚls qualificats com a urbans o urbanitzables pels planejaments vigents. El pl‡nol d'ordenaciÛ del Pla especial O-7, de zonificaciÛ global, descriu la zonificaciÛ urbanÌstica dels municipis en el seu ‡mbit aixÌ com els sÚls qualificats com a urbans o urbanitzables i, per tant, exclosos del Pla especial, en el moment de la seva aprovaciÛ.

L'Ajuntament de Sant Joan les Fonts va sol-licitar a la Junta de ProtecciÛ de la Zona Volc‡nica de la Garrotxa l'inici de la modificaciÛ de lÌmits interns. MitjanÁant el present Decret es modifica la delimitaciÛ interna establerta pel Pla especial de la Zona Volc‡nica de la Garrotxa, inclÚs al Pla d'espais d'interËs natural.

La tramitaciÛ de la modificaciÛ del Pla especial ha seguit el procediment aplicable, d'acord amb les determinacions del mateix Pla especial i amb el que estableix el Decret 113/1983, de desplegament de la Llei 2/1982, de 3 de marÁ, de protecciÛ de la Zona Volc‡nica de la Garrotxa, amb les modificacions introduÔdes per la Llei 12/1985, de 13 de juny, d'espais naturals, i d'acord amb el Decret 328/1992, de 14 de desembre, pel qual s'aprova el Pla d'espais d'interËs natural.

Per tot aixÚ, a proposta del conseller de Medi Ambient i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article ˙nic
  1. †Es modifica el Decret 82/1994, de 22 de febrer, pel qual s'aprova el Pla especial de la Zona Volc‡nica de la Garrotxa, pel que fa a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR