Presentació

Els dies 2, 3 i 4 de novembre de 1987 es van dur a terme a l'Escola d'Administrado Pública de Catalunya unes Jornades sobre tácniques i métodes d'estudi del llenguatge administratiu. La importancia indiscutible de les esmentades Jornades i ¡'experiencia positiva del núm. 8, en qué es produí una circumstancia sem-blant, ens ha menat a publicar-ne en aquest número de la Revista de Llengua i Dret diverses ponéncies i una comunicado.

Aixb no obstant hem mantigut Vestructura básica de la Revista de Llengua i Dret i hem indos rere el primer apartat, de-dicat a les Jornades sobre técniques i métodes d'estudi del llenguatge administratiu, les seccions habituáis d'estudis, d'informa-ció de legislado i jurisprudencia i de recensions.

Destaquem, d'altra banda, una novetat formal d'aquest número: la introdúcelo d'extractes en castellá i anglés deis anieles publicáis a la secció d'estudis (deis articles anglesos, se'n jan extractes en cátala i castellá i, deis articles en castellá, se'n jan extractes en cátala i anglés).

Carles Duarte i Montserrat Director de Revista de Llengua i Dret

Jornades sobre tecniques i metodes d'estudi del llenguatge administratiu

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR