DECRET 56/1988, de 25 de febrer, pel qual es declara urgent l'ocupació, per la Corporació Metropolitana de Barcelona, dels béns afectats pel Projecte de perllongament del carrer de Cristòfol de Moura, entre la carretera de la Catalana i l'avinguda de la Platja amb pont sobre el riu Besòs, (obertura del segon tram del carrer de Cristòfol de Moura-barri la Catalana i el tram Mare de Déu del Carme-platja), en el terme municipal de Sant Adrià de Besòs.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

La Corporació Metropolitana de Barcelona ha tramitat dos expedients (amb els números de referència 179-SA-U i 511-SA-3, respectivament), per a l'ocupació urgent dels béns i drets afectats per expropiació forçosa, necessaris per dur a terme les obres del Projecte de perllongament del carrer de Cristòfol de Moura, entre la carretera de la Catalana i l'avinguda de la Platja, amb pont sobre el riu Besòs (obertura del segon tram del carrer de Cristòfol de Moura-barri la Catalana i tram de la Mare de Déu del Carme-platja), en el terme municipal de Sant Adrià de Besòs, pels quals se sol·licita que es dicti una resolució per declarar urgent l'esmentada ocupació de béns.

En els dos expedients s'acredita que l'esmentat projecte tècnic de les obres fou aprovat inicialment per la Comissió de Govern de la Corporació Metropolitana de Barcelona, en sessió del dia 20 de novembre de 1986, i s'hi va acordar la reglamentària exposició al públic. En l'esmentat projecte figura la relació de béns i drets afectats pels dos trams.

També consta en aquests expedients la certificació acreditativa que l'esmentat projecte va ser exposat al públic pel termini reglamentari i que la Comissió de Govern, en sessió de 5 de març de 1987, va acordar aprovar-lo definitivament. Contra aquest acord es va presentar un recurs de reposició, que la Comissió de Govern, en sessió de 18 de juny de 1987, va desestimar, d'acord amb l'informe tècnic de 5 de març de 1987 que figura en l'expedient. En aquesta última sessió es va ratificar l'acord d'inici dels expedients expropiatoris, adoptat en sessió de 4 de desembre de 1986.

Figura també en cada expedient la relació dels béns concretats i individualitzats amb les dades suficients per a la seva identificació, que fou aprovada inicialment per la Comissió de Govern de l'esmentada Corporació, en sessió de 5 de desembre de 1985, exposada a informació pública pel termini de 15 dies i notificats els acords corresponents als propietaris afectats. Els esmentats béns estan qualificats pel Pla General Metropolità de xarxa viària bàsica; àrea de remodelatge físic públic i zona de densificació urbana semiintensiva, a més de trobar-se afectats pel PERI del Sector "La Catalana".

La Comissió de Govern de la Corporació Metropolitana de Barcelona, en sessions respectives dels dies 3 de juliol de 1986 i 4 de desembre de 1986, va acordar aprovar definitivament les relacions de propietaris i la descripció dels béns i drets afectats, atès que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR