DECRET 143/2002, de 14 de maig, de creació de la Taula sectorial de les activitats marítimes d'esbarjo.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

143/2002, de 14 de maig, de creació de la Taula sectorial de les activitats marítimes d'esbarjo.

Les activitats marítimes d'esbarjo tenen a Catalunya una important incidència en l'economia i el desenvolupament de les zones costaneres. Al llarg d'aquests darrers anys les esmentades activitats han sofert un notable increment i la previsió és que continuï aquesta tendència perquè cada cop és major el nombre de persones que practiquen aquest tipus d'activitat.

Valorada la voluntat del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca d'afavorir la interlocució amb les organitzacions més representatives del sector de les activitats marítimes d'esbarjo per tal d'analitzar i debatre tots aquells temes que afecten aquest àmbit sectorial;

D'acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora;

A proposta del conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

1.1 Es crea la Taula sectorial de les activitats marítimes d'esbarjo com a òrgan interlocutor de col·laboració i consulta del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca en totes les qüestions relacionades amb aquest àmbit sectorial que es regirà pel que disposa aquest Decret.

1.2 La Taula sectorial de les activitats marítimes d'esbarjo desenvoluparà la seva actuació en el territori de Catalunya; té la seva seu a Barcelona, a les dependències dels serveis centrals del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i es podrà reunir en el lloc que les persones membres de la taula o del Departament proposin.

Article 2

La Taula sectorial d'activitats marítimes d'esbarjo, en l'àmbit de competències del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, té les funcions següents:

  1. Informar i col·laborar amb el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca en totes les qüestions que facin referència al sector de les activitats marítimes d'esbarjo.

  2. Actuar com a òrgan estable de consulta i debat entre el sector de les activitats marítimes d'esbarjo i l'Administració.

  3. Organitzar, promoure i donar suport a les iniciatives del sector de les activitats marítimes d'esbarjo destinades a reforçar les seves actuacions per aconseguir la seva pròpia vertebració econòmica i social i fomentar la seva activitat econòmica.

  4. Estimular l'establiment d'acords que potenciïn la coordinació i la col·laboració entre els diferents estaments del sector.

  5. Promoure el coneixement del medi marí i les actituds...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR