REIAL DECRET 206/2010, de 26 de febrer, sobre traspàs de funcions i serveis a la Generalitat de Catalunya en matèria de funció pública inspectora de la Inspecció de Treball i Seguretat Social.

SecciónDisposicions Generals
EmisorPresidència del Govern de L'Estat
Rango de LeyReial Decret

BODY LINK="#0000ff" VLINK="#800080">

REIAL DECRET

206/2010, de 26 de febrer, sobre traspàs de funcions i serveis a la Generalitat de Catalunya en matèria de funció pública inspectora de la Inspecció de Treball i Seguretat Social.

L'article 149.1.7 de la Constitució atribueix a l'Estat la competència exclusiva sobre legislació laboral, sens perjudici de la seva execució pels òrgans de les comunitats autònomes.

L'article 149.1.18 de la Constitució atribueix a l'Estat la competència exclusiva sobre les bases del règim jurídic de les administracions públiques i del règim estatutari dels seus funcionaris, les quals garantiran, en qualsevol cas, als administrats un tractament comú davant aquelles.

D'altra banda, l'article 170.1 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, reformat per la Llei orgànica 6/2006, de 19 de juliol, estableix que correspon a la Generalitat la competència executiva en matèria de treball i relacions laborals i enumera els àmbits o funcions que l'esmentada competència inclou, les funcions i els serveis de la qual ja van ser traspassats.

Així mateix, l'article 170.2 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya disposa que correspon a la Generalitat la competència executiva sobre la funció pública inspectora en tot allò que regula aquest article i que, a tal efecte, els funcionaris dels cossos que acompleixen aquesta funció depenen orgànicament i funcionalment de la Generalitat, així com que per mitjà dels mecanismes de cooperació que determina el títol V de l'Estatut d'autonomia s'han d'establir les fórmules de garantia de l'exercici eficaç de la funció inspectora en l'àmbit social.

L'article 138.2 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya estableix que correspon a la Generalitat la competència executiva en matèria d'autorització de treball als estrangers la relació laboral dels quals s'acompleixi a Catalunya. Aquesta competència, que s'exerceix necessàriament en coordinació amb la que correspon a l'Estat en matèria d'entrada i residència d'estrangers, inclou segons l'apartat b) d'aquest precepte l'aplicació del règim d'inspecció i sanció. Aquestes funcions han estat traspassades pel Reial decret 1463/2009, de 18 de setembre, llevat de les relatives al règim d'inspecció.

D'altra banda, l'article 136 de l'Estatut d'autonomia atribueix a la Generalitat de Catalunya la competència exclusiva sobre el règim estatutari del personal al servei de les administracions públiques catalanes i sobre el personal laboral, així com la competència compartida per al desenvolupament dels principis ordenadors de l'ocupació pública.

La Generalitat exerceix la potestat sancionadora respecte de les matèries de l'ordre social traspassades i a aquests efectes, d'acord amb la Llei 42/1997, de 14 de novembre, ordenadora de la Inspecció de Treball i Seguretat Social, la Inspecció de Treball i Seguretat Social depèn funcionalment de la Generalitat quan actua en els assumptes relatius a aquelles matèries en l'àmbit territorial de Catalunya.

La Llei 42/1997, de 14 de novembre, estableix que la Inspecció de Treball i Seguretat Social s'ha de dur a terme totalment per funcionaris de nivell tècnic superior i habilitació nacional que pertanyin al Cos Superior d'Inspectors de Treball i Seguretat Social, la situació jurídica i les condicions de servei dels quals els garanteixin la independència tècnica, l'objectivitat i la imparcialitat que prescriuen els convenis 81 i 129 de l'Organització Internacional del Treball i que les funcions d'inspecció de suport, de col·laboració i de gestió que siguin necessàries per a l'exercici de la tasca inspectora seran desenvolupades pels funcionaris del Cos de Subinspectors d'Ocupació i Seguretat Social, gaudint ambdós cossos de funcionaris del caràcter de cos nacional. La Comissió Bilateral Generalitat - Estat va acordar, amb data 10 de gener de 2008, 30 de juliol de 2008 i 21 de juliol de 2009, acords sobre el traspàs de la Inspecció de Treball i Seguretat social a la Generalitat de Catalunya. En darrer acord esmentat, ambdues administracions van acordar que per tal de preservar la independència, l'objectivitat i la imparcialitat de la funció inspectora, aquesta ha de ser exercida exclusivament per funcionaris de carrera dels cossos d'inspecció.

D'acord amb el que preveu la Llei 12/1983, de 14 d'octubre, de Procés Autonòmic, els funcionaris traspassats són titulars dels drets que es derivin del règim de la Seguretat Social o Classes Passives que els sigui d'aplicació, així com dels derivats del caràcter nacional dels seus cossos de pertinença.

Finalment, el Reial decret 1666/1980, de 31 de juliol, determina les normes i el procediment a què s'han d'ajustar els traspassos de funcions i serveis de l'Administració de l'Estat a la Generalitat de Catalunya.

De conformitat amb el que disposa el Reial decret esmentat, que també regula el funcionament de la Comissió Mixta de Transferències previst a la disposició transitòria segona de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, aquesta Comissió va adoptar en la reunió de 25 de febrer de 2010, l'acord de traspàs de funcions i serveis a la Generalitat de Catalunya en matèria de funció pública inspectora de la Inspecció de Treball i Seguretat Social, que eleva al Govern per a la seva aprovació mitjançant reial decret.

En virtut d'això, en compliment del que disposa la disposició transitòria segona de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, a proposta del vicepresident tercer del Govern i ministre de Política Territorial, i prèvia deliberació del Consell de Ministres en la reunió de 26 de febrer de 2010,

Disposo:

Article 1

S'aprova l'acord de la Comissió Mixta prevista a la disposició transitòria segona de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, pel qual es traspassen les funcions i els serveis a la Generalitat de Catalunya en matèria de funció pública inspectora de la Inspecció de Treball i Seguretat Social, adoptat pel Ple de la Comissió en la sessió del dia 25 de febrer de 2010, i que es transcriu com a annex d'aquest Reial decret.

Article 2

En conseqüència, queden traspassades a la Generalitat de Catalunya les funcions i els serveis, així com els mitjans personals i els crèdits pressupostaris corresponents en els termes que resulten del propi acord i de les relacions annexes números 1, 2, 3, 4 i 5.

Article 3

El traspàs a què es refereix aquest Reial decret tindrà efectivitat a partir del dia que assenyala el mateix acord de la Comissió Mixta, sens perjudici que el Ministeri de Treball i Immigració produeixi fins aleshores, si escau, els actes administratius necessaris per al manteniment dels serveis en el règim i el nivell de funcionament que tinguin en el moment de l'adopció de l'acord.

Article 4

Els crèdits pressupostaris que es determinin, d'acord amb la relació número 5 de l'annex, s'han de donar de baixa en els corresponents conceptes pressupostaris i s'han de transferir per part del Ministeri d'Economia i Hisenda als conceptes habilitats a la secció 32 dels pressuposts generals de l'Estat, destinats a finançar el cost dels serveis assumits per les comunitats autònomes, una vegada el Ministeri de Treball i Immigració remeti al Departament esmentat, els certificats de retenció de crèdit, per tal de donar compliment al que disposa la normativa vigent sobre pressupostos generals de l'Estat.

Disposició final única

Entrada en vigor

Aquest Reial decret es publicarà simultàniament al BOE i al DOGC, i serà vigent el mateix dia de la seva publicació.

Madrid, 26 de febrer de 2010

Juan Carlos R.

Manuel Chaves González

Vicepresident Tercer del Govern

i ministre de Política Territorial

Annex

La senyora Pilar Andrés Vitòria i el senyor Xavier Bernadí i Gil, secretaris de la Comissió Mixta de Transferències que preveu la disposició transitòria segona de l'Estatut d'autonomia de Catalunya,

Certifiquen:

Que a la sessió plenària de la Comissió Mixta, de 25 de febrer de 2010, es va adoptar un acord de traspàs de funcions i serveis a la Generalitat de Catalunya en matèria de funció pública inspectora de la Inspecció de Treball i Seguretat Social, en els termes que s'expressen a continuació:

A) Referència a les normes constitucionals, estatutàries i legals en què s'empara el traspàs

L'article 149.1.7 de la Constitució atribueix a l'Estat la competència exclusiva sobre legislació laboral, sens perjudici de la seva execució pels òrgans de les comunitats autònomes.

L'article 149.1.18 de la Constitució atribueix a l'Estat la competència exclusiva sobre les bases del règim jurídic de les administracions públiques i del règim estatutari dels seus funcionaris, les quals garantiran, en qualsevol cas, als administrats un tractament comú davant aquelles.

D'altra banda, l'article 170.1 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, reformat per la Llei orgànica 6/2006, de 19 de juliol, estableix que correspon a la Generalitat la competència executiva en matèria de treball i relacions laborals i enumera els àmbits o funcions que l'esmentada competència inclou, les funcions i els serveis de la qual ja van ser traspassades.

Així mateix, l'article 170.2 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya disposa que correspon a la Generalitat la competència executiva sobre la funció pública inspectora en tot allò que regula aquest article i que, a tal efecte, els funcionaris dels cossos que acompleixen aquesta funció dependran orgànicament i funcionalment de la Generalitat, així com que per mitjà dels mecanismes de cooperació que determina en el Títol V de l'Estatut d'autonomia s'han d'establir les fórmules de garantia de l'exercici eficaç de la funció inspectora en l'àmbit social.

L'article 138.2 de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya estableix que correspon a la Generalitat la competència executiva en matèria d'autorització de treball dels estrangers la relació laboral dels quals s'acompleixi a Catalunya. Aquesta competència, que s'exerceix necessàriament en coordinació amb la que correspon a l'Estat en matèria d'entrada i residència d'estrangers, inclou segons l'apartat b) d'aquest precepte l'aplicació del règim d'inspecció i sanció. Aquestes funcions han estat traspassades pel Reial decret 1463/2009, de 18 de setembre, llevat de les relatives al règim d'inspecció.

D'altra banda, l'article 136 de l'Estatut d'autonomia atribueix a la Generalitat de Catalunya la competència exclusiva sobre el règim estatutari del personal al servei de les administracions públiques catalanes i sobre el personal laboral, així com la competència compartida per al desenvolupament dels principis ordenadors de l'ocupació pública.

La Generalitat exerceix la potestat sancionadora respecte de les matèries de l'ordre social traspassades i a aquests efectes, d'acord amb la Llei 42/1997, de 14 de novembre, ordenadora de la Inspecció de Treball i Seguretat Social, la Inspecció de Treball i Seguretat Social depèn funcionalment de la Generalitat quan actua en els assumptes relatius a aquelles matèries en l'àmbit territorial de Catalunya.

D'altra banda, anteriorment a la reforma de l'Estatut d'autonomia de Catalunya i a la previsió s'hi conté respecte de l'adscripció orgànica de la Inspecció de Treball i Seguretat Social, la Llei 42/1997, de 14 de novembre, esmentada, ja va establir, a l.article 17.3 i a la disposició addicional setena, la possibilitat que mitjançant acords bilaterals es procedís a l'adscripció orgànica de funcionaris de la Inspecció de Treball i Seguretat Social, pels procediments establerts al respectiu Estatut d'autonomia per al traspàs de serveis.

Per articular la col·laboració necessària per a la consecució de les finalitats públiques assignades a la Inspecció de Treball i Seguretat Social, s'han formalitzat diversos acords de col·laboració entre la Generalitat i l'extingit Ministeri de Treball i Assumptes Socials, avui Ministeri de Treball i Immigració. Concretament, el conveni signat el 28 d'abril de 1998, en matèria d'inspecció de treball; el conveni de col·laboració relatiu a la Comissió Territorial de la Inspecció de Treball i Seguretat Social a Catalunya signat el 29 de març de 1999, així com l'últim conveni signat el 29 de desembre de 2006, que fixa els termes de col·laboració.

La disposició transitòria segona de l'Estatut d'autonomia de Catalunya i el Reial decret 1666/1980, de 31 de juliol, estableixen les normes que regulen la forma i les condicions a què s'han d'ajustar els traspassos de funcions i serveis de l'Administració de l'Estat a la Generalitat de Catalunya.

Finalment, l'article 210.2.f) de Estatut d'autonomia estableix que correspon a la Comissió Mixta d'Afers Econòmics i Fiscals Estat-Generalitat acordar la valoració dels traspassos de funcions i serveis de l'Estat a la Generalitat.

Sobre la base d'aquestes previsions constitucionals, estatutàries i legals és procedent formalitzar l'acord de traspàs a la Generalitat de Catalunya de funcions i serveis en matèria de funció pública inspectora de la Inspecció de Treball i Seguretat Social.

B) Funcions que assumeix la Generalitat de Catalunya i serveis que es traspassen

  1. Es traspassa a la Generalitat, en el seu àmbit territorial, l'exercici de la funció pública inspectora i els serveis de la Inspecció de Treball, constituït pels òrgans, funcionaris i mitjans materials que contribueixen al compliment adequat de les normes de l'ordre social en les matèries competència de la Generalitat, en els termes de l'article 112 de l'Estatut d'autonomia.

    Sens perjudici de la coordinació i col·laboració necessàries amb l'Administració de l'Estat, en els termes que s'expressen a l'apartat D) d'aquest acord, correspon a la Generalitat, en l'àmbit territorial i material de les seves competències, de conformitat amb la legislació vigent, l'exercici de les comeses de la funció inspectora, que en tot cas comprenen:

    1r. La vigilància i l'exigència del compliment de les normes legals, reglamentàries, i del contingut normatiu dels convenis col·lectius, en els següents àmbits:

  2. Ordenació del treball i relacions sindicals.

  3. Prevenció de riscos laborals.

  4. Ocupació i migracions: Col·locació, ocupació, immigració i treball d'estrangers, formació professional ocupacional i contínua, empreses de treball temporal, agències de col·locació i plans de serveis integrats per a l'ocupació.

  5. Qualssevol altres normes la vigilància de les quals s'encomani específicament a la Inspecció de Treball, i que correspongui a la Generalitat de Catalunya la seva competència material.

    2n. - L'assistència tècnica que comprèn:

  6. Facilitar informació tècnica a empreses i a treballadors, en ocasió de l'exercici de la funció inspectora.

  7. Prestar assistència tècnica a entitats i organismes de la Seguretat Social, quan els sigui sol·licitada.

  8. Informar, assistir i col·laborar amb altres òrgans de les administracions públiques respecte a l'aplicació de normes d'ordre social o a la vigilància i control d'ajuts i subvencions públiques.

    4 Emetre els informes que li demanin els òrgans judicials competents, en l'àmbit de les funcions i competències inspectores quan així ho estableixi una norma legal.

    3r. - L'arbitratge, la conciliació i la mediació en els àmbits següents:

  9. La conciliació i mediació en els conflictes i vagues quan aquesta sigui acceptada per les parts, sens perjudici del que disposa la Llei de procediment laboral.

  10. L'arbitratge, a petició de les parts, en conflictes laborals i vagues, o d'altres que expressament se sol·licitin.

  11. Es traspassen a la Generalitat les funcions i els serveis que, en l'àmbit territorial de Catalunya, exerceix l'Administració de l'Estat en relació amb els funcionaris que, integren el Cos Superior d'Inspectors de Treball i Seguretat Social i el Cos de Subinspectors d'Ocupació i Seguretat Social, i que passen a dependre orgànicament i funcionalment de la Generalitat de Catalunya, garantint els principis d'ingrés únic i convocatòria única en ambdós cossos i de mobilitat entre administracions.

    El caràcter nacional d'ambdós cossos i l'existència de convocatòries úniques és compatible amb l'exercici per la Generalitat de Catalunya de les funcions sobre els processos d'ingrés, selecció, formació, perfeccionament, especialització, provisió de llocs i règim disciplinari, amb l'excepció de la sanció de separació del servei. Ambdues administracions han de col·laborar a efectes de determinar els aspectes generals sobre l'accés, les proves de selecció i qualssevol altres qüestions relacionades amb els mateixos. També han d'acordar fórmules per garantir l'aplicació efectiva d'aquests acords i per a la cobertura de les places vacants que es fixin per la Generalitat de Catalunya.

    La mobilitat entre administracions i els processos de provisió de llocs d'inspectors i subinspectors en el conjunt de l'Estat, és compatible amb la convocatòria, per part de la Generalitat, de processos de provisió de llocs interns al territori de la Comunitat d'Autònoma de Catalunya.

    La col·laboració entre ambdues administracions en els aspectes assenyalats en aquest apartat s'ha de dur a terme en els termes establerts en l'acord complementari número 1.

  12. D'acord amb la normativa reguladora de la Inspecció de Treball i Seguretat Social, el traspàs es realitza sobre la base d'una concepció única i integral del Sistema d'Inspecció, del principi d'unitat de funció i actuació dels funcionaris del Sistema i del principi d'eficàcia en l'execució de la funció inspectora.

    Els Inspectors de Treball i Seguretat Social i els Subinspectors d'Ocupació i Seguretat Social, en l'àmbit de les seves facultats i competències respectives, podran realitzar actuacions d'investigació i adoptar mesures inspectores en totes les matèries de l'ordre social, encara que siguin de la competència d'una administració diferent de la de la seva dependència orgànica. Correlativament, els funcionaris del Sistema d'Inspecció hauran de donar total compliment als serveis encomanats, i adoptar les mesures que corresponguin dins del seu àmbit de facultats i competències, amb independència de la seva dependència orgànica, d'acord amb el que s'estableix als convenis de col·laboració.

    D'altra banda, la tramitació i resolució dels procediments sancionadors per infraccions en l'ordre social o de liquidació de quotes a la Seguretat Social correspon a l'administració competent per raó de la matèria.

  13. Es traspassen a la Generalitat els recursos informàtics de la Inspecció de Treball corresponents a les funcions que són objecte del traspàs, així com la informació i les dades corresponents a les matèries de la seva competència. A aquests efectes, correspon a la Generalitat la gestió dels esmentats recursos informàtics, sens perjudici de les mesures de coordinació i col·laboració per garantir l'existència d'una base de dades que integri de forma unitària tota la informació, conforme al que preveu l'acord complementari número 3.

    C) Funcions que es reserva l'Administració d'Estat

    L'Administració General de l'Estat es reserva les funcions següents:

  14. La legislació sobre la funció pública inspectora de Treball i Seguretat Social, en els termes previstos a l'article 149.1.7, 17 i 18 de la Constitució Espanyola.

  15. La negociació i la celebració dels instruments internacionals en l'àmbit de la Inspecció de Treball i Seguretat Social i la representació en els àmbits de la Unió Europea o a qualssevol fòrums internacionals, bilaterals o multilaterals, referits a la Inspecció de Treball i Seguretat Social, sens perjudici de les competències i facultats reconegudes a l'Estatut d'autonomia de Catalunya

  16. L'elaboració i la publicació d'estadístiques, informes i memòries sobre l'actuació general del sistema d'Inspecció de Treball i Seguretat Social, així com els informes i les memòries exigits per la legislació o els tractats o convenis internacionals subscrits per Espanya, d'acord amb la informació subministrada per la Generalitat respecte de l'actuació de la Inspecció de Treball a Catalunya.

  17. L'exercici de les comeses de la funció inspectora respecte de les matèries de l'ordre social competència de l'Administració General de l'Estat, sens perjudici de la coordinació i col·laboració necessàries amb la Generalitat de Catalunya, en els termes que s'expressen a l'apartat D) d'aquest acord.

  18. La instrucció i la resolució dels procediments corresponents a les matèries de l'ordre social competència de l'Administració General de l'Estat.

  19. La coordinació de l'execució de les campanyes que impulsi la Unió Europea, i de les actuacions de la Inspecció de Treball i Seguretat Social en matèria de prestació transnacional de serveis. Així mateix, la coordinació de les actuacions inspectores de caràcter supraautonòmic, en els termes de la legislació general i la normativa reguladora de la Inspecció de Treball i Seguretat Social i amb l'abast que li correspongui d'acord amb la competència exclusiva de l'Estat sobre la legislació laboral.

  20. L'establiment, en coordinació amb la Generalitat de Catalunya, dels formats i estàndards comuns que asseguren la interoperabilitat, la seguretat, la conservació i la normalització de la informació en relació amb la gestió electrònica dels procediments. Així mateix, el manteniment i l'administració d'una base de dades en la qual es consolidi la informació del Sistema d'Inspecció de Treball i Seguretat Social en el conjunt de l'Estat, d'acord amb el que s'estableix a l'acord complementari núm. 3.

    D) Fórmules institucionals de cooperació

    En el marc de la concepció única i integral del Sistema d'Inspecció de Treball i Seguretat Social i del principi d'unitat de funció i d'actuació dels funcionaris del Sistema, es garanteix la cooperació institucional en l'àmbit territorial de Catalunya, l'exercici eficaç de la funció inspectora i la seva actuació en totes les matèries de l'ordre social mitjançant d'un conveni de col·laboració entre ambdues administracions.

    El conveni ha de contenir, almenys, previsions relatives als punts següents amb el desenvolupament detallat a l'acord complementari número 2.

  21. Mecanisme de cooperació bilateral

    El conveni de col·laboració ha d'assegurar un mecanisme de cooperació bilateral entre les administracions de l'Estat i de la Generalitat de Catalunya, articulat mitjançant un consorci o un altre mecanisme anàleg, que garanteixi la prestació eficaç i coordinada del servei públic d'Inspecció de Treball i Seguretat Social, sens perjudici de les competències que corresponguin a cada administració.

    El consorci tindrà personalitat jurídica pròpia i en la seva imatge exterior es reflectirà la participació d'ambdues administracions.

  22. Col·laboració per garantir l'efectivitat del principi d'unitat de funció i d'actuació en totes les matèries de l'ordre social

    El conveni de col·laboració haurà d'incorporar fórmules d'actuació inspectora en l'ordre social conjunta i coordinada i preveure l'existència d'un servei comú d'informació, registre i atenció als ciutadans, així com criteris per a la seva organització i funcionament.

    Al si de l'òrgan de cooperació bilateral s'establiran, de comú acord, criteris generals per a la distribució i assignació coordinada d'ordres de servei així com per a la realització d'actuacions per iniciativa, en particular, quan tinguin el seu origen en una denúncia, petició d'actuació o estiguin previstes en les normes, derivin de plans o programes d'inspecció comuns, o afectin els mateixos subjectes i/o matèries de l'ordre social vinculades.

  23. Plans i programes d'Inspecció

    L'Administració General de l'Estat i la Generalitat de Catalunya podran establir i modificar plans o programes d'inspecció dins de la seva competència material. Aquests plans s'hauran d'integrar dins de la planificació i programació del Consorci.

    Sens perjudici dels plans i programes d'inspecció propis de cada Administració, es podran acordar plans i programes d'inspecció conjunts per a l'assoliment d'objectius comuns, així com criteris per a la seva execució.

    Així mateix, el conveni recollirà les previsions relatives a la col·laboració en relació amb la unitat d'ingrés i provisió de llocs, així com les relatives a la col·laboració en matèria d'informació de la Inspecció de Treball i Seguretat Social, i el règim transitori fins a la constitució del Consorci, de conformitat amb el que es preveu en els respectius acords complementaris.

    E) Béns, drets i obligacions de l'Estat que es traspassen

  24. Es traspassen a la Generalitat de Catalunya els béns, drets i obligacions de la Inspecció de Treball i Seguretat Social que corresponen als serveis traspassats.

  25. En el termini de 2 mesos des de l'efectivitat d'aquest acord, es firmaran les corresponents actes de lliurament i recepció de mobiliari, equip i material inventariable.

  26. S'adscriuen a la Generalitat de Catalunya els béns i drets patrimonials afectats al Ministeri de Treball i Immigració per a l'ús de la Inspecció de Treball i Seguretat Social que es recullen en les relacions números 1.1 i 1.2.

  27. Aquesta adscripció s'entén sens perjudici de la unitat del patrimoni de la Seguretat Social, diferent de l'Estat, la titularitat del qual correspon a la Tresoreria General de la Seguretat Social. Els immobles adscrits han de figurar en el balanç de la Seguretat Social, en la forma que determini la Intervenció General de la Seguretat Social.

  28. La Generalitat de Catalunya gaudirà de l'ús de la part corresponent dels béns immobles de la Seguretat Social que se cedeixen i haurà de fer-se càrrec de totes les reparacions necessàries per a la seva conservació, efectuar les obres de millora que estimi convenients, així com subrogar-se en el compliment de les obligacions tributàries que afectin els esmentats immobles a partir de la data d'efectivitat del traspàs. Les despeses comunes d'aquests immobles es repartiran proporcionalment d'acord amb els criteris que s'estableixen en l'acord complementari número 4.

  29. Els béns immobles del patrimoni de la Seguretat Social adscrits revertiran, previ requeriment, conforme al que es disposa en les normes reguladores del seu patrimoni, a la Tresoreria General en el cas de no ús o canvi de la destinació per a la qual s'adscriuen. La Generalitat de Catalunya haurá de continuar abonant les despeses derivades de la seva conservació i manteniment, així com el pagament de les obligacions tributàries que afectin aquests béns, fins a l'acabament de l'exercici econòmic en el qual es produeixi aquest canvi o manca d'ús.

    No obstant això, la Generalitat de Catalunya i la Tresoreria General de la Seguretat Social, d'acord amb la legislació bàsica de l'Estat, podran acordar la destinació dels béns adscrits o que en el futur s'adscriguin a usos diferents dels actuals, sempre que els nous usos serveixin a finalitats laborals o a altres activitats de naturalesa pública.

    Cas que per necessitats dels usos a què estan adscrits els esmentats immobles fossin necessàries noves adscripcions a la Generalitat de Catalunya d'immobles no compresos en aquesta relació número 1.1, aquestes s'ajustaran al procediment que, per conveni, s'estableixi d'acord amb la legislació bàsica de l'Estat.

    Mentre no es formalitzi el conveni esmentat, les noves adscripcions d'immobles, autoritzades pel Consell de Ministres, no necessitaran formalització mitjançant acord específic del Ple de la Comissió Mixta de Transferències. Serà suficient, per a la seva efectivitat, la signatura pels representants autoritzats de la Tresoreria General de la Seguretat Social i de la Generalitat de Catalunya, de l'acta de posada a disposició corresponent, de la qual s'haurà de remetre un exemplar per a la seva constància, custòdia i arxiu, a la Secretaria de la Comissió Mixta esmentada.

  30. La Generalitat de Catalunya se subroga en la posició que té l'Administració de l'Estat en la part corresponent dels contractes d'arrendament de locals en els termes que figuren a la relació número 1.2 dels quals és titular el Ministeri de Treball i Immigració, en les condicions d'ús compartit que figuren a l'Acord complementari número 4.

  31. La infraestructura informàtica i de comunicacions serà utilitzada conjuntament, en els termes contemplats a l'acord complementari número 7.

  32. En matèria d'assegurances d'Inspectors de Treball i Seguretat Social i Subinspectors d'Ocupació i Seguretat Social, la gestió es realitzarà segons els termes previstos a l'acord complementari número 8.

  33. Els contractes en curs dels quals és titular el Ministeri de Treball i Immigració, i que figuren a la relació número 2, continuaran sent responsabilitat de l'esmentat Ministeri fins a 31 de desembre de 2010, de la mateixa manera que el pagament dels deutes generats per aquells i la seva liquidació final.

    F) Personal objecte de traspàs

  34. El personal adscrit als serveis que es traspassen, apareix referenciat nominalment a la relació adjunta número 3. Aquest personal passa a dependre de la Generalitat de Catalunya en els termes legalment previstos per l'Estatut d'autonomia i altres normes en cada cas aplicables i en les mateixes circumstàncies que s'especifiquen als seus expedients de personal.

  35. Per la Subsecretaria de Treball i Immigració es notificarà als interessats el traspàs. Així mateix, es remetrà als òrgans competents de la Generalitat de Catalunya, una còpia certificada de tots els expedients del personal traspassat, així com certificats d'havers referits a les quantitats meritades durant 2010.

  36. La incorporació a la Generalitat de Catalunya del personal que es traspassa i que estigui participant en algun procés de provisió, promoció o consolidació que s'hagi iniciat amb anterioritat a la data efectiva del traspàs es realitzarà en els termes que resultin de la seva execució i d'acord amb les especificacions establertes a l'acord complementari número 6 .

  37. Els llocs de treball vacants que es traspassen figuren a la relació adjunta número 4.

  38. En el supòsit que fos necessari introduir correccions o rectificacions a les relacions de personal referides aquestes, es duran a terme, prèvia constatació per ambdues administracions, mitjançant certificació expedida per la Secretaria de la Comissió Mixta de Transferències.

  39. El règim temporal dels drets retributius dels funcionaris que pertanyen als cossos del Sistema d'Inspecció de Treball i Seguretat Social s'adequarà al que es preveu a l'acord complementari número 2.

    G) Valoració de les càrregues financeres del traspàs

    De conformitat amb el que estableix l'article 210.2.f) de l'Estatut d'autonomia i el Reglament de la Comissió Mixta d'Afers Econòmics i Fiscals Estat-Generalitat, amb data 25 de febrer de 2010 el Ple de la Comissió reunit per acordar la valoració dels mitjans traspassats a la Comunitat, ha aprovat l'acord següent:

  40. La valoració provisional a l'any base 2007 que correspon al cost efectiu anual dels mitjans que es traspassen a la Generalitat de Catalunya s'eleva a 13.967.442,13 euros. La valoració esmentada serà objecte de revisió en els termes establerts a l'article 21.1. de la Llei 22/2009, de 18 de desembre, per la qual es regula el sistema de finançament de les comunitats autònomes de règim comú i ciutats amb Estatut d'autonomia i es modifiquen determinades normes tributàries.

  41. El finançament, en euros de 2010, que correspon al cost efectiu anual és el que es recull a la relació número 5.

  42. Transitòriament, fins que no es produeixi la revisió del Fons de Suficiència Global com a conseqüència de la incorporació a aquest del cost efectiu d'aquest traspàs, aquest cost es finançarà mitjançant la consolidació a la secció 32 dels Pressuposts Generals de l'Estat, dels crèdits relatius als diferents components d'aquest cost, pels imports determinats a l'acord complementari número 5.

    H) Documentació i expedients dels serveis que es traspassen

    El lliurament dels béns mobles així com de la documentació i expedients dels serveis que es traspassen es realitzarà en el termini de dos mesos a partir de la data d'efectivitat d'aquest acord. A tal efecte s'hauran de subscriure les actes de lliurament i recepció corresponents.

    I) Data d'efectivitat del traspàs

    El traspàs de funcions i serveis, objecte d'aquest acord, tindrà efectivitat a partir del dia 1 de març de 2010.

    I perquè consti, s'expedeix la present certificació

    Madrid, 25 de febrer de 2010

    Pilar Andrés Vitoria i Xavier Bernadí i Gil

    Secretaris de la Comissió Mixta

    RELACIÓ NÚMERO 1

    Relació 1.1. Locals propietat de la Tresoreria General de la Seguretat Social, afectats al Ministeri de Treball i Immigració, ocupats per la Inspecció de Treball i Seguretat Social a Barcelona, que seran, en part, objecte de traspàs

    M2 QUE SE

    PERCENTATGE

    PROVÍNCIA

    ADREÇA

    TRASPASSEN EN ÚS

    D'OCUPACIÓ

    Barcelona

    Travessera de Gràcia, 303-311

    3.658,05

    46%

    Barcelona

    Padre Lainez, 18-24

    Plantes soterrani 2, soterrani 1 (arxius)

    i planta baixa

    1.145,40

    55%

    Relació 1.2. Locals arrendats afectats pel traspàs

    M2 QUE ES

    RENDES 2009

    PROVÍNCIA

    ARRENDADOR

    ADREÇA

    TRANSFEREIX

    EUROS

    Barcelona

    Tresoreria General de la Seg. Social

    Padre Laínez, 18-24 (Arxiu)

    330,00

    18.747,83

    Girona

    Dina 2003

    Álvarez de Castro, 2, plantes 1a i 2a

    459,00

    39.341,36

    Girona

    Tresoreria General de la Seg. Social

    Jaume, I 41,43 i 45, planta 4a

    266,00

    42.070,66

    Lleida

    Clitemnestra, S.L. Flentit, S.L. Pegats Leylón, S.L.

    Riu Besòs, 3 - plantes 1a, 2a i 3a

    890,00

    87.828,40

    Tarragona

    Inver, S.A.

    Vidal i Barraquer, núm. 20

    671,00

    118.565,00

    TOTALS

    2.616,00

    306.553,25

    En el supòsit que resulti necessari introduir correccions o adequacions en la identificació dels béns de les relacions números 1.1. i 1.2. objecte de traspàs, aquests es duran a terme mitjançant certificació expedida per la Secretaria de la Comissió Mixta de Transferències Administració de l'Estat-Generalitat de Catalunya.

    RELACIÓ NÚMERO 2

    RELACIÓ DE CONTRACTES DE SERVEIS VIGENTS ALS LOCALS OCUPATS PER LA ITSS A CATALUNYA - DESPESES 2010

    MANTENIMENT, NETEJA I VIGILÀNCIA

    IPTSS

    Local

    Contracte

    Adjudicatària

    Procediment

    Vigència

    Import

    Import 2010

    BARCELONA

    Travessera de Gràcia, 303-311 i Padre Laínez, 18-24, sótan 1

    Seguretat i vigilància

    SECURITAS SEGURIDAD

    ESPAÑA, S.A.

    Concurs

    1/01/2009 a 31/12/2010

    224.499,99

    112.250,00

    BARCELONA

    Travessera de Gràcia, 303-311 i Padre Laínez, 18-24, sótan 1

    Manteniment Integral

    HUGUET CATALUNYA, S.L. -

    HUGUET, S.L. (U.T.E.)

    Concurs

    1/01/2009 a 31/12/2010

    165.216,48

    82.608,24

    BARCELONA,

    Travessera de Gràcia, 303-311, Padre Laínez, 18-24, sótan 1,

    GIRONA

    Alvarez de Castro, 2, 2a, Jaume I. 41,43345, 4a

    I TARRAGONA

    i Vidal i Barraquer, 20

    Neteja

    MULTIANAU, S.L.

    Pròrroga

    1/01/2010 a 31/12/2011

    777.973,68

    388.986,84

    GIRONA

    Alvarez de Castro, 2, 2a i Jaume I. 41,43345, 4a

    Seguretat i vigilància

    ESABE VIGILANCIA, S.A.

    Negociat

    1/01/2010 a 31/12/2010

    27.731,25

    27.731,25

    LLEIDA

    Riu Besòs, 3

    Neteja

    MULTIANAU, S.L.

    Concurs

    1/01/2009 a 31/12/2010

    118.000,00

    59.000,00

    LLEIDA

    Riu Besòs, 3

    Manteniment Integral

    CLECE ,S.A.

    Pròrroga

    1/01/2009 a 31/12/2010

    46.820,16

    23.410,08

    LLEIDA

    Riu Besòs, 3

    Seguretat i vigilància

    SECURITAS SEGURIDAD

    ESPAÑA, S.A.

    Negociat

    1/07/2009 a 30/06/2010

    33.393,91

    16.696,96

    LLEIDA

    Riu Besòs, 3

    Seguretat i vigilància

    SECURITAS SEGURIDAD

    .Nou contrate

    ESPAÑA, S.A.

    negociat.

    01/07/2010 a 31/12/2011

    40.000,00

    20.000,00

    TARRAGONA

    Vidal i Barraquer, 20

    Seguretat i vigilància

    SEGUR IBERICA, S.A.

    Pròrroga

    1/01/2010 a 31/12/2010

    31.798,31

    31.798,31

    Total

    1.465.433,78

    762.481,68

    RELACIÓ NÚMERO 3

    3.1 Llocs de personal funcionari que es traspassen

    RB=RETRIBUCIONS BÀSIQUES, RC=RETRIBUCIONS COMPLEMENTÀRIES; PP= PLA DE PENSIONS

    LOCALITAT

    CODI

    NIVELL

    COST.

    LLOC

    LLOC

    DENOMINACIÓ

    CD

    COGNOM1

    COGNOM2

    NOM

    DNI

    RB

    RC

    S.S

    PP

    OBSERVACIONS

    Barcelona

    1622676

    CAP D'INSPECCIÓ PROV. DE TREBALL I S.S.

    29

    16.258,20

    49.364,74

    Barcelona

    1831180

    CAP UNITAT ESPEC. ALTRES ÀREES

    29

    ADMETLLA

    RIBALTA

    JAIME

    50300955

    21.259,00

    45.794,72

    132,60

    Barcelona

    4248190

    CAP EQUIP INSPECCIÓ

    28

    BALLESTEROS

    SALLA

    M.JOSE

    38508290

    20.008,80

    40.678,28

    123,72

    Barcelona

    4041163

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    BALLESTIN

    CAMPO

    RAUL

    25467037

    18.133,50

    38.196,74

    110,40

    Barcelona

    5090647

    INSPECTOR DE TREBALL I S. S.

    27

    BEL

    MARTINEZ

    REMEI MONTSERRAT

    53084296

    16.883,30

    39.632,22

    101,52

    Barcelona

    1372385

    CAP D'EQUIP INSPECCIÓ

    28

    BELMONTE

    CORCHON

    LUISA

    24330210

    19.383,70

    40.139,98

    119,28

    Barcelona

    3156783

    CAP EQUIP INSPECCIÒ

    28

    BENAVIDES

    VICO

    ANTONIO

    19463236

    19.383,70

    40.678,28

    119,28

    Barcelona

    4730266

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    CABALLERO

    DIAZ

    FRANCISCO

    20262959

    16.883,30

    29.530,51

    101,52

    Barcelona

    4298967

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    CALVO

    MERIZ

    M. PILAR

    43731904

    17.508,40

    39.601,26

    105,96

    Barcelona

    4689579

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    CAPELLAN

    MARTINEZ

    M.PILAR

    09791462

    17.508,40

    39.533,80

    105,96

    Barcelona

    4845056

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N26

    26

    CASADO

    OLIVA

    MARIA

    50318949

    16.258,20

    23.486,54

    Barcelona

    5090612

    INSPECTOR DE TREBALL I S. S.

    27

    CENALMOR

    MARTIN

    CRISTINA

    46138553

    16.883,30

    39.601,26

    101,52

    Barcelona

    4689574

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N26

    26

    CHECA

    RUIZ

    PEDRO

    43449264

    16.258,20

    34.429,13

    97,08

    Barcelona

    5003116

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N26

    26

    CHICO

    HERRERA

    AYARI

    43828734

    16.258,20

    26.893,73

    Barcelona

    1737366

    CAP EQUIP INSPECCIÓ

    28

    CLEMENTE

    PICON

    ANTONIO

    27219416

    20.633,90

    35.651,71

    128,16

    Barcelona

    865090

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    CORREDOR

    VINUESA

    M.LLANOS

    23789037

    19.759,04

    39.601,26

    123,72

    Barcelona

    4689575

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    DELSO

    MARTINEZ

    MARTA

    43695725

    17.508,40

    38.362,02

    105,96

    Barcelona

    2897505

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    ESCUDERO

    GARCIA

    ANA EMILIA

    50952570

    19.383,70

    39.601,26

    119,28

    Barcelona

    4525087

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    FACI

    VEGA

    CRISTINA A.

    17728604

    18.133,50

    39.601,26

    110,40

    Barcelona

    4689580

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    FERNANDEZ

    CARBALLO

    M. ESTHER

    38452908

    17.508,40

    39.601,26

    105,96

    Barcelona

    4564556

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    FERNANDEZ DE CORDOVA

    BORI

    CARLOS C.

    51407996

    18.133,50

    39.601,26

    110,40

    Barcelona

    4730275

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N26

    26

    GARCES

    GARCIA

    MONICA

    25187592

    16.258,20

    23.486,54

    Barcelona

    4734268

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    GASPAR

    ORTIZ

    SUSANA

    46673838

    19.009,76

    30.941,16

    119,28

    Barcelona

    1646856

    CAP EQUIP INSPECCIÓ

    28

    GOMEZ

    CERCOS

    M.DOLORES

    37280093

    19.383,70

    40.139,98

    119,28

    Barcelona

    4069953

    CAP EQUIP INSPECCIÓ

    28

    GONZALEZ

    MOLES

    M.MERCEDES

    29080880

    20.008,80

    40.139,98

    123,72

    Barcelona

    4564545

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    GRACIA

    YEBES

    EVA

    50839839

    18.133,50

    39.601,26

    110,40

    Barcelona

    4122174

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    GUTIERREZ

    GARCIA

    EUSEBIO

    46645894

    18.758,60

    28.279,30

    114,84

    Barcelona

    4734265

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    HOLGADO

    GOMEZ

    CAROLINA

    46637199

    17.508,40

    39.601,26

    105,96

    Barcelona

    4845059

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N26

    26

    IBAÑEZ

    FLORIDO

    ANA MARIA

    79285227

    19.384,40

    25.418,12

    109,03

    Barcelona

    4730267

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N26

    26

    JORGE

    FUENTES

    BELEN

    44087261

    16.258,20

    27.583,80

    Barcelona

    4845058

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    LEON

    DE CASTRO

    LAURA

    71928783

    16.883,30

    35.744,36

    101,52

    Barcelona

    4845057

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N26

    26

    LUNA

    RODRIGUEZ

    ELENA

    71501816

    16.258,20

    33.113,70

    97,08

    Barcelona

    1859865

    CAP EQUIP INSPECCIÓ

    28

    MARIN

    ARCE

    JUAN IGNACIO

    01473941

    20.008,80

    40.678,28

    123,72

    Barcelona

    982708

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    MARIN

    CANALEJO

    SUSANA

    46718843

    16.883,30

    39.512,91

    101,52

    Barcelona

    3274501

    CAP EQUIP INSPECCIÓ

    28

    MARTI

    PARRA

    JOSE LUIS

    43394873

    20.384,14

    40.139,98

    128,16

    Barcelona

    830318

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N26

    26

    MARTINEZ

    CEPEDANO

    SOCORRO

    10060988

    19.635,56

    29.672,65

    128,16

    Barcelona

    3738961

    CAP UNITAT ESPECIALITZADA SEGUR. I SALUT LABORAL

    29

    MARTINEZ

    CAMPILLO

    JOSE LUIS

    35038639

    20.384,14

    45.794,72

    128,16

    Barcelona

    4845055

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N26

    26

    MARTINEZ

    DOMINGO

    VANESA

    73205163

    16.258,20

    32.661,10

    97,08

    Barcelona

    3381652

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    MARTOS

    DONCEL

    M.CARMEN

    46587698

    18.758,60

    38.994,54

    114,84

    Barcelona

    5003119

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    MONTERO DE ESPINOSA

    SOLBES

    MIGUEL ANGEL

    52183419

    18.758,60

    31.530,64

    114,84

    Barcelona

    4689578

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    MONTSERRAT

    LLAO

    LAURA

    52423527

    17.508,40

    40.371,87

    105,96

    Barcelona

    918090

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    MORGADO

    MIRANDA

    BEATRIZ E.

    07225051

    19.383,70

    39.601,26

    119,28

    Barcelona

    5003152

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    PALET

    VILARO

    JOAN

    44024129

    16.883,30

    39.221,89

    101,52

    Barcelona

    4564551

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    PANCHO

    RASCON

    LUCIA

    52421954

    18.133,50

    39.601,26

    110,40

    Barcelona

    5003120

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N26

    26

    PEÑA

    PORTILLO

    ROCIO

    72043920

    16.258,20

    26.893,73

    Barcelona

    4397529

    CAP EQUIP INSPECCIÓ

    28

    PEDRAGOSA

    RADUA

    JOSE LUIS

    37580967

    24.384,50

    45.015,96

    9.670,75

    154,80

    Barcelona

    4730268

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    PINEDA

    OLIVA

    RUTH

    37284481

    16.883,30

    32.511,70

    101,52

    Adscripció Provisional

    Barcelona

    2148934

    CAP EQUIP INSPECCIÓ

    28

    PUIG

    PONS

    M. GLORIA

    38481373

    23.011,52

    40.139,98

    150,36

    Barcelona

    4689573

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N26

    26

    PUIGJANER

    LLUCH

    ELISABET

    36987342

    17.508,40

    34.429,13

    105,96

    Barcelona

    4354571

    CAP EQUIP INSPECCIÓ

    28

    PUJOL

    LLOPART

    M. GLORIA

    46302319

    22.509,20

    42.149,26

    9.670,75

    141,48

    Barcelona

    5003118

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N26

    26

    RINCON

    OLIVA

    MIREIA

    47617265

    16.258,20

    27.583,80

    97,08

    Barcelona

    1560484

    CAP EQUIP INSPECCIÓ

    28

    RODRIGUEZ

    FERNANDEZ

    ALICIA

    40299727

    19.383,70

    40.143,47

    119,28

    Comissió de Serveis

    Barcelona

    4734267

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    ROVIRAS

    ALBAREDA

    ADA VERONICA

    46588440

    17.508,40

    39.601,26

    105,96

    Barcelona

    4689572

    CAP EQUIP INSPECCIÓ

    28

    SANCHEZ

    CUBEL

    M.DOLORES

    22538793

    20.509,02

    40.678,28

    128,16

    Barcelona

    4264917

    CAP EQUIP INSPECCIÓ

    28

    SANCHEZ

    CASANOVAS

    MERCEDES

    37715932

    23.759,40

    40.139,98

    9.670,75

    150,36

    Barcelona

    4564532

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    SANTACANA

    JANE

    MARTA

    38143259

    18.133,50

    33.489,15

    110,40

    Jornada reduïda un terç

    Barcelona

    4525099

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    SANTOS

    COELLO

    ROSA

    35078716

    19.383,70

    37.350,97

    119,28

    Barcelona

    5003115

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    SOLAGAISTUA

    BARRENECHEA

    KAI

    16050940

    16.883,30

    38.918,42

    101,52

    Barcelona

    2804098

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    TORIL

    VELASCO

    MARIA DEL CARMEN

    05276546

    18.758,60

    39.601,26

    114,84

    Barcelona

    3436339

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    TORRE

    QUINTANA

    RODRIGO DE LA

    12378134

    18.133,50

    39.601,26

    110,40

    Barcelona

    5003117

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N26

    26

    VALCARCEL

    ALONSO

    ARANTXA

    43548076

    16.258,20

    27.583,80

    Barcelona

    4525115

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    VARGAS

    PADRO

    MARTA MARIA

    51406860

    18.133,50

    39.601,26

    110,40

    Barcelona

    4734262

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N26

    26

    VEGA

    FELGUEROSO

    TELMA

    09425060

    16.258,20

    33.073,56

    97,08

    Barcelona

    2322732

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    VICARIO

    SANCHEZ

    ALMUDENA

    53400668

    16.883,30

    29.748,66

    101,52

    Girona

    4689610

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    ALVAREZ

    TARTALO

    GUILLERMO

    50089871

    17.508,40

    38.414,97

    105,96

    Girona

    4689609

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N26

    26

    AMOEDO

    LOPEZ

    ANA

    34991029

    16.258,20

    27.195,63

    Girona

    4591249

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N26

    26

    CAAMAÑO

    GUERRA

    PATRICIA

    44827531

    16.258,20

    27.062,92

    97,08

    Girona

    4591187

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    FREIXAS

    ARNAY

    LAURA

    40347230

    16.883,30

    31.027,45

    101,52

    Girona

    975421

    CAP INSP. PROV. TREBALL I S.S.

    28

    MARTINEZ

    ALONSO

    MACARIO

    09654066

    22.886,78

    46.253,61

    150,36

    Girona

    4845084

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N26

    26

    PALOU

    VILAGINES

    LIDIA

    47679515

    16.258,20

    23.486,54

    Girona

    4845085

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    PEREZ

    BAGO

    SONIA

    70241729

    17.508,40

    33.788,45

    105,96

    Girona

    4591196

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N26

    26

    RODRIGUEZ

    ARIÑO

    GEMMA

    35120544

    16.258,20

    23.486,54

    Girona

    4149288

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N26

    26

    RODRÍGUEZ

    BREA

    CRISTINA

    78791307

    16.258,20

    23.486,54

    Girona

    4889320

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    VARA

    MONTIEL

    JULIO

    13147138

    17.508,40

    33.526,78

    105,96

    Girona

    5090620

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N26

    26

    VIDAL

    BLANCO

    MARIA ANGELES

    46896108

    16.258,20

    27.195,63

    Girona

    4591200

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    VINYOLES

    BATALLER

    GEORGINA

    40531013

    16.258,20

    29.315,96

    97,08

    Lleida

    993963

    CAP EQUIP INSPECCIÓ

    28

    BECERRIL

    MARTIN

    MARIA CARMEN

    00413071

    18.758,60

    39.006,61

    114,84

    Lleida

    5003135

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N26

    26

    GRATACOS

    CASACUBERTA

    ALEJANDRO

    46131430

    16.258,20

    32.128,62

    97,08

    Lleida

    4564553

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N26

    26

    MESALLES

    CAPELL

    VANESA

    43737982

    16.258,20

    34.354,88

    97,08

    Lleida

    4564534

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    MONTEGUT

    SALLA

    ALEJANDRA

    43734918

    17.508,40

    38.397,73

    105,96

    Lleida

    2207151

    CAP EQUIP INSPECCIÓ

    28

    SANCHEZ

    GIMENO

    ANA ISABEL

    25140389

    20.008,80

    40.174,47

    123,72

    Tarragona

    4734307

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    ALONSO

    CASADO

    LAURA

    39900124

    17.508,40

    37.537,69

    105,96

    Tarragona

    5003150

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N26

    26

    BENDICHO

    PEREZ

    PEDRO

    51889643

    18.759,30

    28.909,19

    119,28

    Tarragona

    1088150

    CAP UNITAT ESPECIALITZADA SEGUR. I SALUT LABORAL

    28

    GARCIA

    MALO

    BEATRIZ MARINA

    39860720

    20.008,80

    42.685,88

    123,72

    Tarragona

    4125547

    CA INSP. PROV. TREBALL I S.S.

    28

    HERRERO

    MARTIN

    JOSE BERNARDO

    22512714

    22.509,20

    45.849,56

    141,48

    Tarragona

    4671467

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N26

    26

    JIMENEZ

    PIQUERO

    ANTONIO

    18020644

    18.759,30

    29.065,19

    119,28

    Tarragona

    4671468

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N26

    26

    MARTINEZ

    PLANES

    M. PILAR

    52799669

    16.258,20

    23.486,54

    Tarragona

    4671469

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N26

    26

    REQUEJO

    GARCIA

    MIGUEL ANGEL

    44832238

    16.258,20

    27.583,80

    Tarragona

    5003149

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N26

    26

    RODRIGO

    ALORS

    MARIA JERUSALE

    20460700

    16.258,20

    27.583,80

    Tarragona

    2381269

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N26

    26

    TRILLO

    PALANCA

    ANA MARIA

    29200180

    16.258,20

    27.583,80

    Barcelona

    5080635

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    ALBA

    MARTIN

    FRANCISCO JAVIER

    71275679

    13.798,26

    17.968,23

    82,39

    Barcelona

    4993076

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    ALCAIDE

    MONFORT

    RAFAEL

    40997121

    14.298,48

    23.759,11

    86,83

    Barcelona

    4689166

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    ALFONSO

    REQUEJO

    M.ARANZAZU

    29106931

    14.798,70

    23.759,11

    91,27

    Barcelona

    5045247

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    AMEIJEIRAS

    ABEIGON

    MARIA

    44830207

    13.798,26

    16.588,10

    Barcelona

    4993073

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    ARTIGAS

    LAHOZ

    RAQUEL

    17754929

    14.298,48

    23.759,11

    86,83

    Barcelona

    2089764

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    BAÑOS

    BALSERA

    GUADALUPE

    08884491

    13.798,26

    16.588,10

    Barcelona

    4689171

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    BATLLE

    ALMORIN

    DAVID

    29108697

    14.798,70

    23.759,11

    91,27

    Barcelona

    2143130

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    BELMONTE

    GARRIDO

    ANNA MARIA

    39369218

    13.798,26

    20.578,46

    82,39

    Barcelona

    5126374

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    CARNERO

    RUIZ

    JOSE MARIA

    53157250

    13.798,26

    16.588,10

    Barcelona

    4993075

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    CARRASCO

    ESTEPA

    BEATRIZ

    51074515

    14.298,48

    23.748,41

    86,83

    Barcelona

    1994526

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    CASTAÑO

    JUAREZ

    M.JOSEFA

    38081333

    16.299,36

    23.759,11

    104,59

    Barcelona

    1216519

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    CAZORLA

    GERVILLA

    LAIA

    47715207

    14.298,48

    23.759,11

    86,82

    Barcelona

    2782972

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    CORELLA

    PONS

    NURIA

    29201596

    13.798,26

    16.588,10

    Barcelona

    4689175

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    DIEZ

    NOVAL

    RAMON

    30572817

    14.798,70

    23.759,11

    91,27

    Barcelona

    1190952

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    FERNANDEZ

    GONZALEZ

    JOSE ANTONIO

    46825491

    14.298,48

    23.759,11

    86,83

    Barcelona

    4993074

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    FERNANDEZ

    GARCIA

    IGNACIO

    47026535

    14.298,48

    23.759,11

    86,83

    Barcelona

    4689174

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    GARCIA

    BELTRAN

    BIBIANA

    38148251

    14.298,48

    20.263,76

    86,83

    Barcelona

    4689170

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    GARCIA

    LOPEZ

    M. PILAR

    38458981

    15.052,10

    16.312,08

    100,15

    Barcelona

    1341456

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    JIMENEZ

    CALVO

    M. ISABEL

    53105620

    14.798,70

    23.759,11

    91,27

    Barcelona

    4689172

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    LOPEZ

    PARRA

    LUCIA

    09774647

    14.798,70

    23.759,11

    91,27

    Barcelona

    5126359

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    LOSADA

    RODRIGUEZ

    RUBEN

    34266468

    13.798,26

    16.588,10

    82,39

    Barcelona

    1262942

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    MARTIN

    MARTINEZ

    RICARD

    43448853

    14.298,48

    23.610,73

    86,83

    Barcelona

    4475536

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    MARTINEZ

    ASENSIO

    FATIMA

    75250249

    13.798,26

    16.588,10

    Barcelona

    5080633

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    MENDEZ

    AMIGO

    MARIA JOSE

    76826754

    13.798,26

    20.726,60

    82,39

    Barcelona

    1639096

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    MENENDEZ

    GOMEZ

    M.ESTHER

    32878240

    15.298,92

    23.759,11

    95,71

    Barcelona

    5080634

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    MORIANA

    ALONSO- RODRIGUEZ

    MARIA

    02914532

    13.798,26

    20.734,27

    82,39

    Barcelona

    3522890

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    NADAL

    ARRUFAT

    LUIS

    39623735

    18.800,46

    15.484,00

    8.639,69

    126,79

    Barcelona

    4993077

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    REDONDO

    BARRANCO

    CRISTINA

    09009387

    14.298,48

    22.838,33

    86,83

    Barcelona

    5045250

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    RIBON

    MARTIN

    MARIA ESTELA

    12321174

    14.298,48

    22.702,37

    86,83

    Barcelona

    5045251

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    RIVA

    TORRUBIANO

    ALMUDENA DE LA

    17451694

    14.298,48

    23.692,16

    86,83

    Barcelona

    5045249

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    RODRIGUEZ

    FERNANDEZ

    MONTSERRAT

    07250048

    14.298,48

    21.959,73

    86,83

    Barcelona

    4993078

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    ROMO

    CAGIGAS

    ROCIO

    13783822

    14.298,48

    19.725,08

    86,83

    Barcelona

    2368639

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    RUIZ

    SOLORZANO

    JAVIER

    72096075

    13.798,26

    16.312,08

    Barcelona

    3289925

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    SAL

    PENA

    MARIA LORETO

    33336108

    13.798,26

    20.726,60

    82,39

    Barcelona

    2213866

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    SERRANO

    SANCHEZ

    SUSANA

    11819051

    15.298,92

    23.394,62

    95,71

    Barcelona

    4689173

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    SERRANO

    SANCHEZ

    ELISA ISABEL

    11835121

    14.798,70

    23.759,11

    91,27

    Barcelona

    4689581

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    SERRANO

    SANCHEZ

    MANUEL ALEJAND

    11839813

    13.798,26

    20.726,60

    82,39

    Barcelona

    5045248

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    ZANUY

    LANDA

    CRISTINA

    47647789

    14.298,48

    23.759,11

    86,83

    Girona

    3931510

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    ANDRES

    CANO

    CRISTINA ANA DE

    46362636

    13.798,26

    19.266,69

    82,39

    Girona

    5045258

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    CARRION

    MOLINA

    ABRAHAM

    73201399

    13.798,26

    16.588,10

    Girona

    4591179

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    SAUCEDO

    TRIGUEROS

    MARIA CARMEN

    75433787

    13.798,26

    16.588,10

    Girona

    3076470

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    TURON

    PIDAMUNT

    JOAQUIN

    40260617

    19.300,68

    15.484,00

    8.765,73

    131,23

    Girona

    4689181

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    VARELA

    ZAPATA

    MARIA

    47360295

    13.798,26

    16.588,10

    Girona

    4689184

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    VISEA

    MARQUEZ

    EVA MARIA

    80068153

    13.798,26

    16.588,10

    Lleida

    4105603

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    BRUFAU

    PUIG

    JOSE MARIA

    40883890

    16.799,58

    23.778,86

    109,03

    Lleida

    1353757

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    COLOMINA

    CASTELAR

    IGNASI

    40848165

    19.300,68

    23.784,32

    9.670,75

    131,23

    Lleida

    4188585

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    PECIÑA

    MIDON

    RICARDO

    17715912

    16.799,58

    22.653,39

    109,03

    Lleida

    1206300

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    SANCHEZ

    HERRERO

    CONSUELO

    17711127

    17.299,80

    21.597,32

    113,47

    Tarragona

    4575490

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    CASTELLANO

    MEDINA

    ESTEFANIA

    75156797

    13.798,26

    16.312,08

    Tarragona

    3127153

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    COSO

    TORREMOCHA

    DELIA

    04606298

    13.798,26

    16.588,10

    Tarragona

    3172759

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    FLORES

    SERRANO

    M JOSE

    73778951

    13.798,26

    16.588,10

    Tarragona

    3905893

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    GALLEGO

    GARCIA- ABADILLO

    JUANA MARIA

    71218910

    13.798,26

    16.588,10

    Tarragona

    4993099

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    GARCIA

    GARCIA

    BEATRIZ

    10884632

    13.798,26

    16.588,10

    Tarragona

    3175934

    SUBINSPECTOR OCUPACIÓ I S.S.

    23

    SORIA

    ENTRENA

    RAQUEL PILAR DE

    72054179

    13.798,26

    16.588,10

    Barcelona

    1640828

    CAP NEGOCIAT N18

    18

    ALCONCHEL

    FERREIRA

    MARGARITA

    36508241L

    10.168,62

    12.202,78

    81,30

    Barcelona

    4430745

    CAP NEGOCIAT N16

    16

    ANGUERA

    PASTOR

    M.ELISA

    38071976F

    10.168,62

    11.654,24

    81,30

    Barcelona

    3248655

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    BLANCO

    GARCIA

    SARA

    33886663G

    10.168,62

    10.627,20

    81,30

    Barcelona

    2701394

    CAP NEGOCIAT N18

    18

    BOFARULL

    CERVERA

    JUANA

    38046286P

    11.541,74

    12.315,32

    83,62

    Comissió de Serveis

    Barcelona

    2719576

    CAP NEGOCIAT N18

    18

    CAMPO

    CHELIZ

    MARCOS ANTONIO

    46737648S

    10.912,86

    12.311,51

    70,30

    Barcelona

    1162018

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    CANES

    HOMS

    JOSEFINA

    46311115V

    9.666,30

    10.623,39

    72,42

    Barcelona

    4689584

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    CASADO

    SOLE

    M. CINTA

    37271398J

    9.917,46

    10.627,20

    4.988,90

    76,86

    Barcelona

    2635291

    LLOC NEGOCIAT N16

    16

    CHICOTE

    ARGENTE DEL CASTILLO

    MARIO

    35061706T

    12.168,66

    11.656,13

    92,50

    Comissió de Serveis

    Barcelona

    2478018

    PORTER MAJOR DIRECCIÓ PROVINCIAL

    13

    COLON

    TORRES

    JOSE LUIS

    37350460R

    9.941,54

    9.399,17

    4.638,45

    99,13

    Barcelona

    4689592

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    DAVIA

    MARTINEZ

    ALFONSO

    44754465F

    8.410,50

    10.623,39

    50,22

    Barcelona

    1745905

    CAP NEGOCIAT N18

    18

    DAVID

    GALANTE

    GRACIELA

    43412268K

    9.917,46

    12.317,21

    76,86

    Barcelona

    4583042

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    DIAZ

    ALVAREZ

    SUSANA

    34975925D

    8.912,82

    10.623,39

    59,10

    Barcelona

    4689585

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    FERNANDEZ

    FERNANDEZ

    ROSA MARIA

    32650466B

    8.661,66

    10.627,20

    54,66

    Barcelona

    4583027

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    FERNANDEZ

    HIEBRA

    M.MAR

    37797622C

    10.670,94

    10.960,47

    90,18

    Barcelona

    1032932

    CAP NEGOCIAT N18

    18

    FERNANDEZ

    CORDOBA

    M.VICTORIA

    38426501X

    13.292,02

    12.309,61

    6.264,70

    96,94

    Barcelona

    1790611

    CAP NEGOCIAT N18

    18

    FUERTES

    BIARGE

    MARIA TERESA

    18033815K

    10.537,10

    12.317,21

    65,86

    Comissió de Serveis

    Barcelona

    3651867

    CAP NEGOCIAT N18

    18

    GALAN

    MUÑOZ

    M. REMEDIOS

    35040770V

    9.666,30

    12.317,21

    72,42

    Barcelona

    4689589

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    GARCIA

    MUMBARDO

    M.ANGELES

    38075967L

    8.912,82

    10.629,09

    4.735,74

    59,10

    Funcionari Interí

    Barcelona

    4689583

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    GARCIA- TERESA

    LLORIS

    MONICA MARIA

    35028108M

    10.168,62

    9.888,99

    81,30

    Barcelona

    1650980

    HABILITAT - CAIXER PAGADOR

    22

    HERNANDO

    LAPEÑA

    JUAN

    72871970N

    14.419,30

    16.791,66

    7.675,18

    110,26

    Barcelona

    4503447

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    LATORRE

    MARCO

    MARIA

    18440675B

    8.661,66

    10.627,20

    54,66

    Barcelona

    1248399

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    LLIVINA

    CORAL

    ROSA

    46666138N

    10.168,62

    10.625,29

    81,30

    Barcelona

    4776884

    CAP SERVEI SUPORT TÈCNIC

    26

    LOPEZ

    SEGURA

    LUIS

    38545563R

    17.551,10

    22.931,51

    9.670,75

    117,91

    Barcelona

    2005886

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    LUQUE

    FERNANDEZ

    ELOISA

    37279336Q

    9.917,46

    10.619,59

    76,86

    Barcelona

    3766291

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    MACHO

    MARTINEZ

    ROBERTO

    71271205R

    8.661,66

    10.629,09

    54,66

    Barcelona

    4689586

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    MARTINEZ

    JORGE

    MONTSERRAT

    36097615N

    8.661,66

    10.624,18

    54,66

    Barcelona

    3462727

    LLETRAT

    24

    MARTINEZ

    PI¥EIRO

    NATALIA

    36137845S

    14.298,48

    16.915,05

    86,83

    Comissió de Serveis

    Barcelona

    5080673

    CAP SECCIÓ N20

    20

    MERINO

    VILA

    ELISA

    76112552D

    13.798,26

    11.583,10

    Barcelona

    2124170

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    MESTRE

    SEGARRA

    M.ROSA

    37745717A

    9.917,46

    10.629,09

    76,86

    Barcelona

    1482100

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    MONTULL

    JULIAN

    M.TERESA

    37691208G

    10.419,78

    10.627,20

    85,74

    Barcelona

    4583030

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    MORALES

    SALLENT

    SILVIA

    43422953B

    11.792,90

    10.627,20

    88,06

    Barcelona

    3162643

    CAP SECCIÓ N22

    22

    OBRADOR

    CAÑAMARES

    MARTA

    35028552N

    11.790,94

    15.422,14

    83,62

    Comissió de Serveis

    Barcelona

    2104505

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    PEÑA

    MORALES

    JUDIT

    43411362N

    10.168,62

    10.621,49

    81,30

    Barcelona

    4689587

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    PEREZ

    PEREZ

    ROBERTO

    32840243S

    8.661,66

    10.615,79

    54,66

    Barcelona

    1569296

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    QUINTO

    MARTINEZ

    MARIA NOELIA

    48352522J

    8.661,66

    10.637,78

    54,66

    Barcelona

    2249300

    CAP NEGOCIAT N18

    18

    ROSO

    GONZALEZ

    JESUS ANGEL

    35086337K

    11.917,50

    13.036,12

    88,06

    Comissió de Serveis

    Barcelona

    1920992

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    SAEZ

    RAMOS

    ENCARNACION

    37271248R

    9.917,46

    10.623,39

    76,86

    Barcelona

    3889066

    CAP NEGOCIAT N18

    18

    SANCHIS

    PEREZ

    SILVIA

    35089724G

    10.168,62

    12.621,44

    81,30

    Barcelona

    2294560

    CAP SECCIÓ SUPORT UNITAT PERIFÈRICA

    24

    SAUMEN CH

    LLUCIA

    M.JOSE

    37727719Z

    20.134,38

    18.111,83

    9.432,19

    128,16

    Barcelona

    1637670

    PUESTO DE TRABAJO N15

    15

    TINEO

    MARTINEZ

    ALBERTO JESÚS

    40988930D

    9.353,40

    9.071,54

    72,42

    Barcelona

    1992970

    CAP NEGOCIAT N18

    18

    UBEDA

    SIBRANA

    M. CRISTINA

    38058857K

    9.666,30

    12.311,51

    72,42

    Comissió de Serveis

    Barcelona

    2838668

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    VAZQUEZ

    GARCIA

    JOSE

    32845092B

    8.410,50

    10.619,45

    Barcelona

    3786181

    CAP NEGOCIAT N18

    18

    VELEZ

    ALGORA

    LAURA CRISTINA

    46225805Z

    9.917,46

    11.836,41

    76,86

    Reducció de Jornada 50%

    Barcelona

    2703815

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    VILLANUEVA

    PAVON

    MANUEL ANGEL

    37330519R

    9.917,46

    10.629,09

    76,86

    Girona

    4689612

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    GARCIA

    FERNANDEZ

    RUTH

    32823730Q

    8.661,66

    10.626,51

    54,66

    Girona

    995792

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    GIMENEZ

    NAVARRO

    ISABEL M.

    52709462V

    8.661,66

    9.610,55

    54,66

    Girona

    4478786

    HABILITAT-CAIXER PAGADOR

    18

    GOMEZ

    PEREZ

    ANTONIO

    40286537J

    10.671,78

    12.932,79

    94,62

    Comissió de Serveis

    Girona

    2987070

    CAP NEGOCIAT N16

    16

    JUHER

    CARRERAS

    NURIA

    40304594S

    10.419,78

    10.986,58

    5.198,98

    85,74

    Girona

    1867141

    CAP NEGOCIAT N18

    18

    LIDON

    URO

    M. ROSER

    40297229X

    13.667,78

    10.959,35

    101,38

    Comissió de Serveis

    Girona

    1659778

    CAP NEGOCIAT N18

    18

    MASSO

    MASOS

    MARIA

    40274245A

    11.424,42

    11.647,66

    5.609,67

    103,50

    Girona

    3306533

    CAP SECCIÓ N22

    22

    PELEGRIN

    MIRO

    ANTONIO

    35015678H

    12.916,26

    16.205,34

    92,50

    Girona

    1363405

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    TORRUBIA

    BELTRI

    MARTIN

    46036253M

    9.415,14

    10.655,20

    67,98

    Lleida

    1566154

    HABILITAT - CAIXER PAGADOR

    18

    ARENAS

    MOLINA

    MARIA DOLORES

    43701238L

    11.917,50

    12.980,33

    88,06

    Lleida

    4422794

    SECRETARI GENERAL

    26

    ASTUDILLO

    BENSENY

    JOSE MA

    40817973B

    20.301,12

    26.137,39

    9.670,75

    140,11

    Lleida

    2942663

    CAP NEGOCIAT N16

    16

    BOLIVAR

    RUIZ

    MARIA ROSA

    40875263P

    9.917,46

    10.951,91

    76,86

    Lleida

    4689526

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    CANO

    ROMAN

    ADOLFO

    43707657K

    9.666,30

    9.973,59

    104,59

    Lleida

    1728049

    CAP NEGOCIAT N15

    15

    CARNICE

    ORTIS

    MONTSERRAT

    40880231P

    10.168,62

    11.003,96

    81,30

    Lleida

    4689523

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    FLORENSA

    PENA

    TERESA

    40861956H

    9.353,40

    9.076,76

    72,42

    Lleida

    1006646

    CAP SECCIÓ N22

    22

    HERNANDO

    SORRIBES

    DOLORES

    40859074B

    13.671,70

    14.855,93

    6.987,22

    110,26

    Lleida

    4689522

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    LOPEZ

    CAMACHO

    M FRANCISCA

    25161367B

    8.661,66

    10.545,60

    86,83

    Lleida

    4034117

    CAP NEGOCIAT N15

    15

    NOS

    TOMAS

    M. BLANCA

    43726871F

    9.666,30

    10.677,91

    72,42

    Lleida

    771498

    CAP NEGOCIAT N18

    18

    SANCHEZ

    DUESO

    ASUNCION

    40822012W

    10.922,10

    11.661,17

    5.492,16

    94,62

    Tarragona

    3542492

    CAP NEGOCIAT N18

    18

    GONGORA

    RODRIGUEZ

    ESTHER

    39642892T

    9.917,46

    11.587,98

    76,86

    Adscripció Provisional

    Tarragona

    1968727

    SECRETARI GENERAL

    26

    JIMENEZ

    GUEMES

    M JESUS

    17439279N

    16.799,58

    23.417,86

    9.670,75

    109,03

    Comissió de Serveis

    Tarragona

    2265084

    CAP NEGOCIAT N18

    18

    ORELLANA

    ALMAZAN

    ROSARIO

    39676713B

    9.666,30

    12.306,34

    72,42

    Adscripció Provisional y E.P.D.

    Tarragona

    2100575

    CAP NEGOCIAT N18

    18

    PAZ

    TABUYO

    M VICTORIA DE

    39864361W

    9.666,30

    11.554,53

    72,42

    Tarragona

    4178026

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    PINTO

    MOLINA

    FRANCISCA

    24186909V

    9.917,46

    10.348,77

    76,86

    Reducció de Jornada 80%

    Tarragona

    4689833

    CAP NEGOCIAT N16

    16

    SANCHEZ

    PEREZ

    ANGELES

    05216389N

    9.917,46

    10.868,90

    76,86

    Adscripció Provisional

    Tarragona

    3978145

    CAP SECCIÓ DE SUPORT N22

    22

    SARASA

    MARCUELLO

    M ISABEL

    17981856L

    13.420,54

    14.946,83

    6.923,93

    105,82

    3.2 Llocs de personal laboral que es traspassen

    RB=RETRIBUCIONS BÀSIQUES, RC=RETRIBUCIONS COMPLEMENTÀRIES; PP= PLA DE PENSIONS

    LOCALITAT

    CODI

    COST

    LLOC

    DE LLOC

    DENOMINACIÓ

    GRUP

    COGNOMS I NOM

    DNI

    RB

    RC

    S.S.

    PP

    OBSERVACIONS

    Barcelona

    4910732

    Tècnic superior gest i s.c.

    3

    Campos Fontanet, Carmen

    37308758

    22.126,02

    3.568,19

    7.803,51

    119,14

    Barcelona

    4913846

    Oficial gestió i s.c.

    4

    Díaz Torres, Olga

    46051648

    16.743,86

    1.627,75

    4.169,29

    67,99

    Reducció de jornada 75%

    Barcelona

    4914929

    Ajudant gestió i s.c.

    5

    Domenech Luque, Jordi

    43412371

    16.255,54

    2.296,38

    5.545,69

    68,05

    Barcelona

    4909368

    Titulat Superior gest i s.c.

    1

    Fernández Guerrero, Montserrat

    40976794

    30.267,86

    2.379,94

    10.060,61

    123,72

    Barcelona

    4910743

    Tècnic superior gest i s.c.

    3

    Rua Morillo, Jesús M. de la

    36899095

    22.444,80

    3.562,62

    7.904,11

    123,58

    Barcelona

    4911936

    Oficial gestió i s.c..

    4

    Ruda Fernández, Rafael

    5877682

    18.705,96

    4.630,16

    7.056,12

    99,06

    Barcelona

    4914957

    Ajudant gestió i s.c.

    5

    Zaragoza Lahuerta, M. Magdalena

    43683670

    16.255,54

    2.281,54

    5.545,69

    68,05

    Girona

    4914936

    Ajudant gestió i s.c.

    5

    Carreras Jordi, Anna Maria

    40303129

    14.794,64

    2.016,63

    3.813,60

    50,29

    Reducció de jornada 75%

    Lleida

    4914885

    Ajudant gestió i s.c.

    5

    Aranda Gómez, M. Belén

    40883397

    17.531,64

    2.283,27

    5.948,30

    85,81

    Lleida

    4912744

    Oficial gestió i s.c.

    4

    Beltrán Moreno, M. Teresa

    40863958

    18.723,60

    4.204,63

    6.925,12

    94,62

    Tarragona

    4914894

    Ajudant gestió i s.c.

    5

    Castro Prades, Silvia

    39675998

    16.255,54

    2.279,18

    5.545,69

    68,05

    RELACIÓ NÚMERO 4

    4.1 Llocs vacants de personal funcionari que es traspassa

    LOCALITAT

    CODI

    RETRIBUCIONS

    RETRIBUCIONS

    LLOC

    LLOC

    DENOMINACIÓ

    NIVELL C. D.

    BÀSIQUES

    COMPLEMENTÀRIES

    OBSERVACIONS

    Barcelona

    1540865

    CAP EQUIP INSPECCIO

    28

    16.258,20

    28.818,02

    Barcelona

    4734266

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    16.258,20

    28.279,30

    Reserva - Rodriguez Fernández, Alicia

    Barcelona

    982439

    INSPECTOR TREBALL I S.S. N27

    27

    16.258,20

    28.279,30

    Reserva - Calveras Auge, Raquel

    Barcelona

    1046084

    SUBINSPECTOR OCUPACIO I S.S.

    23

    13.798,26

    15.484,00

    Barcelona

    4399943

    CAP SECCIO N22

    22

    13.798,26

    12.941,74

    Reserva - Martínez Piñeiro, Natalia

    Barcelona

    3932188

    CAP DE NEGOCIAT N18

    18

    8.410,50

    10.631,88

    Barcelona

    4689718

    CAP DE NEGOCIAT N15

    15

    8.410,50

    8.943,76

    Barcelona

    1815221

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    8.410,50

    8.943,76

    Reserva - Bofarull Cervera, Juana

    Barcelona

    4689590

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    8.410,50

    8.943,76

    Reserva - Fuertes Biarge, María Teresa

    Barcelona

    3411923

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    8.410,50

    8.943,76

    Reserva - Chicote Argente del Castillo, Mario

    Barcelona

    2009153

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    8.410,50

    8.943,76

    Barcelona

    4689593

    SUBALTERN N12

    12

    7.678,58

    7.113,54

    Barcelona

    4689594

    SUBALTERN N12

    12

    7.678,58

    7.113,54

    Girona

    1303128

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    8.410,50

    8.943,76

    Girona

    4689611

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    8.410,50

    8.943,76

    Reserva - Lidón Uro, M. Roser

    Girona

    4689614

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    8.410,50

    8.943,76

    Reserva - Gómez Pérez, Antonio

    Lleida

    1537097

    CAP EQUIP INSPECCIÓ

    28

    16.258,20

    28.818,02

    Lleida

    3568048

    CAP SECCIÓ N22

    22

    10.285,94

    12.327,42

    Lleida

    4689527

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    8.410,50

    8.943,76

    Lleida

    4689524

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    8.410,50

    8.943,76

    Tarragona

    4582684

    CAP EQUIP INSPECCIÓ

    28

    16.258,20

    28.818,02

    Tarragona

    2340097

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    8.410,50

    8.943,76

    Tarragona

    4689491

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    8.410,50

    8.943,76

    Tarragona

    4689492

    LLOC DE TREBALL N15

    15

    8.410,50

    8.943,76

    4.2 Llocs vacants de personal laboral que es traspassen

    LOCALITAT

    CODI

    RETRIBUCIONS

    RETRIBUCIONS

    LLOC

    LLOC

    DENOMINACIÓ

    GRUP

    BÀSIQUES

    COMPLEMENTÀRIES

    OBSERVACIONS

    Barcelona

    4914953

    Ajudant de Gestió y Serveis Comuns

    5

    14.418,88

    RELACIÓ NÚMERO 5

    Valoració del cost efectiu del traspàs a la Generalitat de Catalunya de funcions i serveis en matèria d'inspecció de treball i seguretat social

    (euros 2010)

    SECCIÓ 19: MINISTERI DE TREBALL I IMMIGRACIÓ

    Servei 01. Ministeri i Sotssecretaria

    Programa 291 A. Inspecció i Control de Seguretat i Protecció Social

    Capítol I. Despeses de personal

    9.576.492,85

Article 12

Funcionaris.

7.903.875,39

Article 13

Laborals.

256.622,52

Article 15

Incentius al rendiment.

1.123.267,77

Article 16

Quotes, prestacions i despeses socials a càrrec de l'ocupador.

Article 160.00

Quotes socials. Seguretat Social.

223.365,57

Article 162.00

Despeses socials del personal. Formació i perfeccionament del personal.

46.489,00

Article 162.05

Despeses socials del personal. Assegurances.

22.872,60

Capítol II. Despeses corrents en béns i serveis

634.226,05

Article 23 Indemnitzacions per raó de servei

634.226,05

Programa 291 M Direcció i serveis generals de Seguretat Social i Protecció Social

Capítol I. Despeses de personal

98.014,78

Capítol II. Despeses corrents en béns i serveis

1.326.079,20

Article 20 Arrendaments i cànons

302.261,48

Article 21 Reparacions, manteniment i conservació

103.360,23

Article 22 Material, subministraments i d'altres

915.220,60

Article 23 Indemnitzacions per raó de servei

5.236,89

Capítol VI. Inversions reals

283.605,49

Article 62 Inversió nova associada al funcionament operatiu dels serveis

84.328,62

Article 63 Inversió de reposició associada al funcionament operatiu dels serveis

199.276,87

Crèdits afectats pel traspàs

11.918.418,37

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR