Recull d’agenda - Octubre, Novembre i Desembre 2009

Páginas13-14

Page 13

Dies 1, 2 i 3 d’octubre, dijous a dissabte

III Congrés de l’Advocacia Catalana a Figueres al qual varen assistir el degà, la vicedegana, el diputat segon, el tresorer, l’oïdora de comptes i la secretària de la Junta de Govern del Col·legi, així com un important nombre d’advocats de Lleida.

Dia 2 d’octubre, divendres

Reunió de Coordinació de la Subcomissió d’Estrangeria del Consejo General de l‘Advocacia Espanyola, a la qual va assistir la companya Sònia Martínez en representació del Col·legi.

Dia 6 d’octubre, dimarts

La secretària de la Junta, Montserrat Ricart, va assistir a una reunió organitzada per l’Ajuntament per tractar sobre la “Carta de Drets, Responsabilitats i Compromisos de la Ciutadania de Lleida”.

Dia 8 d’octubre, dijous

Va tenir lloc al Col·legi l’acte d’inauguració oficial del curs de l’Escola de Pràctica Jurídica 2009-10 , que va comptar amb la presència del President del CGAE, Sr. Carlos Carnicer.

Dia 14 d’octubre, dimecres

La diputada primera, Carme Juanós, va assistir a una reunió de la Comissió de relacions amb l’Administració de Justícia del Consell, a Barcelona.

Dia 16 d’octubre, divendres

La diputada primera i presidenta de la Comissió de Formació del Col·legi, Carme Juanós, i la directora de l’Escola de Pràctica Jurídica, Carme Piñol, van assistir a la reunió de la Comissió de Formació Contínua del Consell, a Olot, per tal de treballar en el Reglament d’especialitats.

Dia 20 d’octubre, dimarts

El Degà va assistir a una reunió ordinària del Consell, que va tenir lloc a Barcelona, en la qual es va acordar la concessió de la “Medalla d’or” al Col·legi de Figueres per l’organització del III Congrés de l’Advocacia Catalana.

Dia 21 d’octubre, dimecres

El diputat segon, Josep Querol, va assistir a la reunió de la Subcomissió d’honoraris del Consell.

Dia 22 d’octubre, dijous

- Va tenir lloc a la sala d’actes del Col·legi un acte públic organitzat per Amnistia Internacional, amb la col·laboració del Col·legi, consistent en una conferència a càrrec de l’advocat Sr. Gonzalo Boyé sobre les violacions de drets humans comeses a Israel i als Territoris Ocupats, i la presentació de l’informe “Israel/Gaza: Operación Plomo Fundido. 22 días de muerte y destrucción”.

[VEURE FOTO EN PDF ADJUNT]

- El diputat tercer, Antoni Palau, va assistir en representació de la Junta a una reunió que va tenir lloc al Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Lleida per tal de tractar sobre l’anomenada Llei “Òmnibus”...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR