Recull d'agenda Octubre-novembre-desembre 2007

Páginas21-22

Page 21

Dia 2 d'octubre, dimarts

El Degà, en la seva qualitat de President de la Comissió del Torn d'Ofici del Consell, va assistir a una reunió ordinària de l'esmentada Comissió a Barcelona.

Dia 4 d'octubre, dijous

- Reunió al Col·legi del Degà i la Presidenta de la Comissió de Torn d'Ofici, Mª Luz Serrano, amb tots els lletrats/des adscrits al Torn de Violència Domèstica per tractar sobre la vigència del Protocol d'Actuació i coordinació de Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat i Advocats davant la violència de gènere, regulada a la LO 1/2004 de mesures de protecció integral contra la violència de gènere, i les mesures de coordinació necessàries per donar-li compliment en el sentit d'assistir a la víctima amb la major celeritat possible.

- Auditoria de la Sindicatura de Comptes a l'Oficina del Torn d'Ofici del Col·legi, a la qual hi varen assistir, en representació de la Junta de Govern, la Presidenta de la CTO, Mª Luz Serrano i el Tresorer, Amadeu Blasco.

Dia 5 d'octubre, divendres

Reunió de la Comissió del Torn d'Ofici del Consell que va tenir lloc a Lleida, i a la qual hi varen assistir el Degà i la Presidenta de la Comissió del Torn d'Ofici de Lleida, Mª Luz Serrano.

Dia 8 d'octubre, dilluns

El Degà es va entrevistar amb el Cap dels Mossos d'Es· quadra de Lleida, Sr. Monclús, per tractar, entre d'altres temes, de l'aplicació del Protocol de Violència Domèstica i la necessitat d'assistir a les víctimes des del primer moment a Comissaria.

Dia 10 d'octubre, dimecres

El Degà, en la seva qualitat de President de la Comissió del Torn d'Ofici del Consell, va assistir a una reunió ordinària de la Comissió Mixta amb la Conselleria de Justícia, per a tractar sobre el Futur de la AJG.

Dia 16 d'octubre, dimarts

La Sala de Govern del TSJC es va reunir, a l'Audiència Provincial de Lleida, amb la Junta de Govern del Col·legi per tal de recollir les queixes, propostes i suggeriments del col·lectiu.

Dia 18 d'octubre, dijous

El Degà, en la seva qualitat de President de la Comissió del Torn d'Ofici del Consell, va assistir a una reunió ordinària de la Comissió Mixta amb la Conselleria de Justícia, per a tractar sobre el Futur de la AJG.

Dia 19 d'octubre, divendres

El Vicedegà, Javier Alonso, va assistir, en representació del Col·legi, a l'acte d'inauguració del Curs d'especialització sobre Dret i Noves Tecnologies, en l'organització del qual participava el Col·legi, i que va tenir lloc a la Universitat de Lleida.

Dies 19 i 20 d'octubre, divendres i dissabte

Celebració a Lleida del 20 aniversari de l'Associació d'exdegans de Col·legis d'Advocats de Catalunya, que va incloure, entre d'altres activitats, una...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR