DECRET 402/2006, de 24 d'octubre, pel qual es deroga parcialment el Decret 477/2004, de 28 de desembre, pel qual es modifica el Decret 86/1982, de 15 d'abril, creant la Medalla i la Placa Narcís Monturiol al mèrit científic i tecnològic.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

402/2006, de 24 d'octubre, pel qual es deroga parcialment el Decret 477/2004, de 28 de desembre, pel qual es modifica el Decret 86/1982, de 15 d'abril, creant la Medalla i la Placa NarcÌs Monturiol al mËrit cientÌfic i tecnolÚgic.

El Decret 86/1982, de 15 d'abril, va crear la Medalla i la Placa NarcÌs Monturiol al mËrit cientÌfic i tecnolÚgic per distingir les persones fÌsiques i jurÌdiques que, per llurs mËrits, hagin contribuÔt destacadament a l'aportaciÛ de Catalunya en els camps cientÌfic i tecnolÚgic.

Aquesta disposiciÛ va ser modificada pel Decret 477/2004, de 28 de desembre, que li addicionava els articles quart i cinquË, per tal d'afegir una dotaciÛ econÚmica inexistent fins aquell moment, aixÌ com establir la presËncia d'un jurat que seleccionÈs les persones fÌsiques i jurÌdiques mereixedores d'aquestes distincions, respectivament.

Arribada aquesta nova ediciÛ de lliurament de les condecoracions esmentades, Ès d'interËs del Govern de la Generalitat modificar les condicions per a la concessiÛ de la Medalla i la Placa NarcÌs Monturiol, per tal de donar un car‡cter exclusivament honorÌfic a aquestes distincions, i amb aquesta finalitat s'ha suprimit la dotaciÛ econÚmica i el procediment de selecciÛ dels candidats mitjanÁant jurat.

Per tot aixÚ, a proposta del conseller d'EducaciÛ i Universitats i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article ˙nic

Es deroguen els articles 2 i 3 del Decret 477/2004, de 28 de desembre, pel qual es...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR