DECRET 257/1987, de 4 d'agost, de reconeixement de la validesa acadèmica oficial dels ensenyaments de l'Escola Municipal d'Igualada amb el grau de Conservatori Elemental de Música.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

Per tal de resoldre sobre la sol·licitud de reconeixement de la validesa acadèmica oficial, amb el grau de Conservatori Elemental de Música, de l'Escola Municipal de Música d'Igualada, es va instruir el corresponent expedient, amb estricta observança de les normes de procediment establertes.

Constatat el compliment per l'esmentada Escola dels requisits exigits per l'article 2.2 del Decret 2618/1966, de 10 de setembre, de Reglamentació General de Conservatoris, a proposta del Conseller d'Ensenyament i previ acord del Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

Es reconeix la validesa acadèmica oficial, amb el grau de Conservatori Elemental de Música, a l'Escola Municipal de Música d'Igualada. Aquest reconeixement rest condicionat al manteniment dels ensenyaments mínims que preveu, per al Grau Elemental, l'article 6.3 del Decret 2618/1966, de 10 de setembre, sobre Reglamentació General dels Conservatoris de Música.

Article 2

El nou Conservatori Elemental de Música d'Igualada continuarà depenent de l'Ajuntament d'Igualada, a l'efecte de complir els requisits exigits per l'article 2.2 del Decret 2618/1966.

Article 3

El Conservatori Elemental de Música d'Igualada quedarà sotmès, quant al règim dels seus ensenyaments, a la inspecció oficial del Departament d'Ensenyament, i obligat al compliment de les instruccions generals que rebi d'aquest Departament.

Article 4

El Departament...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR