Recepta Núm. 3 - Rap al forn

AutorMercè Vilagrasa Boldú
CargoAdvocada
Páginas33

Page 33

Ingredients

Per a cada persona un rap de ració, només la cua

sal

oli

farigola

un got petit de vi blanc

patates

Preparació

Deixar escalfar el forn a 250 graus durant 20 minuts.

Mentrestant, es posen a l’olla amb aigua les patates amb pela, es deixen fer sense que quedin toves (una mica fortetes) una vegada fredes es pelen, i es tallen a rodones de 1,5 cm de gruix. Es guarden.

En una safata a manera de catifa s’hi posen les patates tallades, les saleu, les regueu amb una mica d’oli, al damunt hi poseu les cues de rap amb sal i oli, baixeu la temperatura a 180º. Tot seguit ja podeu posar la safata (que fa un goig que enamora) al forn 8 minuts, passats els 8 minuts obriu el forn, ho regueu tot amb el vi blanc, ho deixeu 5 minuts més al forn i al moment de treure-ho hi poseu un polset de farigola. Cal apagar el forn i deixar-ho uns minuts segons el vostre gust de cocció.

[VEURE FOTO EN PDF ADJUNT]

Ja es pot servir el menú i el podeu acompanyar amb salsa de romesco, amb llimona, amb oli natural (d’oliva), amb pesto casolà... o simplement amb la mateixa salseta que es fa amb la cocció del peix amb les patates.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR