Comissió de Formació i Escola de Pràctica Jurídica

Páginas20-21

Page 20

Formació continuada

Durant el segon trimestre de l'any la Secció de Formació Continuada del nostre Col·legi ha organitzat tres conferències.

Aspectes tèorics I pràctics de la conformitat en els procediments penals

La conferència va tenir lloc el dia 29 d'abril, a càrrec de l'Il·lm. Sr. Juan Francisco Boné Pina, Fiscal en cap de l'Audiència Provincial de Lleida. Entre altres aspectes el ponent va tractar sobre els principis generals de la conformitat penal així com dels tipus de conformitat i la seva regulació en els diferents procediments.

Tractament fi s cal d e les crisis matrimonials I tractament fiscal de les crisis de les parelles de fet

Donada la importància de les repercussions econòmiques i les conseqüències en l'ordre tributari tant de les crisis matrimonials com de la dissolució de la parella de fet, des de la Comissió es va considerar oportú organitzar dues conferències per tractar d'aquests temes.

La primera, sobre les crisis matrimonials va tenir lloc el dia 12 de juny, conferència que es va oferir a la resta de Col·legis d'Advocats de Catalunya.

La segona, sobre les crisis de les parelles de fet, es va celebrar el dia 19 de juny.

Ambdues conferències van ser impartides pel Sr. Josep Guiu Badia, advocat i president de la Secció de Fiscal del Col·legi d'Advocats de Barcelona.

També des de la Comissió de Formació i en col·laboració amb Iurisline, Línia de formació del Consell de l'Advocacia Catalana, s'han programat un seguit de cursos, que s'han pogut seguir per videoconferència a la sala d'actes del Col·legi o bé per videostreaming des del despatx.

Jornada sobre la transformació del sòl: aspectes pràctics del procés urbanitzador

Jornada organitzada pel Col·legi d'Advocats de Mataró. El curs es va realitzar el passat 25 d'abril. Va estar impartida pel Sr. Sergi Valdé Guañabens, advocat, el Sr. Albert Alegret Burgués...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR