Un torn d'ofici de qualitat

Com tots sabeu, i des de fa molts anys, la nostra professió té un debat obert en relació al Torn d'Ofici, qüestió que té diferents vessants i que hem de veure des de diferents punts de vista.

Un aspecte inqüestionable és el de la retribució per la prestació del servei professional que, si bé pensem no ha arribat a les quotes que estimem adequades, no és menys cert que en els últims anys ha millorat de manera important i, especialment en les actuacions judicials més habituals en l'àmbit del Torn d'Ofici (procediments abreujats, separacions, judicis faltes, procediments ràpids...).

Es preveu, amb efectes d'1 de gener de 2006, una puja de la retribució d'un 5% en tots els mòduls que és significativament superior a l'increment del cost de la vida.

Paral·lelament, per part de l'Administració, se'ns demana als Col·legis i als lletrats una millora en la gestió, per una part, i un servei cada vegada de més qualitat, per part dels companys, això suposa, exigències del tot punt justificables en la formació i, un determinat control en la qualitat del servei.

Des de fa alguns anys la Conselleria ens obliga a realitzar cursos...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR