DECRET 308/2000, de 12 de setembre, de modificació del Decret 105/1993, de 23 de març, de reestructuració de la Direcció General de Seguretat Ciutadana.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

308/2000, de 12 de setembre, de modificació del Decret 105/1993, de 23 de març, de reestructuració de la Direcció General de Seguretat Ciutadana.

El mes de desembre de 2000 és previst que les unitats de trànsit de la policia de la Generalitat-mossos d’esquadra assumeixin les funcions de vigilància de trànsit a les vies interurbanes de les comarques de Barcelona i de Tarragona, de conformitat amb el que estableix la disposició transitòria única de la Llei orgànica 6/1997, de 15 de desembre, de transferència de competències executives en matèria de trànsit i circulació de vehicles a motor a la Comunitat Autònoma de Catalunya, i el Reial decret 404/2000, de 24 de març.

El desplegament territorial dels efectius del cos de mossos d’esquadra adscrits a les àrees regionals de trànsit Central, Metropolitana i de Tarragona, unitats policials que tenen encomanat l’exercici de les esmentades funcions en l’àmbit del trànsit, requereix, igualment, l’establiment d’un òrgan administratiu descentralitzat que gestioni els recursos humans, materials i econòmics assignats a aquestes unitats.

Amb aquest objectiu, es crea el Servei d’Administració de la Demarcació de Barcelona i de les àrees regionals de trànsit Central, Metropolitana i de Tarragona amb un contingut funcional similar al dels serveis d’administració de les regions policials Girona, Ponent i Pirineu Occidental. Des del punt de vista organitzatiu, el Servei s’estructura en tres seccions que han de realitzar tasques en l’àmbit de cadascuna de les àrees regionals de trànsit esmentades.

En conseqüència, de conformitat amb el que estableixen els articles 61 i següents de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller d’Interior i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es crea el Servei d’Administració de la Demarcació de Barcelona i de les àrees regionals de trànsit Central, Metropolitana i de Tarragona, adscrit a la Subdirecció General d’Administració i Serveis de la Direcció General de Seguretat Ciutadana, de la qual depèn orgànicament i funcionalment.

Article 2

Correspon al Servei d’Administració de la Demarcació de Barcelona i de les àrees regionals de trànsit Central, Metropolitana i de Tarragona la gestió dels recursos humans, materials i econòmics assignats a les unitats policials...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR