ORDRE IRP/100/2010, de 22 de febrer, per la qual es dóna publicitat a les taxes vigents que gestiona el Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació durant l'any 2010.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Interior, Relacions Institucionals i Participacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IRP/100/2010, de 22 de febrer, per la qual es dóna publicitat a les taxes vigents que gestiona el Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació durant l'any 2010.

La disposició addicional tercera del Decret legislatiu pel qual s'aprova el text refós de la Llei 3/2008, de 25 de juny, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, estableix en l'apartat 2 que, dins el termini de dos mesos a comptar de la data d'entrada en vigor de la llei que modifiqui o creï taxes o n'actualitzi els imports, els departaments de la Generalitat de Catalunya que gestionin les taxes afectades, han de publicar en el DOGC, mitjançant una ordre del conseller o de la consellera competent en la matèria, i amb efectes merament informatius, una relació de les taxes vigents que gestionen, en què s'identifiquin els serveis i les activitats que en meriten cadascuna i la quota corresponent.

L'article 46 de la Llei 25/2009, de 23 de desembre, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2009, actualitza les taxes amb tipus de quantia fixa; i l'article 16 de la Llei 26/2009, de 23 de desembre, de mesures fiscals i financeres, modifica determinats preceptes sobre les taxes que afecten al Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació.

Per tot això i d'acord amb l'article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat,

Ordeno:

Publicar, a efectes informatius, les taxes vigents que gestiona el Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació durant l'any 2010 i que s'especifiquen a l'annex d'aquesta Ordre.

Barcelona, 22 de febrer de 2010

Joan Saura i Laporta

Conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació

Annex

.1 Taxa per la inscripció en les convocatòries per a la selecció del personal que ha d'accedir a un lloc de treball del grup D del cos de mossos d'esquadra

Norma reguladora: capítol I del títol II del Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, que aprova el Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya.

Article 2.1-5

la quota de la taxa es fixa en 33,75 euros.

.2 Taxa per la prestació de serveis i la realització d'activitats en matèria de seguretat privada

Norma reguladora: capítol I del títol XXII del Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, que aprova el Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya.

Article 22.1.4
  1. Autorització i inscripció de les empreses de seguretat: 364,20 euros.

  2. Modificació de l'assentament d'inscripció del domicili social, de l'àmbit territorial d'actuació i ampliació d'activitats, inclosos el desplaçament i l'informe pertinent del personal de l'Administració: 256,00 euros.

  3. Modificació de l'assentament d'inscripció del capital social, titularitat d'accions o participacions, modificacions estatutàries, variacions en la composició personal dels seus òrgans d'administració i direcció i en la uniformitat del personal de seguretat: 110,30 euros.

  4. Cancel·lació de la inscripció: 110,30 euros.

  5. Autorització d'obertura de sucursals o delegacions de les empreses de seguretat: 138,25 euros.

  6. Autorització de la prestació de serveis d'escortes privats: 205,55 euros.

  7. Autorització de la prestació de serveis de vigilància amb armes per als vigilants de seguretat i per als guardes particulars de camp: 205,55 euros.

  8. Autorització de la prestació de serveis de seguretat per vigilants de seguretat en polígons industrials o urbanitzacions: 205,55 euros.

  9. Autorització de la implantació d'un servei substitutori de vigilants de seguretat: 205,55 euros.

  10. Autorització de la creació de departaments de seguretat per a les empreses industrials, comercials o de serveis i les entitats públiques o privades que, sense estar-hi obligades, ho sol·liciten: 205,55 euros.

  11. Autorització d'obertura i funcionament o d'aprovació de reformes d'establiments i oficines obligats a disposar de mesures de seguretat o de caixers automàtics, dispensa de mesures de seguretat i, en general, qualsevol...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR