Recull d'agenda Gener-febrer-març 2008

Páginas22-24

Page 22

Dia 3 de gener, dijous

El Degà i el Diputat 5è, Manel Cervera, i President de la Comissió de Noves Tecnologies del Col·legi, varen assistir a una reunió informativa al Consell de l'Advocacia Catalana per tractar les repercussions de la finalització de l'Anella Jurídica, la migració al SIGA (nou programa de gestió col·legial) i el manteniment del GESCOLAB (programa de gestió col·legial).

Dia 10 de gener, dijous

- El Degà va assistir a una reunió de la Comissió de Torn d'Ofici del Consell, on es va donar compte de les últimes novetats en relació a les reunions periòdiques amb la Generalitat sobre el futur del Torn d'Ofici, i on també es va tractar sobre el finançament dels Col·legis, sobre el Conveni per l'any 2008, així com del nou programa de gestió col·legial SIGA.

- El Degà i la Coordinadora de Formació, Carme Juanós, varen assistir a una reunió de la Comissió de Formació del Consell per tractar exclusivament sobre temes del torn d'ofici.

- El Vicedegà, Javier Alonso, va assistir a una reunió de la Comissió d'Honoraris del Consell, per tal de procedir a l'estudi i revisió de determinats articles de les noves "Normes relatives a l'exercici professional i al règim disciplinari comunes a la professió" en matèria d'honoraris; en la mateixa reunió, es va acordar elaborar unes noves Normes orientadores d'Honoraris Professionals, en modificació de les vigents, creant una Comissió de treball integrada per cinc Col·legis, entre els quals hi ha el nostre.

- La Coordinadora de Formació, Carme Juanós, va assistir a la reunió de la Comissió de Formació Contínua del Consell, a Barcelona.

Dia 18 de gener, divendres

Reunió de la Junta de Govern amb els companys de Cervera per tal de posar en comú i tractar aquells aspectes més rellevants pel partit judicial.

Dia 21 de gener, dilluns

El Degà es va reunir amb el Director dels Serveis Territorials de Justícia a Lleida, Lluís Franco, per tractar sobre qüestions relacionades amb l'Administració de Justícia.

Dia 24 de gener, dijous

La Presidenta de la Comissió de Drets Humans i Estrangeria, Mª Luz Serrano, va assistir a una reunió de la "Comissió de Cohesió Social i Serveis a les Persones" de l'Ajuntament de Lleida, per tal tractar sobre la reorganització de l'àrea d'immigració de la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Immigració en matèries d'arrelaments i reagrupació.

Dia 25 de gener, divendres

El Degà va assistir a una reunió ordinària del Consell de l'Advocacia Catalana que va tenir lloc a Andorra.

Dia 28 de gener, dilluns

La Diputada 4a de la Junta de Govern, Maria Domínguez, va assistir a una reunió de la Fundació "Juristes sense Fronteres" a Barcelona, en representació del Col·legi, com a membre del patronat de l'esmentada fundació.

Dia 29 de gener, dimarts

La Diputada 4a, Maria Domínguez, va assistir a una reunió de la Comissió de la Llengua Catalana del Consell.

Dia 30 de gener, dimecres

Reunió de la Comissió de Llengua Catalana del Collegi, presidida per la Diputada 4a de la Junta de Govern, Maria Domínguez.

Dia 31 de gener, dijous

La Secretària, Rosa Mezquida, va assistir a una reunió convocada per la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR