RESOLUCIÓ EDU/3699/2007, de 5 de desembre, per la qual s'aproven les instruccions per establir el procediment per tal que l'alumnat que pateixi malalties prolongades pugui rebre atenció educativa domiciliària per part de professorat del Departament d'Educació.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

EDU/3699/2007, de 5 de desembre, per la qual s'aproven les instruccions per establir el procediment per tal que l'alumnat que pateixi malalties prolongades pugui rebre atenció educativa domiciliària per part de professorat del Departament d'Educació.

L'article 18.2 del Decret 279/2006, de 4 de juliol, sobre drets i deures de l'alumnat i regulació de la convivència en els centres educatius no universitaris de Catalunya, que desplega la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació, reconeix el dret que té l'alumnat que cursa nivells obligatoris i que pateix una malaltia prolongada a rebre l'ajut necessari per tal d'assegurar el seu rendiment escolar.

Així mateix, el Decret 299/1997, de 25 de novembre, sobre l'atenció educativa a l'alumnat amb necessitats educatives especials, estableix a l'article 10.2 que el Departament d'Educació podrà col·laborar en l'atenció educativa domiciliària a aquell alumnat, en edat d'escolaritat obligatòria, que la necessiti per patir malalties greus que no li permetin assistir al centre educatiu.

Atesa, doncs, la conveniència d'establir el procediment per tal que l'alumnat que pateixi malalties prolongades pugui rebre atenció educativa domiciliària per part de professorat del Departament d'Educació,

Resolc:

Aprovar les instruccions per establir el procediment per a l'atenció educativa domiciliària a l'alumnat que pateix malalties prolongades i que consten a l'annex d'aquesta Resolució.

Barcelona, 5 de desembre de 2007

Jaume Graells Veguin

Director general de l'Educació Bàsica i el Batxillerat

Annex

  1. Aquesta Resolució és d'aplicació a l'alumnat que cursa ensenyament bàsic i que, pel fet de patir una malaltia prolongada, no pot assistir al centre educatiu per un període superior als 30 dies.

  2. Per sol·licitar l'atenció educativa domiciliària, els pares, mares o tutors legals dels alumnes han de presentar una sol·licitud al centre educatiu on està matriculat l'alumne o l'alumna, acompanyada d'un informe mèdic en el qual es faci constar la previsió aproximada del temps que l'alumne o l'alumna no podrà assistir al centre educatiu on està matriculat, així com el nom i cognoms del facultatiu o facultativa que fa el seguiment de la malaltia i el número de col·legiat o col·legiada. Les sol·licituds es formularan d'acord amb el model normalitzat que es podrà obtenir a l'apartat Beques i Ajuts de la web www.gencat.cat/educacio, i es poden presentar en qualsevol moment del curs escolar.

  3. Les famílies poden...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR