Racó de cuina

AutorMercè Vilagrasa Boldú
CargoAdvocada http://lamerce-cuina.blogspot.com/
Páginas28-28

Page 28

Recepta Núm. 2

Estofat de vedella amb patates

Ingredients

Per a cada persona 250 g de carn de vedella del tall de la garrreta (o la que més us agradi). pebre negre en gra sebes alls tomata farigola, romaní, fonoll, llorer... (herbes aromàtiques) brou de carn patates

Preparació

Al comprar la carn cal demanar-la tallada a tacs. En una cassola s’hi posa una mica d’oli (sempre d’oliva), en fred s’hi posa la carn, es deixa daurar tot remenant-la perquè no s’enganxi, s’hi tira la sal, s’hi tira la ceba, els alls sense pelar i sencers, es remena; s’hi tira la tomata, es remena; s’hi posa un got de conyac, s’hi tiren les herbes aromàtiques i 6-8 grans de pebre negre, tot ben remenat i ja s’hi pot tirar el brou. En el cas que no tingueu brou hi podeu posar aigua i en aquest supòsit és bo posar-hi un ós de pernil que vagi fent xup xup juntament amb la carn. (Així el brou es fa dins de la mateixa cassola).

Si tot aquest conjunt es fa en una olla exprés (que va molt bé perquè la carn es faci tova), una...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR