DECRET 273/1987, de 4 d'agost, pel qual es declara urgent l'ocupació, per la Corporació Metropolitana de Barcelona, dels béns afectats pel Projecte dels Col·lectors de la Riera de Sant Cugat del sistema núm. 4 Montcada, als termes municipals de Sant Cugat del Vallès, Cerdanyola del Vallès, i Montcada i Reixac.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

La Corporació Metropolitana de Barcelona ha tramitat un expedient per a l'ocupació urgent dels béns afectats per expropiació forçosa, necessaris per dur a terme les obres del Projecte dels Col·lectors de la Riera de Sant Cugat del sistema núm. 4 Montcada, als termes municipals de Sant Cugat del Vallès, Cerdanyola del Vallès, i Montcada i Reixac, expedient que tramet l'esmentada Corporació Metropolitana, pel qual sol·licita que es dicti una resolució per declarar urgent l'esmentada ocupació de béns.

En l'expedient s'acredita que el Projecte tècnic de les obres va ser aprovat inicialment per la Comissió de Govern de la Corporació Metropolitana, en sessió del dia 24 de juliol de 1986, i s'hi va acordar la reglamentària exposició al públic i la seva aprovació definitiva, en el cas que no es presentés cap al·legació.

També consta a l'expedient la certificació acreditativa que l'esmentat Projecte va ser exposat al públic pel termini reglamentari durant el qual es van presentar diverses al·legacions; que la Comissió de Govern, en sessió de 18 de desembre de 1986, va acordar estimar-les en part i, en conseqüència, va acordar aprovar definitivament l'esmentat Projecte.

Així mateix, s'acredita en l'expedient que la Junta de Sanejament del Departament de Política Territorial de la Generalitat de Catalunya va acordar emetre l'informe favorable a l'esmentat Projecte.

Figura també a l'expedient la relació dels béns concretats i individualitzats amb les dades suficients per a la seva identificació, que va ser aprovada inicialment per la Comissió de Govern de l'esmentada Corporació, en sessió de 24 de juliol de 1986, i exposada a informació pública pel termini de quinze dies, durant el qual no es va presentar cap al·legació.

La Comissió de Govern de la Corporació Metropolitana de Barcelona, en sessió del dia 12 de març de 1987, va acordar aprovar definitivament la relació de propietaris i la descripció dels béns i drets afectats i, en conseqüència, va acordar l'inici de l'expedient expropiatori per a l'execució de l'esmentat Projecte.

Finalment, figura en l'expedient la memòria que justifica la urgència de l'ocupació, que es fonamenta en els greus problemes que ocasiona l'abocament de les aigües residuals crues a la riera de Sant Cugat, la qual cosa...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR