Recull d'agenda

Páginas21-22

Page 21

Juliol, agost i setembre 2009

Dia 2 de juliol, dijous

Reunió de la Comissió de Família del Collegi , presidida per l'Oïdora de Comptes, M. Antònia Boncompte, en la qual, entre d'altres temes, es va tractar sobre un Congrés de Família que tindrà lloc a Sevilla.

Dia 3 de juliol, divendres

El Degà va assistir, en representació del Collegi, als actes de celebració de la Festa collegial del Collegi de Tortosa .

Dia, 6 de juliol, dilluns

Reunió a la seu collegial per treballar en els blogs del Congrés de l'Advocacia de Figueres.

Dia 7 de juliol, dimarts

Reunió de la Comissió de Drets Humans i Estrangeria del Collegi.

Dia, 13 de juliol, dilluns

Reunió a la seu collegial per treballar en els blogs del Congrés de l'Advocacia de Figueres.

Dia 16 de juliol, dijous

- Reunió de la Comissió del Torn d'Ofici del Consell , a la qual varen assistir el Degà, en la seva qualitat de President, i la Secretària, com a representant del Collegi de Lleida. Es va tractar bàsicament de dos temes: la creació en el sí del Consell d'un Registre d'advocats adscrits al torn d'ofici, per tal d'evitar que un mateix lletrat/da estigui adscrit a aquest servei en més d'un collegi; l'elaboració d'un Reglament del Torn d'Ofici del Consell, que es tractaria d'un text refós dels acords adoptats pel Consell durant els darrers anys.

- La Diputada primera, Carme Juanós, va assistir a la reunió de la Comissió de Formació Contínua del Consell , a Barcelona.

Dia 20 de juliol, dilluns

- Reunió de la Comissió d'Honoraris del Consell , a la qual va assistir el Diputat segon, Josep Querol.

- Reunió a la seu collegial per treballar en els blogs del Congrés de l'Advocacia de Figueres .

- Celebració d'un partit de bàsquet, entre advocats menors i majors de 40 anys , dins dels actes esportius de la Festa d'Estiu.

Dia 21 de juliol, dimarts

- Recepció de l'Alcalde de Lleida als actuals membres de la Junta de Govern del Collegi .

- El mateix dia el Degà i la Secretària, Montserrat Ricart, es varen reunir amb el Director dels Serveis Territorials de Justícia a Lleida , Sr. Lluís Franco, per tractar de diversos temes d'interès collegial.

- Celebració d'un partit de futbol entre Advocats Joves i Mossos d'Esquadra de Lleida, també dins dels actes setmanals esportius de la Festa d'Estiu.

Dia 22 de juliol, dimecres

Visita a la collecció privada de pintura de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR