DECRET 278/1995, de 28 de setembre, de regulació del procés de concessió de la gestió indirecta del servei de radiodifusió sonora, de caràcter comercial, en ones mètriques amb modulació de freqüència a Balaguer, Lleida, el Masnou i Sant Feliu de Llobregat.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

El Decret 80/1989, de 4 d'abril, preceptua que per gestionar el servei públic de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència, a Catalunya, cal disposar de concessió administrativa, i que la competència per atorgar-la correspon al Govern de la Generalitat.

El Decret 79/1989, de 4 d'abril, va regular el procés de concessió de la gestió indirecta del servei de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència de 28 emissores ubicades a Catalunya, les quals van ser adjudicades, per Acord del Govern de la Generalitat, en data 30 de juliol de 1991.

Posteriorment, s'han produït les renúncies dels adjudicataris provisionals de les emissores del Masnou (87.7 MHz), de Balaguer (105.8 MHz) i de Sant Feliu de Llobregat (106.1 MHz), així com la revocació de l'adjudicació de Lleida (94.1 MHz), per la qual cosa les freqüències esmentades que han resultat alliberades són susceptibles de ser novament adjudicades i, per tant, escau regular el procés a l'efecte d'atorgar les corresponents concessions a favor de persones físiques o jurídiques.

En virtut de tot això, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Constitueix l'objecte d'aquest Decret la convocatòria pública d'un procés per a l'atorgament de concessions del servei de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència a Balaguer, Lleida, el Masnou i Sant Feliu de Llobregat, d'acord amb el que disposa el present Decret, el plec d'explotació i d'altra normativa aplicable.

Article 2

El funcionament i la gestió de les emissores esmentades a l'article anterior s'ajustarà, necessàriament, a les condicions i obligacions establertes al plec d'explotació de la concessió, el qual resta a disposició dels licitadors a les dependències que s'indiquen a l'article 4.1 d'aquest Decret.

Article 3

Les concessions per a la gestió d'emissores comercials, objecte d'aquest procés concessional podran ser atorgades a persones jurídiques, legalment constituïdes, o a persones físiques, per un termini màxim de deu anys.

Article 4

4.1 Les sol·licituds s'hauran d'adreçar a la Direcció General de Radiodifusió i Televisió del Departament de la Presidència (plaça d'Antonio López, 5, 5è, 08002 Barcelona), en el termini de 30 dies naturals comptadors a partir de l'entrada en vigor del present Decret, i amb els requisits que s'hi estableixen. 4.2 La Direcció General de Radiodifusió i Televisió examinarà les sol·licituds d'acord amb el que estableix el present Decret i la resta de la normativa aplicable. Les que reuneixin les condicions exigides seran elevades, per mitjà del secretari general de Comunicació i Estudis, al Govern, el qual les valorarà i acordarà l'atorgament de les adjudicacions provisionals prèvies a les concessions, adjudicacions que seran notificades als interessats. Si s'escau, el Govern està facultat per declarar desertes aquestes...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR