La Mutualidad de la Abogacía reestructura l'organigrama directiu amb el nomenament de Mercedes Vázquez de Padura com a directora general i Rafael Navas Lanchas com a director general adjunt

Páginas41-41

Page 41

Des de l’1 de novembre i per acord de la Junta de Govern de la Mutualidad de la Abogacía, pres el 25 d’octubre passat, s’han incorporat a la direcció de l’empresa Mercedes Vázquez de Padura com a nova directora general i Rafael Navas Lanchas com a director general adjunt.

La nova directora general substitueix en el càrrec José Luis Pérez Torres, que després de la jubilació continuarà vinculat a la institució com a assessor.

Una vegada finalitzada la seva etapa a la Mutualidad, Pérez Torres torna a la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona, a la direcció del Màster de Direcció d’Entitats Asseguradores i a la consultoria.

Per la seva banda, Rafael Navas, fins ara sostdirector general de la Mutualidad, passa a ocupar funcions de director general adjunt.

Mercedes Vázquez és llicenciada en dret per la Universitat Complutense de Madrid i membre del Cos d’Inspecció d’Assegurances de l’Estat.

Després d’una dilatada trajectòria de 24 anys a l’empresa privada del món de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR