Objectius

AutorJosé Manuel Calavia Molinero
Páginas8-9

L'objectiu principal és conèixer les línies essencials de la disciplina acadèmica anomenada dret mercantil i, especialment, el contingut d'aquesta disciplina que forma part del mòdul Introducció al dret.

El dret mercantil està format pel conjunt de normes jurídiques de l'organització i de l'activitat econòmica dels empresaris en el mercat. Per això, el nucli essencial dels elements de dret mercantil que s'examinen en aquest mòdul d'Introducció al dret el constitueixen l'empresa, l'empresari i el seu estatut, i l'activitat empresarial.

En definitiva, els objectius bàsics del mòdul amb relació als elements de dret mercantil són els següents:

  1. Definir el significat jurídic de l'empresari, l'empresa i l'establiment mercantil.

  2. Examinar i relacionar les normes jurídiques aplicables a l'organització i a l'activitat professional dels empresaris en el mercat.

  3. Establir l'estructura de l'organització empresarial moderna per a mostrar, a manera de secció o tall vertical, la col·locació i interdependència dels diferents elements establerts pel dret mercantil per a la protecció i tutela d'aquesta organització i dels tercers que s'hi relacionen.

  4. ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR