ORDRE EDU/231/2010, de 7 d'abril, de modificació de l'Ordre EDU/122/2009, d'11 de març, per la qual s'aproven les bases per a la selecció de centres educatius sostinguts amb fons públics com a centres formadors d'estudiants en pràctiques dels graus de mestre i del màster de professorat i se n'obre la convocatòria per al període 2009-2013.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/231/2010, de 7 d'abril, de modificació de l'Ordre EDU/122/2009, d'11 de març, per la qual s'aproven les bases per a la selecció de centres educatius sostinguts amb fons públics com a centres formadors d'estudiants en pràctiques dels graus de mestre i del màster de professorat i se n'obre la convocatòria per al període 2009-2013.

Mitjançant l'Ordre EDU/122/2009, d'11 de març (DOGC núm. 5347, de 26.3.2009), es van aprovar les bases per a la selecció de centres educatius sostinguts amb fons públics com a centres formadors d'estudiants en pràctiques dels graus de mestre i del màster de professorat i es va obrir la convocatòria per al període 2009-2013.

El termini establert per a la presentació de sol·licituds era d'un mes a partir de l'endemà de la publicació de l'Ordre de convocatòria al DOGC.

Atesa l'experiència adquirida durant l'any transcorregut des de la publicació de l'Ordre esmentada, i tenint en compte que el període per al qual es va obrir la convocatòria abasta quatre anys, es considera convenient establir un termini anual per a la presentació de sol·licituds de manera que es puguin anar seleccionant nous centres educatius com a centres formadors, per tal de fomentar la col·laboració dels centres educatius sostinguts amb fons públics en la formació inicial del professorat.

Per tot això, d'acord amb les competències que em confereix la normativa vigent,

Ordeno:

Article únic

S'afegeix un nou paràgraf a l'article 2.3 de l'Ordre EDU/122/2009, d'11 de març, que queda redactat de la manera següent:

“Així mateix, es podrà presentar la sol·licitud de participació durant el mes de maig dels anys 2010, 2011 i 2012”.

Contra aquesta Ordre, que posa fi a la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR