DECRET 234/1994, de 13 de setembre, pel qual es regulen els mèrits que corresponguin al coneixement de les especialitats de l'organització territorial i de la normativa autonòmica en els concursos de funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter estatal.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

La disposició addicional 9 de la Llei de l'Estat 22/1993, de 29 de desembre, atribueix a les comunitats autònomes, en els concursos per proveir llocs de treball de funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter estatal, el 10% de la puntuació total possible pels mèrits que corresponguin al coneixement de les especialitats de l'organització territorial i de la normativa autonòmica.

Aquesta competència de les comunitats autònomes l'ha recollit, en l'adaptació que ha fet de l'article 99.1 de la Llei de bases, el Reial decret legislatiu 2/1994, de 25 de juny, de modificació de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, i del Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local, pel que fa a la provisió de llocs de treball de funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional. L'esmentada competència la preveuen també el Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, sobre provisió de llocs de treball reservats a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional, i l'Ordre del Ministeri per a les Administracions Públiques de 10 d'agost de 1994, per la qual es dicten normes sobre concursos de provisió de llocs reservats als esmentats funcionaris.

En desplegament de l'esmentada normativa, cal concretar els diferents mèrits i la puntuació corresponent dins del referit percentatge, com també la manera d'acreditar-los.

Amb l'informe favorable de la Comissió de Govern Local de Catalunya, d'acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora, a proposta de la consellera de Governació i amb la deliberació prèvia del Govern,

Decreto:

Article 1

Mèrits pel coneixement de les especialitats de l'organització territorial i de la normativa de Catalunya Els mèrits corresponents al coneixement de les especialitats de l'organització territorial i de la normativa de Catalunya als quals, de conformitat amb allò que estableix la disposició addicional 9 de la Llei estatal 22/1993, de 29 de desembre, s'atribueix el 10% de la puntuació total possible en els concursos per a la provisió de llocs de treball de funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter estatal, són els següents:

  1. Experiència professional: consistent en el desenvolupament de funcions a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR