DECRET 71/1989, de 13 de març, pel qual es declara urgent l'ocupació, per part de l'Ajuntament de Sabadell (Vallès Occidental), dels béns i els drets afectats pel projecte d'urbanització del sector Eix Macià de Sabadell-infrastructura bàsica.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

L'Ajuntament de Sabadell ha tramitat un expedient per a l'ocupació urgent dels béns i els drets situats a l'avinguda de Francesc Macià, afectats per expropiació forçosa, necessaris per dur a terme les obres d'ampliació i modificació del traçat viari que uneix la plaça de la Concòrdia i la plaça de Catalunya, mitjançant el qual sol·licita que es dicti una resolució per declarar urgent l'esmentada ocupació de béns.

En l'expedient s'acredita que el projecte d'urbanització del sector Eix Macià de Sabadell-infrastructura bàsica (ampliació i modificació del traçat viari que uneix les places de la Concòrdia i de Catalunya) va ser redactat per l'Institut Català del Sòl i aprovat inicialment per la corporació en sessió de 28 de setembre de 1988, sessió en la qual es va acordar la seva exposició pública reglamentària.

També consta a l'expedient la certificació acreditativa que el projecte esmentat va ser exposat al públic pel termini reglamentari, durant el qual es van presentar diverses al·legacions. El Ple de la corporació, en sessió de 30 de novembre de 1988, va desestimar les al·legacions esmentades d'acord amb l'informe jurídic que figura a l'expedient i, en conseqüència, va acordar aprovar definitivament aquest projecte.

Tanmateix, s'acredita en l'expedient que l'Institut Català del Sòl va emetre informe respecte de les circumstàncies excepcionals que concorren en el present cas per sol·licitar del Consell Executiu la declaració d'urgent ocupació d'aquests béns.

Figura també a l'expedient la llista dels béns concretats i individualitzats amb les dades suficients per a la seva identificació, aprovada inicialment pel Ple en sessió de 29 d'octubre de 1986 i exposada al públic pel termini reglamentari, durant el qual es va presentar una al·legació, que va ser estimada. En aquesta sessió es va acordar l'inici de l'expedient expropiatori.

A l'expedient consta que el Ple de la corporació, en sessió de 30 de desembre de 1987, va acordar de rectificar la llista esmentada, ampliant superfícies i noves finques. Ateses aquestes rectificacions es va acordar iniciar l'expedient expropiatori de les noves finques i exposar la nova llista concreta i individualitzada al públic pel termini reglamentari, durant el qual no es va presentar cap al·legació.

El Ple de la corporació, en sessió de 22 de febrer de 1989, va acordar aprovar definitivament la llista de propietaris i la descripció dels béns i els drets afectats.

Per últim, figura a l'expedient...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR