DECRET 79/2000, de 22 de febrer, de reestructuració del Gabinet del Conseller del Departament d'Economia, Finances i Planificació.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

79/2000, de 22 de febrer, de reestructuració del Gabinet del Conseller del Departament d’Economia, Finances i Planificació.

Vist el Decret 116/1998, de 26 de maig, d’estructuració del Gabinet del Conseller del Departament d’Economia i Finances;

Vist el Decret 59/2000, de 8 de febrer, de nomenament del conseller d’Economia, Finances i Planificació com a portaveu del Govern de la Generalitat de Catalunya;

De conformitat amb allò que estableix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, i sens perjudici del Decret 297/1999, de 26 de novembre, de creació i reorganització de departaments de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller d’Economia, Finances i Planificació i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

El Gabinet del Conseller del Departament d’Economia, Finances i Planificació passa a denominar-se Gabinet del Conseller i Portaveu del Govern.

Article 2

A les funcions descrites a l’article 1.2 del Decret 116/1998, de 26 de maig, d’estructuració del Gabinet del Conseller del Departament d’Economia i Finances s’afegeixen, com a pròpies del Gabinet del Conseller i Portaveu del Govern, les funcions següents:

a) L’assistència tècnica al portaveu del Govern i la preparació dels comunicats del Govern.

b) El seguiment informatiu de les activitats del Govern.

c) La coordinació, la comunicació i l’assistència en les relacions del portaveu del Govern amb els mitjans de comunicació.

d) La coordinació de l’acció informativa del portaveu del Govern amb la que té atribuïda el Departament de la Presidència en els termes que preveu l’article 3.1.b) del Decret 297/1999, de 26 de novembre.

e) Les altres funcions que li encomani el portaveu del Govern.

Article 3

El cap del Gabinet del Conseller i Portaveu del Govern té rang orgànic de director general.

Article 4

Per al desenvolupament de les seves activitats i a part de l’estructura descrita en l’article 2 del Decret 116/1998, de 26 de maig, d’estructuració del Gabinet del Conseller del Departament d’Economia i Finances, el Gabinet del Conseller i Portaveu del Govern té adscrits dos adjunts, amb la consideració de personal eventual, que seran nomenats pel titular del Departament.

Disposicions finals

—1 Es faculta el conseller d’Economia, Finances i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR