DECRET 50/2001, de 6 de febrer, de modificació de la composició dels òrgans rectors i del règim de reunions del Centre d'Innovació i Desenvolupament Empresarial i del Laboratori General d'Assaigs i Investigacions. (Correcció d'errades en el DOGC núm. 3358, pàg. 4678, de 29.3.2001).

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

50/2001, de 6 de febrer, de modificació de la composició dels òrgans rectors i del règim de reunions del Centre d’Innovació i Desenvolupament Empresarial i del Laboratori General d’Assaigs i Investigacions. (Correcció d'errades en el DOGC núm. 3358, pàg. 4678, de 29.3.2001).

NOTA. En aquest text s'han introduït les correccions d'errada publicades en el DOGC.

El Centre d’Informació i Desenvolupament Empresarial (CIDEM) va emprendre una nova activitat que pretenia aconseguir la millora del nivell de competitivitat del teixit empresarial català, mitjançant la potenciació de la innovació tecnològica i la participació en nous instruments de finançament per a empreses amb un contingut tecnològic elevat. Amb aquest objectiu, es feia necessari poder agilitar la modificació dels aspectes funcionals de l’activitat i la composició del comitè executiu del CIDEM.

D’altra banda, es feia també necessari adequar la composició del Consell d’Administració del Laboratori General d’Assaigs i Investigacions (LGAI) a les seves noves necessitats, i ajustar alguns aspectes funcionals de l’activitat d’aquest òrgan i del Consell Assessor.

Atesa la necessitat de modificar la composició dels òrgans rectors del CIDEM i del LGAI per tal d’adequar-los a les noves necessitats, així com ajustar alguns aspectes funcionals de l’activitat d’aquests òrgans i, en concret, del règim de reunions, es va dictar la Llei 7/2000, de 19 de juny, de modificació de la Llei 5/1985, de 16 d’abril, de creació del Centre d’Informació i Desenvolupament Empresarial i la Llei 23/1984, de 28 de novembre, del Laboratori General d’Assaigs i Investigacions.

L’esmentada Llei 7/2000, de 19 de juny, estableix en el seu article 2 que s’autoritza el Govern a modificar, mitjançant decret, la composició dels òrgans rectors i el règim de les reunions establerts per la Llei 5/1985, de 16 d’abril, i per la Llei 23/1984, de 28 de novembre.

La raó del canvi introduït per la Llei 7/2000 en els òrgans rectors, règim de reunions i consells d’administració obeeix a la necessitat de dotar de més agilitat operacional els òrgans rectors d’ambdues institucions per aconseguir un grau més alt d’eficiència en el seu funcionament.

Així, en ús de les competències conferides, a proposta del conseller d’Indústria, Comerç i Turisme, i d’acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora,

Decreto:

Article 1

Es modifica l’article 8.1 de la Llei 5/1985, de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR