Comissió de Formació i Escola de Pràctica Jurídica

Páginas15

Page 15

Formació continuada

Durant el tercer trimestre de l'any la Secció de Formació Continuada del nostre Col·legi ha organtizat dues conferències.

El concurs de persona física

La conferència va tenir lloc el dia 10 de juliol, a càrrec de l'Il·lm. Sr. Eduardo Enrech Larrea, Degà dels Jutjat de Lleida i magistrat-jutge de Primera Instància núm. 6 i Mercantil. Entre altres aspectes el ponent va tractar sobre el marc general del concurs, principis generals en relació amb la persona natural; especialitats en la tramitació dels concursos de persona natural i problemes i solucions que a la pràctica es donen.

L'adopció d'acords per la junta de propietaris I la seva impugnació en la nova regulació de la propietat horitzontal de catalunya

En aquesta ocasió la Secció de Formació Continuada va comptar amb la col·laboració de Sepín Editorial Jurídica, per tal d'organitzar aquesta conferència, donades les novetats de fons i de forma introduïdes per l'article 553 del Llibre V del Codi Civil de Catalunya en aquesta matèria que afecten de forma molt transcendental a la validesa i efectivitat dels acords que es vénen adoptant per les Juntes en aquest règim de Comunitat des de l'entrada en vigor de la nova regulació.

La conferència va tenir lloc el dia 25 de setembre, a càrrec del Sr. Enrique Vendrell Santiveri, advocat, coordinador general de la Revista Jurídica Sepín PH Catalunya, assessor jurídic del Consell de Col·legis d'Administracions de Finques de Catalunya i professor de la Facultat de Dret de ESADE.

També des de la Secció de Formació i en col·laboració amb Iurisline, Línia de formació del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR