ORDRE SSS/38/2004, de 20 de febrer, per la qual s'estableix una prova pilot per a la implantació d'un sistema de compra de serveis de base poblacional.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyOrdre

ORDRE

SSS/38/2004, de 20 de febrer, per la qual s'estableix una prova pilot per a la implantació d'un sistema de compra de serveis de base poblacional.

L'Ordre SSS/172/2002, de 17 de maig (DOGC núm. 3645, de 29.5.2002), amb l'objecte d'establir una actuació coordinada de totes les entitats proveïdores per assolir una prestació integral dels serveis que demani la població en determinats àmbits geogràfics, va establir una prova pilot per a la implantació d'un sistema de compra de serveis de base poblacional.

L'Ordre esmentada estableix que la vigència de la prova pilot finalitzi el 31 de desembre de 2003; tanmateix, els convenis de coordinació mitjançant els quals es formalitza la participació de les diferents entitats proveïdores no es van subscriure fins al 27 de desembre de 2002, per la qual cosa s'ha palesat la necessitat de modificar la vigència de la prova pilot, per tal que tingui una durada suficient que permeti l'avaluació del sistema de compra de serveis de base poblacional.

D'altra banda, per raons de seguretat jurídica, d'acord amb els criteris de tècnica normativa, s'ha considerat convenient no modificar l'Ordre SSS/172/2002, de 17 de maig, sinó substituir-la per una nova ordre, encara que el seu contingut sigui substancialment idèntic.

Per tot això, d'acord amb les competències que tinc conferides,

Ordeno:

Article 1

S'estableix una prova pilot per a la implantació en determinats àmbits geogràfics d'un sistema de compra de serveis de base poblacional.

L'objecte d'aquesta prova pilot és establir una actuació coordinada de totes les entitats proveïdores per assolir una prestació integral dels serveis que demani la població en cadascun dels àmbits geogràfics que es delimitin. A aquest efecte, s'han de coordinar, com a mínim, els serveis d'atenció primària de salut i els serveis d'atenció hospitalària.

Article 2

Àmbit geogràfic

La prova pilot que estableix l'article 1 serà d'aplicació en els àmbits geogràfics següents:

Osona, que comprèn els municipis següents: Alpens, Balenyà, el Brull, Calldetenes, Centelles, Collsuspina, Folgueroles, Gurb, Lluçà, Malla, Manlleu, les Masies de Roda, les Masies de Voltregà, Muntanyola, Montesquiu, Olost, Orís, Oristà, Perafita, Prats de Lluçanès, Roda de Ter, Sant Agustí de Lluçanès, Sant Bartomeu del Grau, Sant Boi de Lluçanès, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Julià de Vilatorta, Sant Martí d'Albars, Sant Pere de Torelló, Sant Quirze de Besora, Sant Sadurní d'Osormort, Santa Cecília de Voltregà, Santa Eugènia de Berga, Santa Eulàlia de Riuprimer, Santa Maria de Besora, Santa Maria de Corcó, Santa Maria de Merlès, Sant Vicenç de Torelló, Seva, Sobremunt, Sora, Tavèrnoles, Taradell, Tavertet, Tona, Torelló, Vic, Vilanova de Sau, Rupit i Pruit, Espinelves, Vidrà i Viladrau.

Altebrat, que comprèn els municipis següents: Arnes, Ascó, Batea, Bellmunt del Priorat, Benissanet, la Bisbal de Falset, Bot, Cabacés, Capçanes...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR