DECRET 125/2006, de 9 de maig, de reestructuració de la Secretaria de Relacions Internacionals del Departament de la Presidència.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

125/2006, de 9 de maig, de reestructuració de la Secretaria de Relacions Internacionals del Departament de la Presidència.

Mitjançant el Decret 68/2004, de 20 de gener, pel qual es van reestructurar diversos departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, es va crear la Secretaria de Relacions Internacionals i es va adscriure al Departament de la Presidència amb les funcions inherents a la projecció exterior assignades al departament i amb funcions de suport al President de la Generalitat en relació amb la projecció exterior de la Generalitat.

Mitjançant el Decret 168/2004, de 10 de febrer, de reestructuració parcial de diversos departaments de l'Administració de la Generalitat, s'atribuïren a la Secretaria de Relacions Internacionals les funcions que preveuen l'article 16.1, lletres a) b) i e) del Decret 68/2004, de 20 de gener, i se li adscriví l'estructura de la Secretaria d'Afers Exteriors a excepció de l'Àrea de Cooperació al Desenvolupament.

La recent aprovació del Decret 24/2006, de 28 de febrer, pel qual es regula la coordinació de l'acció exterior del Govern de la Generalitat, i s'estableixen les funcions de la Secretaria de Relacions Internacionals del Departament de la Presidència i de la Secretaria de Cooperació Exterior del Departament de Governació i Administracions Públiques, fa necessària la clarificació de l'estructura de la Secretaria de Relacions Internacionals, així com la seva adaptació a les funcions atribuïdes.

De conformitat amb el que s'ha exposat, atès el que estableix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat, a proposta del conseller primer i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Funcions de la Secretaria de Relacions Internacionals

La Secretaria de Relacions Internacionals, adscrita al Departament de la Presidència com a secretaria sectorial, té atribuïdes les funcions previstes a l'article 6 del Decret 24/2006, de 28 de febrer, pel qual es regula la coordinació de l'acció exterior del Govern de la Generalitat i s'estableixen les funcions de la Secretaria de Relacions Internacionals del Departament de la Presidència i de la Secretaria de Cooperació Exterior del Departament de Governació i Administracions Públiques.

Article 2

Estructura de la Secretaria de Relacions Internacionals

2.1 De la Secretaria de Relacions Internacionals en depenen els òrgans següents:

  1. L'Oficina de Relacions Internacionals.

  2. L'Àrea...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR