ORDRE EMO/186/2011, de 27 de juliol, sobre atorgament dels guardons del turisme de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'EMPRESA I OCUPACIÓ
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EMO/186/2011, de 27 de juliol, sobre atorgament dels guardons del turisme de Catalunya.

Mitjançant el Decret 241/2005, de 8 de novembre, es regulen els guardons del turisme per reconèixer l'esforç i la dedicació en favor del turisme.

Amb l'objectiu d'establir el procediment de proposta i de selecció de les persones, les empreses i les entitats guardonades, i el nombre de guardons per concedir l'any 2011, vista la normativa vigent, i en virtut de les atribucions legals que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Objectiu i categories dels guardons

1.1 La Medalla d'Honor del Turisme de Catalunya i la Medalla del Turisme de Catalunya són el reconeixement a aquelles persones físiques que amb el seu esforç i dedicació han contribuït d'alguna manera a la promoció del turisme prestant serveis rellevants al sector, en qualsevol dels seus aspectes o modalitats, o bé han contribuint amb la seva exemplaritat professional i la seva cooperació als interessos turístics de Catalunya.

1.2 La Placa d'Honor del Turisme de Catalunya i el Diploma Turístic de Catalunya són un reconeixement a les institucions, les corporacions, les entitats o els establiments, públics o privats, que hagin destacat per la seva activitat en favor del foment del turisme a Catalunya.

1.3 Per a la convocatòria de l'any 2011 es lliuraran una (1) medalla d'honor, una (1) placa d'honor, deu (10) medalles del turisme i deu (10) diplomes turístics.

1.4 Els guardons als quals fa referència aquesta Ordre són a títol exclusivament honorífic i no comporten cap aportació econòmica.

Article 2

Beneficiaris

Poden ser beneficiàries d'un guardó del Turisme de Catalunya, sempre d'acord amb els requisits, els mèrits i els criteris que es concreten a l'article 7 d'aquesta Ordre, les persones físiques o jurídiques relacionades amb les activitats turístiques d'acord amb la Llei 13/2002, de 21 de juny, de turisme de Catalunya, així com aquelles persones, empreses o entitats que hagin contribuït al desenvolupament turístic de Catalunya.

Article 3

Candidatures

3.1 Poden presentar candidatures les entitats vinculades a les diferents activitats turístiques, les entitats municipalistes, les administracions públiques competents en matèria de turisme i les persones físiques i jurídiques vinculades al sector turístic.

3.2 No s'admetran candidatures presentades pels mateixos interessats.

Article 4

Presentació de candidatures i termini

4.1 Les propostes es poden adreçar als diferents serveis territorials del Departament d'Empresa i Ocupació, a la Subdirecció General de Programació Turística i també a qualsevol dels llocs i per qualsevol dels mitjans que estableix l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

4.2 Les candidatures s'han de presentar mitjançant l'imprès de sol·licitud normalitzat, juntament amb una memòria explicativa dels motius pels quals es proposa l'atorgament del guardó, d'acord amb els criteris de concessió que es concreten a l'article 7. L'imprès de sol·licitud i el model per a la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR