Comissió de Formació i Escola de Pràctica Jurídica

Páginas21

Page 21

Formació continuada

Durant el primer trimestre de l'any la Secció de Formació Continuada del nostre Col·legi ha organitzat dues conferències.

Criteris interpretatius en matèria de costes

La conferència va tenir lloc el dia 7 de febrer, a càrrec de l'Il·lm. Sr. Albert Guilanyà Foix, president de la Secció Segona de l'Audiència Provincial de Lleida.

La nova regulació dels delictes contra la seguretat vial

Davant les modificacions introduïdes per la LO 15/2007, de 30 de novembre, modificadora de la LO 10/1995 del Codi Penal en matèria de Seguretat Vial, es va organitzar aquesta conferència a càrrec de l'Il·lm. Sr. Antonio Robledo Villar, magistrat de la Secció Penal de l'Audiència Provincial de Lleida.

També des de la Comissió de Formació i en col·laboració amb Iurisline, Línia de formació del Consell de l'Advocacia Catalana, s'han programat un seguit de cursos.

Curs d'especialització per a la intervenció lletrada en la jurisdicció de menors

Curs realitzat amb la col·laboració del Col·legi d'Advocats de Barcelona. El curs es va iniciar el passat 15 de febrer, l'edició d'enguany ha comptat amb un bon nombre d'inscrits, cal recordar que el curs habilita per a l'ingrés en el torn especial de menors del TOAD i està homologat pel Consell de l'Advocacia Catalana. El curs ha constat de 10 sessions teòriques que hem seguit per videoconferència i 2 de pràctiques que han estat presencials i a càrrec de Carme Guil, fiscal de menors.

Curs d'especialització sobre violència domèstica

Curs realitzat amb la col·laboració del Col·legi d'Advocats de Barcelona. A partir d'aquesta edició el curs serà obligatori per...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR