Recepta núm. 10. Gaspatxo no andalús

AutorMercè Vilagrasa Boldú
CargoAdvocada
Páginas20-20

Per aquelles persones que vulgueu un plat refrescant i no us agradi el gaspatxo clàssic, fet a base de suc de tomata, podeu provar de fer aquest.

Ingredients:

Per a quatre persones. Recordeu que les mesures se les ha d’adaptar cadascú al seu paladar.

· Tomates (7-8 ben madures)

· Pastanagues (2-3)

· Pebrot verd (2)

· Ceba tendra (1-2)

· All (molt poquet, només un senyal)

· Cogombres (petit, de mig pam)

· Poma (1)

· Pa, oli i sal

· Vinagre

· Pinyons, ametlles o nous

Preparació:

Totes les verdures s’han de tallar, com vulgueu, a trossos no massa grossos per poder-los posar a la trituradora. Quan ho poseu a triturar també hi afegiu els pinyons, la poma i el pa. Un bon raig d’oli i la sal corresponent.

El pa l’agafeu sec (una punteta) i el poseu en remull amb una mica de vinagre i aigua.

És un...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR