Relació de membres del grup d'opinió de l'observatori de bioètica i dret que han elaborat aquest document

Páginas65-69

Page 65

Relació de membres del grup d'opinió de l'observatori de Bioètica i Dret que han elaborat aquest document

Maria Jesús Buxó Catedràtica d'Antropologia, Universitat de Barcelona. Directora de la Revista de Bioética y Derecho. Membre de l'Observatori de Bioètica i Dret PCB-UB, del Grup de Recerca Consolidat "Bioètica, Dret i Societat", Generalitat de Catalunya i del Projecte "Implicaciones bioéticas, jurídicas y sociales de las nanotecnologías", Ministerio de Ciencia e Innovación. Membre de la Comissió de Bioètica de la Universitat de Barcelona.

María Casado Directora de l'Observatori de Bioètica i Dret PCB-UB, Titular de la Càtedra UNESCO de Bioètica de la Universitat de Barcelona i Directora del Màster en Bioètica i Dret, UB. Professora Titular de Filosofia del Dret, Moral i Política,Universitat de Barcelona. Coordinadora del Grup de Recerca Consolidat "Bioètica Dret i Societat", Generalitat de Catalunya i investigadora principal del Projecte "Implicaciones bioéticas, jurídicas y sociales de las nanotecnologías", Ministerio de Ciencia e Innovación. Membre de la Comissió de Bioètica de la Universitat de Barcelona, del Comitè Consultiu de Bioètica de Catalunya i del Comitè de Bioètica d'Espanya.

Pilar Antón Professora Titular de Legislació i Ètica Professional i Cap d'Estudis de l'Escola Universitària d'Infermeria, Universitat de Barcelona. Membre de l'Observatori de Bioètica i Dret, PCB-UB, del Grup de Recerca Consolidat "Bioètica, Dret i Societat", Generalitat de Catalunya i del Projecte "Implicaciones bioéticas, jurídicas y sociales de las nanotecnologías", Ministerio de Ciencia e Innovación. Membre de la Comissió de Bioètica de la Universitat de Barcelona.

Anna Badia Catedràtica de Dret Internacional Públic i Directora del Màster en Estudis Internacionals, Universitat de Barcelona. Membre de l'Observatori de Bioètica i Dret, PCB-UB i del Projecte "Implicaciones bioéticas, jurídicas y sociales de las nanotecnologías", Ministerio de Ciencia e Innovación.

Page 66

Salvador Darío Bergel Professor de Dret Mercantil i Titular de la Càtedra UNESCO de Bioètica de la Universidad de Buenos Aires, Argentina. Membre de l'Observatori de Bioètica i Dret, PCB-UB.

Lydia Buisan Metgessa. Cap de l'Àrea d'Anestesiologia, Reanimació i Tractament del Dolor de l'Hospital General de l'Hospitalet. Professora d'Ètica Mèdica, Universitat de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR